Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 402
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
То съвършени хора няма. Така че двамата Румен и Борис са изградени като реални образи - точно заради тези кусури.

# 646
  • България
Харесвам и Ани, ще си поблъска главата и ще си научи уроците.
Надявам се да не я събират с Борис, някои постъпки трудно се преглъщат.
А и някой друг много, много я обича Smiley

Въпросът е дали тя го обича... Wink
Ако разбере за чувствата му, може и да се променят нещата  Wink.
Момчето хич не е за изхвърляне  Grinning.

# 647
Между другото мъжете в това шоу за нищо не стават. Няма нито един силен мъжки образ, добре изграден и пр. Като изключим донякъде Румен и Борис с всичките им и то много трески за дялане.

Аз лично, като цяло не харесвам Румен, обаче той е единствения, който мога да посоча, като стабилен, улегнал мъж. Възпитан, уравновесен, елегантен, с кариера, стабилни доходи и здраво стъпил на земята. Другите са ми, като някакви вятърничеви пубери с техните мечти за развитие на Бели Вит, никакви стабилни доходи и живот ден за ден. За сериала са си ОК, но ако бяха в реалния живот можеха само да му дишат прахта на Румен

Едно въпросче извън темата

Скрит текст:
Как е правилно да се напише - "Дишат му прахта" или "Дишат му праха"?

# 648
  • София
праха

# 649

Скрит текст:

Като става въпрос за  такава /такъв/ прах и двете са правилни -
https://kaksepishe.com/prahat-prahta/

# 650
  • София
прахта Stuck Out Tongue

# 651
Благодаря ви Simple Smile

# 652
  • София

Скрит текст:

Като става въпрос за  такава /такъв/ прах и двете са правилни -
https://kaksepishe.com/prahat-prahta/

Е, да. Ама това се използва в преносен смисъл. Метафоричен израз е това. Ако беше буквално прах от мебели или килим, щеше да е 'прахта' Така че според мен праха е вярното.
Но щом и двете са правилни още по-добре, хаха. Явно това е от особеностите в българския език.

# 653
 Laughing Като не могат да ни развълнуват  много със сериала ,  поне да си припомним  някои особености на  родния език .

# 654
  • Добрич
Здравейте,гледам сериялчето от самото начало еми харесвам си го.От героите любимците са ми Катето и Борето, снощи той според мен др.отговор искаше да чуе от Катя остана с отворено уста от отговора и .Чочи и Поли многоо ми е сладък тоя Чочи той ,,смотан,, тя нахакана софиянка добро съчетание   ,а Ани за мен е дръзка и наистина с Любо са си един за друг имам чувството ,че и тя неосъзнато го харесва не като по-голям брат,но времето ще покаже.Страхотна актьорска игра от другите .

# 655
Двете деца според мен са  нагли и невъзпитани, с отвратително държание. Шегата им с Дидка беше много грозна , никой не заслужава такава гавра.
За Венета май идват трудни времена..
Жал ми е за нея, харесвам я много и като визия , и като образ- мила, разбрана, прощаваща , отдадена на семейството си жена. Дано се оправи

# 656
Румен в промото за утре ми заприлича на черен гарван  Shocked
Дано да не са толкова лоши новините  Praynig

# 657
  • тук, на мястото си
Мисля, че Катя и Венета се притесняваха за Васил, за това че закъснява, а не за резултатите.

# 658
Румен в промото за утре ми заприлича на черен гарван  Shocked
Дано да не са толкова лоши новините  Praynig

Дано. Въпросът е дали са за Васил или за Венета.

# 659
  • Враца
Дочеви, къде се къпят?

Общи условия

Активация на акаунт