Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 985
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 120
Има ли някой, който НЕ си е получил раницата от кока кола от тегленето на 01.01.2018г.? Simple Smile
аз
ps. извинявай мислех, че за възглавничките питаш - обърках се. Нямам награда от тази игра и не знам.

# 121
Ето ме в новата тема. Много сте изписали само ден. Напоследък в никакви игри не съм участвала, така че нищо не чакам.
Късмет!

# 122
честита баба марта и от мен
София мел - 2 кода регистрирах - 1 престилка
Милка - 3 кода регистрирах - 3 възглавници Laughing  не успях да ударя одеало
Туиксове все още не мога да намеря
успех на всички

# 123
  • Варна
Аз получих във Варна възглавничка и одеало от Милка още миналата седмица. Не помня кога ги спечелих, май на 05.02.
От Според имам раница от тегленето на 01.02., като гледам, че сега получавате от януари, аз явно чак другия месец ще я получа...

# 124
2:0 за София Мел
Някой да е получавал обаждане от 0890327224?

# 125
аз, някаква фирма ИВИ интернешънъл, за Пловдив е играта, но не помня къде и кога съм се записала. Еко био почистване с нещо като прахосмукачка без препарати, та като им звъннах казаха, че 5 човека печелят ваучер за почистване на нещо по избор. Според мен е нещо като тези Реинбоу прахосмукачкитр. Имат фейсбук страница Ev international май беше

# 126
аз, някаква фирма ИВИ интернешънъл, за Пловдив е играта, но не помня къде и кога съм се записала. Еко био почистване с нещо като прахосмукачка без препарати, та като им звъннах казаха, че 5 човека печелят ваучер за почистване на нещо по избор. Според мен е нещо като тези Реинбоу прахосмукачкитр. Имат фейсбук страница Ev international май беше
Благодаря ти за инфото.
Позвъняването получи съпруга ми, а той играе само, когато го "натисна", в повечето случаи с покупка, но вече и не го натискам, защото вечно си пропуска повикванията.
Явно са взели тел. му от някъде другаде.

# 127
Да, и аз мисля, че от другаде е взет номера и просто си рекламират продуктите.

# 128
  • София
Това почистване не е само за Пловдив, и на мен са ми се обаждали, но не помня името на фирмата - беше някъде по Коледа. Проведоха "кратка анкета" какви перилни препарати използвам и дали съм "еко-френдли" настроена. Казах им, че единствено си събирам разделно боклука, според типовете контейнери, които имам до блока. След няколко дни ми се обадиха, че печеля почистване на елемент от дома по избор - можело диван, матрак, килим или каквото искам. Можело и цялостно почистване, което да си доплатя. Представих си как ще ме омайват колко ми е необходима точно тази "почистваща система" (и аз тип рейнбол си я представям, за цената не искам и да знам колко е) и любезно им отказах подаръка, още повече, че не съм се включвала в томбола по свое желание, а само отговорих на въпроси към уж телефонно проучване.
Регистрирах код за Каменица, но и у нас тази бира не се долюбва хич, та май с един ще си остана Simple Smile Пък и кой ти пие бира в тая зима, мъжът ми много странно ме изгледа, като я извадих снощи от торбата Laughing

# 129
Бяхте споменал и за игра с покупка на Нивеа? Не мога да я намеря, ако може линк.

# 130
# 131
Благодаря

# 132
  • Под Слънцето
Ох, Милката за Варна е в Лео вече официално.  Предимно възглавници и тук там одеяла. Обаче заради лошото време тук са изостанали с пратките и се мъчат да наваксат. Мен ме поканиха да ида да  си взема 2те пратки от офиса им. Не ми е далеч. На цирковата площадка са , на ъгъла срещу затвора.

Давам инфо, ако някой като мен има зор.
 Peace

# 133
  • София
Цената на прахосмукачка от въпросната почистваща фирма е 4000 лв., даже ако искаш ти отпускат и потребителски кредит. Mr. Green

# 134
Само аз ли не виждам всички печеливши от Либрес? Във всяка от трите секции не са пълният брой награди.

Общи условия

Активация на акаунт