Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 691
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 2 160
Хеееее, тъкмо влизам да се похваля - спечелила съм пасатор от Своге Simple Smile Много съм щастлива - участвах само с една единствена снимка и то на правено нещо от мен... Даже и шоколад сложих вътре Simple Smile
Сега виждам, че има и други печеливши от темата (получила съм имейл, но влязох преди малко) - ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ...

denyil, страхотни мекички си направила. Моля те да кажеш рецептата. Моите не бухват толкова Simple Smile А с толкова брашно нещо трябва да се мисли Simple Smile

София Мел и днес смениха нещата. В 2,00 ч. нищо... Сутринта в 5,00 ч. влизам и гледам и пекарна и тигини спечелени. Престилка не беше излязла. Отказах се да регистрирам... Ще погледам още малко, но не мога да хвана "цаката" на регистрациите...

Все още не мога да намеря Царица с карти и Пепси от промоцията....

Може ли някой, който има Фейсбук да пусне печелившите от Бондюел, когато ги обявят. С една бележка съм, но все пак що при Своге стана - има малка надежда Simple Smile

# 2 161
Мелина, всеки месец може да се играе за награди ( независимо малки или големи) в My sparx.

# 2 162
Не,просто ми хареса като идея. Sunglasses
Бондюел изобщо нямат секция печеливши на сайта даже няма и къде да проверяват
дали са излезли резултатите.

От Бондюел ми отговориха, че по-късно днес ще обявят печелившите във фейсбук страницата им.
Сега във фейсбук трябва да ги следя.  Защо не си направиха секция печеливши в сайта на играта.

# 2 163
  • МИНДЕРА
Да се оплача от кока кола,преди време спечелих виртуални очила и после и една раница.Така и не ги получих .Минаха бая месеци.Днес се загледах че телефонния ми номер в данните на профила не е актуален,но пък адреса си е така.Дори и да са идвали куриери и са звъннали,евентуално не оставят ли бележка на входа ?Ядосах се де.
Забравих да кажа,че днес си закупих две коли и ми дадоха стреч карта ,спечелих перлена боя.Не знам обаче имат ли и други награди.
За туикса да пипитам какви опаковки да търся и до кога е играта?

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 19:26 от sisipisito

# 2 164
Да се похваля и аз съм с кафемашина от туикса - много, много е исках. /къде е старото танцуващо човече/
Имам само 1 участие с 10 кода.
 Да ви попитам другите спечелили, попълних си данните в страницата, където ме препратиха от мейла, но се чудя на някакъв телефон трябва ли да звъня за потвърждение?
Успех на всички
ММ получи след няколко дни втори имейл за личните данни.Не се е обаждал никъде,нито пък на нета са се обаждали.

# 2 165
  • sofia
Честито на всички за наградите!!!
Бондюелци обаче....не са ли си тръгнали вече или по нощите ще теглят 😂

# 2 166
Честито на всички за наградите!!!
Бондюелци обаче....не са ли си тръгнали вече или по нощите ще теглят 😂

В общите условия пише, че се теглят в понеделник, а на 29 ще ги обявят.

# 2 167
  • София
Да се оплача от кока кола,преди време спечелих виртуални очила и после и една раница.Така и не ги получих .Минаха бая месеци.Днес се загледах че телефонния ми номер в данните на профила не е актуален,но пък адреса си е така.Дори и да са идвали куриери и са звъннали,евентуално не оставят ли бележка на входа ?Ядосах се де.
Забравих да кажа,че днес си закупих две коли и ми дадоха стреч карта ,спечелих перлена боя.Не знам обаче имат ли и други награди.

Защо се оплакваш от Кока кола? Ти си подала грешни данни. Изрично при съобщението, че печелиш пише да си провериш данните, същият надпис излиза и като купуваш билетите.

# 2 168
  • Под Слънцето

Защо се оплакваш от Кока кола? Ти си подала грешни данни. Изрично при съобщението, че печелиш пише да си провериш данните, същият надпис излиза и като купуваш билетите.

А тел. номер се сменя с един смс- нищо работа и за 2 минути .

# 2 169
Villy-Na,рецептата не е моя,Усмивчица-28 я сподели в пост #2033 28 март 2018, 17:54 ч.

А по повод моите мекици
Скрит текст:
Както споделих с някои от вас,определено не съм от най-великите спецове в кухнята, но пък имам желание и се уча.
Мекиците все не ги уцелвах, ту ми се усещаше миризмата на сода, ту не ми ставаха пухкави.Преди година ми казаха да ги правя по най-лесния начин и оттогава не съм имала провали.
Изсипвам в тенджера или друг дълбок съд 1 кофичка кисело мляко /това ми е дозата за 4 човека/ и пресявам кексовото брашно върху млякото.Бъркам с лъжица докато стане тестото, 1-2 минути. Разточвам, с чашка правя мекиците, в някои слагам сирене и и пържа .

Това е цялата рецепта  - кисело мляко и кексово брашно Grinning

От две години всичко тестено правя с брашно Кекс на София мел Grinning
И питки, и кексове, и рула, и мекици - наистина всичко.В самото брашно има хубави набухватели и поради това друго не е необходимо да се слага. А питката ми за Бъдни вечер ми стана прекрасна, въпреки,че беше само с вода.
А когато ми трябват за хлапетата 5-6 мекички набързо, тогава загребвам с лъжица от тестото, сплесквам го между намаслените си длани и пържа.
Бързо, лесно, вкусно.
Аз само ги направих днес Simple Smileи споделих под снимката,че моите са 15 бройки от 300гр.брашно за кекс и 200 гр.кисело мляко.

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 21:34 от denyil

# 2 170
ММ има раница от Sparx  спечелена на 8,01  а бележката е за 2017.Знам,че и други бяха така.Та въпросът ми е в декларацията за 2017 г ли я вписахте или си искахте нова бележка от Кола.

# 2 171
  • Бургас
ММ има раница от Sparx  спечелена на 8,01  а бележката е за 2017.Знам,че и други бяха така.Та въпросът ми е в декларацията за 2017 г ли я вписахте или си искахте нова бележка от Кола.
Аз си я вписах сега, да ми е мирна главата.

# 2 172
  • МИНДЕРА
Няма как да си сменя номера,защото стария не съществува и няма как от него да пратя смс.Освен това след като адреса ми съвпада,като ми звъннат и не ме намерят,не се ли оставя бележка от куриера във входа да отида в техен офис

# 2 173
  • София
Защо не опиташ чрез формата за контакт или по телефон? Винаги се намира изход. На мен куриери никога не са ми оставяли бележки на входа.

# 2 174
  • София
Мелина, всеки месец може да се играе за награди ( независимо малки или големи) в My sparx.

Благодаря. Ще се пробвам пак да спечеля КФС.

Общи условия

Активация на акаунт