Откъде се взима това чудо, и повтаря на запис думите които му казваш, или нещо друго? Стори ми се интересно, Ели в момента минава в папагалската фаза - повтаря за щяло и нещяло всичко наред.
Иначе си играе с бебе кукла, вози я с количка, също с малки животни пластмасови - разни горски, селски и динозаври - обича да намира кое животно кое е и как казва.
Много обича да свири на детското си пианце, то е мъничко, но свири доста мелодии. И на истинското - имаме пиано вкъщи. Много харесва книжките с картинки -също все още не се заслушва в текст, само в кратки неща с по-познати думи и обича ясните хубави ярки картинки.
Уча я на кратки стихчета - от рода на "самолет номер пет, давай газ, за бургас" и ей такива .
Пеем си много песнички и тя вече си ги познава, дори си припява самичка
"одил, боди, спял, ти кои муи ял, тупнал с как, так так так, бей бей , юнааак" /в превод за тръгнал кос/
и ме кара да й ги свиря на пианото.
Обича да й връзвам престилка

Но като цяло и при нас "Хаосът" е царят на всички игри.
Заиграва се и с един конструктор, но бързо я домързява да сглобява и ме кара мен.
Естествено любими са люлките и пясъка, е там вече може с дни да изкара без да яде или да спи.... Невероятна концентрация в ровенето в пясъка и повтарянето на едни и същи действия..

ум да ти зайде!