Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 666
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 2 235
  • ЛОВЕЧ
Нещо не ми се получи с цитата -И моята раница не излезе,но е спечелена Декември 2017  и в служебната бележка пише че е придобита 2017 .Аз я включих в декларацията и платих данъка

# 2 236
  • при късмета
Питах, защото няколко човека си подадоха раниците от кОла за миналата година, а трябва за тази. И на мен ми мина през ума, че понеже нищо не им е наред по документите за миналата година, казали са вече, че ще издават нови бележки и за тази година ще трябва да подадат информацията, а догодина да се окаже, че трябва да го платят втори път.
Няколко пъти казах, че въпреки, че им е сгрешена бележката, и то е сгрешена само годината за която е наградата, а датата на издаване е в тази година и това е по-важното.
Тези, които сте подали раницата с настоящата декларация, дано поне имате копие на декларациите и бележките, които сте подали, че ако и от кока кола започнат догодина да подават информация, както си мисля, не знам как ще се оправите

# 2 237
  • ЛОВЕЧ
Моята бележка за раницата е издадена на 05.01.2018 ,но на нея си пише че наградата е за 2017 /спечелена м.Декември мисля /и я подадох.Факт е,че Кока кола не бяха подали информация.Имах спечелена парична сума от миналата година ,служебната бележка също беше от януари тази година,но те бяха подали необходимата информация.Голяма каша е с тези декларации ,но като има нещо проблем са тази раница ще издадат друга бележка и догодина пак ще я декларирам,все пак е 4 лева не е кой знае какво да го платя пак./На мен обаче никой не ми се е обадил от организаторите че ще имам нова бележка!

# 2 238
  • при късмета
Не за твоя случай конкретно, някои с раници от януари декларираха вече, само заради обърканата година.
Някой каза, че се е свързал с кока кола и щяли да издават нови бележки

# 2 239
  • Под Слънцето
Аз дадох тази информация. Обещали са. А и имам запис на разговорите с госпожа Х. Ще почакам месец и пак ще я метна. Инак , след скандала за бележката  при доставката на 1-вата раница, куриера на Спиди също им звъня.

# 2 240
  • София
От кога е промоцията с мострите , предния път никъде нямаше

# 2 241
Здравейте!Да се похваля и аз вчера счупих дългосрочния си карък с 3 награди от играта на Пепси.Регистрирах три кода на различни тел.номера и спечелихме цялото семейство по 1 награда-тениска,ключодържател и мултипак пакет.Засега при СофияМел 5:0 резултат,в Калиакра 3:0 .За Своге се колебая още,поради редицата неуредици за които писахте.....Късмет на всички желая занапред!

Кои бутилки на Пепси участват, защото в Кауфланд не видях ни една

# 2 242
Поради технически причини не успяваме да качим списъка с победителите от седмица 1 на уебсайта.
Всички победители можете да видите тук:
Тенджера
Деси Венциславова
Илина Георгиева
Тиган
Ивелина Иванова
Сашка Ангелова
Силвия Николаева Колчакова
Свобода Тафрова
Салатиера
Мариела Николова
Венцислав Василев
Дора Русинова
Сабина Ганева
Елица Стефанова
деляна георгиева
Мирена Куклева
Антоанета Стоева
Извиняваме се за неудобството и след отстраняване на техническия проблем, списъкът ще бъде публикуван и на сайта
Бондюел

# 2 243
Поредната игра на Бондюел в която няма да спечеля нищо..имам вече 5 бележки май Mr. Green

# 2 244
Здравейте!Да се похваля и аз вчера счупих дългосрочния си карък с 3 награди от играта на Пепси.Регистрирах три кода на различни тел.номера и спечелихме цялото семейство по 1 награда-тениска,ключодържател и мултипак пакет.Засега при СофияМел 5:0 резултат,в Калиакра 3:0 .За Своге се колебая още,поради редицата неуредици за които писахте.....Късмет на всички желая занапред!

при нас имаше само 500мл с играта и то без захар тази дето е

# 2 245

Момичета,и мойта пекарна е тук, сега ще я разучавам,но първо малко разказче...ММ е болен и си е в къщи,на детето му се скапа тел.и отиде на училище с този,който рег.и спечели...Отивам за лекарства,връщам се и виждам новата си придобивка разпечатана и извадена от кашона...Куриера направо потропал на вратата(на 8 ет.със заключващ се уж вход),дал пратката на мъж ми и чао.След малко се върнал и иска да се разпечата кашона,щот имало нещо вътре за него.ММ послушно изпълнил молбата,но не дал док.с ЕГН-то(знае за данъка),онзи звънял на някой, но пак настоявал за бележката...и накрая си тръгнал без нищо(дори си забравил на масата химикалката...А кода е в мен,но никой не знае,че трябва(уж) А вижте къде си пише какво им трябва...
Извинявайте за дългия пост и за обърнатата снимка.Sad

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 17:55 от denyil

# 2 246
От кога е промоцията с мострите , предния път никъде нямаше
Имате мазна кожа, склонна към несъвършенства? Пробвайте безплатно грижа за проблемна кожа от La Roche-Posay като последвате тези стъпки:

1️⃣ Попълнете краткия въпросник на www.laroche-posay.bg/survey и запазете потвърждението за вашата успешна регистрация
2️⃣ Oтидете до участваща в кампанията аптека и при показване на доказателството за регистрация на фармацевта, вземете вашия безплатен мострен комплект за мазна кожа. Всички участващи в кампанията аптеки: https://---shoretner923-2G51lzC

Всеки комплект съдържа мостри на почистващ гел Effaclar, Effaclar DUO(+) и фон дьо тен мус Toleriane Teint, заедно с талон за 10 лв. отстъпка при покупка на 2 продукта от гамата Effaclar. Възползвайте се
Не видях от кога е ,пуснато е днес във фейсбук

# 2 247
Фейсбук игра от магазин за играчки, печелят се ваучери за покупка
http://www.eontoys.com/page/18/velikdenskaa-igra.html

# 2 248
7. Участващите продукти и опаковки са Pepsi Cola 500 ml, Pepsi Cola 2 L, Pepsi Cola 2.25 L и Pepsi Cola 2.5L, Pepsi Max 500 ml, Pepsi Max 2 L, Pepsi Max 2.25 L и Pepsi Max 2.5 L в промоционална опаковка

# 2 249
Извинявам се, но за колко време си получихте хлебопекарните, че аз тая надежда да си спретнем домашни козунаци с нея Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт