Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 401
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Дочеви, къде се къпят?
Joy Joy Joy Милица се къпеше в хотела като живееше там, Катето ходеше у Йотови, а другите явно греят вода в чайника и се прибърсват с навлажнени хавлиени кърпи Laughing

Аз същяи въпрос задавах преди време за Чочовата къща, че там и сексове показваха, а стаята си беше само една  Laughing

# 662
Трябва да гледаме дали не рекламират мокри кърпички  newsm78

# 663
  • София
В една от сериите Милица нали притичваше по хавлия, имат външна баня и тоалетна. Ама в тоя сняг не ми се мисли Laughing

# 664
Какво ли още трябва да изтърпят за да вземат (евентуално) наследството. Милица накрая ще се окаже, че е почти на нула. Толкова пари потроши да разкара конкуренцията. Засега без резултат.

# 665
  • София
Изгледах утрешния епизод,  хареса ми, има някякво развитие най-после.

# 666
  • USA
Дано да има развитие,време е.Последните епизоди са пълнеж и особено появата на тези невъзпитани хлапета,ме губят като ентусиазиран зрител.
Според мен Христина направи номер на мъжа си,за да го отдалечи от селото за повече от 12 часа(нали има сделка с Милка) и тя е планирала историята с мутрите.

# 667
  • София
Еее, чак пък толкова. Би било вече адски долно и гадно. По-скоро Васко има някакви неплатени дългове. Ще видим де.

# 668
  • София
Не е като хич да няма пълнеж, но поне се случва нещо. Grinning

# 669
Дочеви, къде се къпят?
Joy Joy Joy Милица се къпеше в хотела като живееше там, Катето ходеше у Йотови, а другите явно греят вода в чайника и се прибърсват с навлажнени хавлиени кърпи Laughing

Аз същяи въпрос задавах преди време за Чочовата къща, че там и сексове показваха, а стаята си беше само една  Laughing
Даваха Милица преди като живееше в къщата да излиза с хавлия от външната тоалетна, явно нея ползват за баня.

# 670
И аз не харесвам децата. Ама аз си го казах още първият път като се появиха Simple Smile Супер тъпо беше това с червилото и пак като една моралистка да кажа- нищо хубаво не показват с тия деца. Нито говора, нито постъпките са им детски.

# 671
И аз не ги харесвам децата, първо, защото не са грам артистични и двамата (симпатяги са, отракани дори повече от необходимото - да, но артистични не) и второ, по-важно, заради начина, по който ги режисират. Самите сцени с тях не ми харесват, особено с момиченцето. Това с червилото беше голяма простотия, не беше по детски забавен номер, а чиста гадост.

# 672
Има на кого да прилича момиченцето , нали намекнаха ,че   бабата  , а и мама  не са много стока  Mr. Green

# 673
  • Перник
Скрит текст:
Хора, първите 5 минути на епизод 50... ме разбиха. не мога да си обясня защо така ме докосна тоя момент...насрах се да рева.... чак спрях на пауза да си дорева... някой друг с подобен проблем? чудя се за психиатър ли съм... нищо не ме е докосвало така от филм до сега, освен може би войната на копчетата, ама тоя момент, в който се върна и го целуна... и после писмото... все едно нещо ме държи за гърлото. А изобщо не съм такава чувствителна. Баси момента...

# 674
Мила89, аз реагирах по същият начин. Замислих се дали нещо не ми хлопа дъската!?

Общи условия

Активация на акаунт