Лъвчета и деви август 2004 - 20

• 17 547
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
  • зад парка
Започна месецът с рожденни дни в нашия подфорум.

Присъединявам се към Радина: да са ни живи и здрави 2-годишните ни дечица!

# 121
  bouquetИ аз честитя рожденния ден на всички малки лъвчета, които празнуват днес!!!  bouquet

# 122
Хайде и тук да честитя на първите празнуващи августинчета Simple Smile

Честит втори рожден ден на Явор, Никола и Атанас!!!

Бъдете здрави и щастливи, мили деца, за радост на всички в къщи!!!

# 123
Честит Рожден Ден
на
Ема на mini_mause
Белослава на eri

Да растът здрави, весели и полсушни деца!

newsm67  ura newsm67  ura newsm67  ura newsm67

# 124
Честит рожден ден на Ема и Белослава!  Hug

# 125
zdraveite vsi4ki.Registrirax se dnes i iskam da vi pozdravq.I az imam u doma edna malka luvica.Moqta da6teri4ka-tq se kazva Ralica i e mnogo umno dete.6te se radvam ako si namerq priqteli tuk.
Moeto momi4e e mnogo zliqdo 6te se radvam da mi dadete savet kak da se spravq s tova.
A skoro 6te tragvame i na qsla i tova mnogo me pristesnqva,va6ite deca hodqt li na qsla i kakvi sa vi vpe4atleniqta-dovolni li ste

# 126
mamaYanni добре дошла в "клуба"  Hug

Моля те пиши на кирилица, ако можеш Simple Smile

# 127

bdbaloni ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА МАГДАЛЕНА НА Ruri и на МАГДАЛЕНА НА Вери! newsm51 newsm51

# 128
  • зад парка
Moeto momi4e e mnogo zliqdo 6te se radvam da mi dadete savet kak da se spravq s tova.

Относно храненето на малките деца няма рецепта как да ги накараш да ядат или да не ядат. Просто апетитът си идва с детето. По принцип за мене терминът "злоядо дете" не съществува. Аз като бях малка (2-3-4 год.) си спомням как ме хранеха по час и половина, лягах за следобеден сън с пълна буза храна, така и ставах след 2 часа. А бях доста пълно дете, което означава, че нашите все пак са успявали да ме натъпчат. Това дали съм се хранила пълноценно или не и дали ми е помогнало за по-късни години е под въпрос за мене.

Изхождайки от личен опит аз не насилвам Тити да яде ако не иска. Приготвяме й неща, които харесва и в приемлива за нея форма (не иска да дъвче сама много-много)

За повече информация е добре да разгледаш темите за начина на хрранене на деца в тази възраст от подфоруми "Нашите деца" например

# 129
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА И
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА
Магдалена  на Вери и на Алекс  на еvalinda

да са живи, здрави и много, много послушни дечица!

Този месец всички ще празнуваме Simple Smile
Ние бяхме в дълъг отпуск, а сега си нямаме компютър временно, така че от доста време не съм влизала в темичката ни. На 15.07 кръстихме Явор. Ако ви се гледат снимки... може да ни видите как си поплакахме в църквата. Явор не хареса попа и се разплака когато той го взе да го топи в казана Simple Smile Много ми олекна, че го кръстихме, от миналото лято се каним.
Иначе ние вече сме 95 см и е 18 кг, добре вървиме май Simple Smile
Поздрави от нас и весело празнуване на Рождените дни Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 авг 2006, 17:40 от lo80

# 130
Благодаря за пожеланията. Изкарахме си 4удесно.Тези дни и снимки ще пусна.

# 131
ЧРД! АЛЕКС-2 ГОДИНКИ
МНОГО ТЕ ОБИЧКАМЕ!
ОТ МАМА ,ТАТЕ И КАКА ВИКИ Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 132
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички АВГУСТИНЧЕТА, посрещнали вече рожденния си ден през изтеклата седмица!!  Hug Hug

С Ели ви желаем прекрасна  Peaceвтора годинка!! Много смях и радости, игри и забави, по-малко патила и мнооого слънчеви дни!!!!  Heart Eyes Heart Eyes

Ние бяхме една седмица в отпуска - отидохме за 4 дни във Велинград, изкарахме чудно релаксиращо - на онзи чуден омайващ свеж въздух и онези мити минерални басейнчета с топла водичка, просто се размазахме  Flutter от кеф!
Последните два дни бяхме на язовир Белмекен в Рила - където е чууууудно красиво! в една горска къщичка на 2000м надморска височина - направо не ми се тръгваше - толкова божествено място - особения му чар е че не е популярен за масови посещения и няма почти никакви хора  - само спортистите които там се готвят за шампиони - по биатлон, бягане и т.н. Много гот!!!!

Бях толкова изморена от работата, че се чувствах като на възстановяващ пансион... все едно бях увяхнало цвете, което с поливането почва да се възстановява.... но в крайна сметка си възвърнах силите!

Имахме желание събота и неделя да отидем до с.Гела, където има надсвирване с гайди и е невероятен купон...... но Ели ми вдигна 39 градуса температура в петък и се наложи в събота да си дойдем в София, за по-благоразумно. Всъщност 3 дни е с висока температура, днес вече е по-добре, но гърлото й е зле - цялото е в едни червени точки, и сега й предписаха антибиотик.
Нищо, догодина току виж идем до Гела - там щяхме да спим на палатка.

Чакаме вашите снимки и разкази от почивки и рожденни дни - идеи за празненства, торти и подаръци! На нас това събитие предстои да изживеем в петък!!!
В тесен семеен кръг, а в събота - в по-голям състав  Grinning

# 133
Честит Рожден Ден на всички пораснали лъвчета   bouquet  bouquet  bouquet

Колибри бързо оздравяване на Ели  Hug
Вери чудно си изкарахме на рождения ден на Маги  Peace А Йоан направо е влюбен в нея  Heart Eyes То не бяха целувки, то не бяха прегръдки Joy

Аз да си похваля детенцето  Mr. Green Вече изцяло махнахме памперса  Peace Много съм горда с него  Heart Eyes Предстой ни почивка в Троян и се чудя какво ще яде там  newsm78 Мислите ли че вече мога да му купувам нещата от заведенията  newsm78

# 134
Честит Рожден Ден на Мартин и Лъчезара!!!!!
Растете здрави, много щестливи и обичани!!!

Ние сме добре, махаме памперса. Големи трудности срещам, но се надявам скоро да се получи.
Добре дошла mamaYanni, тук ще намериш много приятели! Ще се радвам да помогна с нещо!

Последна редакция: пн, 07 авг 2006, 10:25 от Lady01

Общи условия

Активация на акаунт