Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 077
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 990
Здравейте,имам код на Туикс, който не мога да прочета, писах им съобщение във Фейсбук,но има ли смисъл според вас?

Във ФБ може и да ти отговорят. Аз им писах в Обратна връзка на сайта на играта и никой не ми отговори.

Аз също имах нечетлив код, миналата седмица им го снимах и пратих, но нямам съобщение от тях. Sad

# 991
Нищо не печелих,ноооо днес като рожденичка явно имам късмет - писаха ми,че печеля продукти beology schwarzkopf 💖
Честито на всички и да печелим повечко : )

# 992
Честит рожден ден! Flowers Hibiscus

# 993
Честит рожден ден!
Да си жива и здрава Flowers Hibiscus

# 994
Нищо не печелих,ноооо днес като рожденичка явно имам късмет - писаха ми,че печеля продукти beology schwarzkopf 💖
Честито на всички и да печелим повечко : )
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Честита награда и още  много награди пожелавам

# 995
  • Велико Търново
Ей, обрахте София мел🙂🤗 Много се радвам, като виждам, че хубави награди идват в темата! Късмет на останалите 🍀
Майка ми имаше един код и вчера я бях инструктирала да го вкара преди работа, ама явно беше закъсняла 🙃 Нооо да се надяваме, че ще има време за всички!

# 996
Честито и от мен на всички!
Играта на София Мел е примамлива, но до сега не съм регистрирала, тъй като у нас има още брашно (на други марка, купувано при промоции) и гледам да не се затрупвам. Все пак мисля да опитам 1-2 пъти да регистрирам, колкото да си пробвам късмета и в тази игра...

# 997
  • Вестерос
И днес качих 10 снимки в дав и нищо Sad

# 998
И аз от няколко дни качвам снимки и нищо

# 999
  • иска ми се Варна през лятото
Спечелих хлебопекарнааааа😊😊😊
В 4.32.Нрмога да повярвам.
Честитоооо! Тъкмо си триех кода да го пусна преди ад си легна и ти ме изпревари...

Аз го изтрих и въведох преди да си легна😂Станах в 4.30 и само натиснах ок😅
Дадоха ми кодче и даже станах в 4.20 да го пусна и нищо не спечелих. Чакали са теб Grinning. Честито!

# 1 000
  • София
Честито на спечелилите Wink
Донесоха ми брашното, всичките пакети са с кодове, сега трябва да намеря време и да ги регистрирам Simple Smile
Вчера са донесли и раницата от Кока Кола, но не съм я видяла все още. Днес. Спечелих я на 15.01. Остана да чакам само наградите от Милка. До средата на април най-късно трябва да ги донесат.

# 1 001
Twix са излезли за тази седмица, отново и там ме няма. Малко мрън, мрън, че скоро нищо съществено не съм печелила.

# 1 002
  • Монтана
Ехааааа не мога да повярвам спечелих кафе машина от Туикса, участвах само с 10 кода. Така се бях отчаяла че нищо не печеля. Миналата година участвах със страшно много и нищо. Явно си ме е чакала сега.

# 1 003
  • Велико Търново
Ехааааа не мога да повярвам спечелих кафе машина от Туикса, участвах само с 10 кода. Така се бях отчаяла че нищо не печеля. Миналата година участвах със страшно много и нищо. Явно си ме е чакала сега.
Честито! Супер награда 🙂🤗

# 1 004
Супер, честито. Hug
Аз все още се чудя дали да участвам.

Общи условия

Активация на акаунт