Поглед и от другата страна----Аз съм СВЕКЪРВА

• 26 198
  • 235
  •   1
Отговори
# 225
Абсолютно подкрепям мнението на Янечек.

# 226
Щом е от години у вас това момиче и пишете, че вие сте си го възпитавали от момиче-дете то възпитанието явно не е стигнало до цигарките, предазването от бременност и секса на невръстна възраст.

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 15:25 от Анонимен

# 227
  • София
Абсолютно подкрепям мнението на Янечек.

Аз също изцяло подкрепям това мнение за моето дете, връзките му, обучението му.
Но дадох пример с безотговорна майка и отглеждане на девойчето от семейството на момчето.
В този случай всичко се разви добре, разбират се, помагат си. И сега са си близки.

# 228
Доста ваши мнения изчетох и ви благодаря. Всеки има различни виждания, което е нормално, различни хора сме. Живеем заедно в една къща, в обща кухня идр.санитарни възли... Сина ми не е до моята пола, сега той и момичето му взимат активно участие в управлението на наша фирма.....Просто така се стекоха нещата, че майката на момичето трябваше да постъпи на работа в друг град на 400км от нашия, и дилемата беше учението на момичето и връзката на младите.... и така се получиха нещата, тя заживя при нас. Сина ми на 22, тя на 17. Сега са на 28 и 23. Не се е случило тя да забременее по случайност... Та за това казвам, че ми е като мое дете, ядосвам се, че пуши, въздържам се от забележки,  за да не я нарани с някоя моя непремерена и хаплива забележка, но все пак ме боли....Аз имам и дъщеря, и ако тя пушеше по време на бременностите си, сигурно я бих навряла.....да не казвам къде...Но със снаха ми не искам да си  позволявам грубо държание и поучения.

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 22:10 от A1111

# 229
  • София
Не се ядосвай на пушенето, важното е да се разбирате като цяло.
И не бъди сигурна за дъщерята - колкото и да я навираш еди къде си тя сама трябва да си го реши.

# 230
Когато забременях, лекарката ми каза, че рязко спиране на цигарите е много стресово за организма. Пучех по две цигари на ден, накрая спрях съвсем.

Предполагам, че за една пушеща на село в Балкана бременна и за една непушеща в София, вредата е една и съща, ако не и по-голяма в София.

Относно казуса с нанасянето на девойката и бременността не знам какво да кажа. Не го приемам, но познавайки се, ако моят ми доведе девойче, ще ги приема, че и детето им ще гледам, ако имат нужда. Не виждам подобни уклони у него и се надявам да съм го възпитала правилно.

# 231
Сина ми не е до моята пола, сега той и момичето му взимат активно участие в управлението на наша фирма.....Просто така се стекоха нещата, че майката на момичето трябваше да постъпи на работа в друг град на 400км от нашия, и дилемата беше учението на момичето и връзката на младите.... и така се получиха нещата, тя заживя при нас. Сина ми на 22, тя на 17. Сега са на 28 и 23.
Дилемата е била дали девойчето да прави секс, или да учи. Ами да Ви кажа, родителският съвет много хубаво я е решил тази дилема, за медал сте всичките.
Син, които на 28 живее със здрави, прави родители, е до полата на мама. Че и жалостив - прибира бездомници, които не са съвсем бездомни.
Тези две деца работили ли са истинска работа - такава извън управлението на Вашата фирма? Живели ли са самостоятелно поне 2 месеца, сами да си платят с лично изкарани пари разходите? Изобщо нещо успели ли са да направят сами с/в живота си, или Вие всичко проконтролирахте и взехте най-правилните решения, за да стигнете до това положение да питате как се прави нещо, което вършите вече 5 години?

# 232
Последните страници ме хвърлиха в 'джаза'... И през ум не би ми минало да приютявам чужди деца-ученици, че да може сина ми да прави секс....Ученичката върви' комплект' с родителите. А в кой град ще е това, не е мой проблем. Ако толкова се обичат, любовта им ще издържи на раздялата.

# 233
Офффф, прави сте, но нали трябва да им предоставим терен на действие и капитал за развиване на дейност

# 234
Какво трябва да им предоставим? Защо?

# 235
Точно терен за секс нямам никакво намерение да осигурявам, който е достатъчно голям за секс, си намира сам терен, не му го осигурява мама. У нас няма място за приятелки, живеем в хол, две спални и кухня четирима, та за приятелката на сина ми място няма. Пък и винаги съм говота да закарам закъснялото девойче у тях, независимо кое време е, у нас момиченца не може да преспиват, защото не сме публичен дом, а обикновено домакинство.

Общи условия

Активация на акаунт