Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 226
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 210
Получих СМС от Спиди че другата седмица ще ми доставят раницата от Спаркса, спечелена на 8.1.18. Ако декларацията е за 2017 дали е добре да я подам и платя данъка още сега. Още не съм докарала ред за данъчната ми декларация, оставих я за този месец. Благодаря за играта на виза, ще се възползвам Simple Smile

Това трябва да е линк към играта на Дав, но не се отваря при мен: https://dovemybeauty.bg/

# 211
Честит празник!
 И на мен ми се иска всички да си останем в тази група. Темата си ни е много хубава и полезна. Толкова години не си направих профил във ФБ поради много съображения. Отвратена съм от човешката простотия. Много игри има там, но все още се въздържам.

# 212
  • при късмета
Има много игри във ФБ, но все се коментира, че избират  победители, които не отговарят на условията. Почти напълно съм спряла да играя там, независимо, че е  само да харесаш и споделиш, което на практика нищо не коства. А пък от тези със събиране на лайкове не съм се отказвала, просто не съм играла в такива игри и няма да започна.

# 213
Аз предимно на игри от ФБ играя, но не такива със събиране на лайкове, че ме дразнят.
Печелила съм само 2 пъти. Един път ваучер на стойност 100 лв от 29 desires и една миниатюра от 10мл на парфюм Шисейдо-Зен, който ходих да вземам от Бюти Зон.

# 214
  • Велико Търново
Значи аз не съм разбрала за изипей- щом не е наведнъж още по- добре. Аз във ФБ игри не участвам, не искам да си пълня стената с всякакви глупости и всички да ми гледат нещата. Освен това те са за някакви неща повечето пъти, които не ми трябват- обувки или парфюм или други дреболии, които не искам да събирам само на принципа " да има". Отделно от това често там няма конкретни правила, а има стотици участващи именно защото са безплатни и не костват нищо ☺

# 215
  • Вестерос
Аз предимно на игри от ФБ играя, но не такива със събиране на лайкове, че ме дразнят.
Печелила съм само 2 пъти. Един път ваучер на стойност 100 лв от 29 desires и една миниатюра от 10мл на парфюм Шисейдо-Зен, който ходих да вземам от Бюти Зон.
И аз на такива играя. Печелила съм 30лв от една книжарница, 100лв от Алесса, смарт гривна от Радио Енерджи, 3,4 пъти обеци  Simple Smile

# 216
Значи аз не съм разбрала за изипей- щом не е наведнъж още по- добре. Аз във ФБ игри не участвам, не искам да си пълня стената с всякакви глупости и всички да ми гледат нещата. Освен това те са за някакви неща повечето пъти, които не ми трябват- обувки или парфюм или други дреболии, които не искам да събирам само на принципа " да има". Отделно от това често там няма конкретни правила, а има стотици участващи именно защото са безплатни и не костват нищо ☺
То участието не е задължително, избираш си игрите. А и не всички игри са със споделяне на стената, в такива не участвам лично аз. Честно казано предпочитам обувки или парфюм (много обичам) , отколкото чаша или престилка. А и един парфюм от Дъглас, никак не е дреболия, поне според мен. В сектор дреболии ми влизат точно чаши и престилки (това само като пример го давам). Приятелка онзи ден спечели парфюм Good girl на Каролина Ерера. Всеки с интересите си.

# 217
И при мен не се отваря играта на Дав - подозирам, че сайтът ще е достъпен от 8-ми март Simple Smile

# 218
Пропуснах да честитя националния празник, затова го правя сега: Честит 3-ти Март!

Що се касае за томболата на EasyPay, някъде пишеше, че първо трябва да имаш клиентска регистрация и едва след като си направиш такава клиентска регистрация, тогава при плащане на ток, вода и телефон в рамките на един месец, ще бъдеш включен в томболата. Тази клиентска регистрация как се прави, лично аз не знам. Но за този месец така и така няма как да отговарям на условията, защото си платих тока в пощата. Който е наясно с тази регистрация, нека обясни.

По-назад сякаш някой искаше линк за играта на Нивея: https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/usmihni-se

# 219
  • Велико Търново
То участието не е задължително, избираш си игрите. А и не всички игри са със споделяне на стената, в такива не участвам лично аз. Честно казано предпочитам обувки или парфюм (много обичам) , отколкото чаша или престилка. А и един парфюм от Дъглас, никак не е дреболия, поне според мен. В сектор дреболии ми влизат точно чаши и престилки (това само като пример го давам). Приятелка онзи ден спечели парфюм Good girl на Каролина Ерера. Всеки с интересите си.

Съгласна съм, че хубав парфюм не е дреболия. По- скоро визирах игри като тези за дизайнерските обици, които показаха скоро тук и други подобни. За мен чашите и престилките също са дреболии, затова не играя в такива игри, нито от рода на купи две неща и вземи престилка. За обувките и парфюмите се изразих така, защото са специфични според вкуса на всеки. Иначе аз съм маниак на тема обувки 🙂
Нз, може би разсъждавам така, защото фийдът ми е пълен с безумни сподели и спечели игри за най- различни неща- от китайските обувки на някой сайт, който иска да се рекламира, до уикенди в знайни и незнайни места. Кой тегли, как тегли, кой печели... не ми е ясно. Явно и оттам нямам вяра на подобни игри. Дано не станах много дълга ☺

# 220
  • София
Ходих до easypay,платих сметките.На разписките,които ми дадоха си пише,че участвам в томболата.
Изкуших се да направя депозит в НЛ...Внесох 10лв,набързо ги направих 120...и аз нз как.Заявих 100 за теглене,останалите проиграх безуспешно... 💰💰💰 Поне покрих  част  от вече платените сметки. 😃

# 221
Браво Веси и честито. Flowers Hibiscus

# 222
  • Бургас
Ходих до easypay,платих сметките.На разписките,които ми дадоха си пише,че участвам в томболата.
Изкуших се да направя депозит в НЛ...Внесох 10лв,набързо ги направих 120...и аз нз как.Заявих 100 за теглене,останалите проиграх безуспешно... 💰💰💰 Поне покрих  част  от вече платените сметки. 😃
Браво. На коя игра ги спечели?

# 223
Честито и от мен!
От понеделник в Лидл ще има намалени неща на Nivea.

# 224
  • София
Благодаря!
Жив или мъртъв беше играта.Даде ми 12 бонус завъртания и от тях спечелих 122лв. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт