Ревност

• 14 671
  • 136
  •   1
Отговори
# 30
Разговаряйте повече и си имайте доверие.
разговаряме но уви , вие бихте ли искали да разговаряте с човек който когато си е вкъщи да си стой и да си цъка игрички и да ви обръща внимание само и единствено когато вечеряте....

# 31
Изглежда да сте много млади и сте избързали с тази бременност. Таткото на колко години е, за теб видях, че си 1 курс?
той  е на 26г. да доста сме млади и знаехме и двамата с какво се захващаме , аз бях сигурна в себе си , че всичко мога и ще се справя , защото колкото и да е трудно ми стига само той да е до мен но напоследък и това не получавам , аз не искам кой знае какво според мен , искам само малко повече внимание (мисля че всяка жена го искам и го заслужава) искам да ми показва че е само мой а не когато се видим с някой приятели  и приятелки(което не се случва много много ) да има леки заигравки

# 32
Да те ревнуват е изключително унизително. Ти, авторки, изпитваш ли удоволствие да се чувстваш унизена? Ако не, защото унизяваш човека до теб? Или и на двамата ви доставя удоволствие взаимното унижение, та си го причинявате взаимно?
Само от ревността д асе чуствам унизена а когато видях голата му снимка и чатовете с други това нее е ли по унизително , не мисля че ревноста е унижение , а страх да не загубиш човека който обичаш и искаш да си с него до края на живота си . Защото  не ми беше много приятно да го видяя това и не го пожелавам на никого

# 33
Как да излекуваш ревност, която е породена не от болен мозък и егоизъм, а от здрав разум и отворени очи? Мъжът й влиза в сайтове за запознанства да си търси там късмета, вие й казвате да спре да ревнува, не знам как става това! Авторке, прощавай, но този тип мъже /коцкари/ цял живот са си така, няма да се промени! Аз лично не бих ревнувала и не бих си свързала живота с подобен индивид. Тъжно е, че има замесено и детенце, но добре си помисли над перспективата да прекараш десетилетия в дебнене и чудене дали и с кого ти изневерява благоверният...
Дай малко повече инфо, повече ситуации, при какви обстоятелства се поражда тази твоя, а и негова ревност.
Примерна ситуация : прибере се вкъщи и си почне неговите игри , попитам го какво прави играе започне да пише и мина примерно да отида до кухнята и видя че е с момиче , мине се опр период от време и той сам ми казвам примерно писах си с този за това така и така викам аха добре нали , а същото време не е било мъж както и да е това е най най дребното , той ходи на работа още бях бременна и бяхме се разбрали даго чакам и да вечеряме на вън  чакам го аз и една негова колежка която очевадно го харесва (защото са ми казвали чч постоянно около него се въртяла , до него сядала )малки неща но предположение че той е обвързан дори и дете чака мисля че е абсурдно ... аа и когато учих имах само момчета в класа аз спряхх да ходя почти на училище  спря да говоря с всички от училище заради него защото съм му изневерявала ти да видим ....постоянно като си пише в тази игра  си се хили насам на там а когато е с  мен е унил , питала съм го в мен ли е проблема да се поправя нещо не не просто бил уморен ее тази умора  явно е доста голяма , (а аз май не се уморявам)нямам никакви приятеллки нищо защото  ми говорили за момчета ...има голи момичета в компютъра си  влиза в сайтове  , има пароли на всякъде  , трие си историите на телефона , като се скараме почне да ме обижда   което за мен е супер унизително това... ако не е станало ясно мога да дам още

# 34
Nikckey Mouse, съчувствам ти и съжалявам, че си в това положение. Но какво очакваш от темата и мненията, като за теб самата самата е ясно - това не е просто ревност ей така. Човека си е коцкар и иска да те забули у вас, той да се забавлява просто, за теб си е семейството, в което той е само консуматор.
Ние няма какво друго да измислим да ти помогнем, ситуацията е красноречива.

# 35
Надявам се да имаш подкрепа от родителите си. Явно все пак поне единият от вас не е знаел с какво се захваща.

# 36
Ама какви игрички след работа на компютъра, БЕ?!!!
От вратата, за краката.Връчваш бебето, да се оправят.Ще го къпе ли, ще го храни ли, ще го разхожда ли, да се занимава с него.
След вечерята, и след като приспите детето, ако още има желание, да седи на компютъра.През нощта, като се разхленца бебока, ръчкаш него да стане да го успокоява и да го приспива.
Отглеждате си татковците повече, отколкото бебетата, после що зяпали голи мадами....Ами, ще зяпат, като имат бооол свободно време и се чудят как да го запълнят и къде да се почешат.

# 37
Да те ревнуват е изключително унизително. Ти, авторки, изпитваш ли удоволствие да се чувстваш унизена? Ако не, защото унизяваш човека до теб? Или и на двамата ви доставя удоволствие взаимното унижение, та си го причинявате взаимно?
Само от ревността д асе чуствам унизена а когато видях голата му снимка и чатовете с други това нее е ли по унизително , не мисля че ревноста е унижение , а страх да не загубиш човека който обичаш и искаш да си с него до края на живота си . Защото  не ми беше много приятно да го видяя това и не го пожелавам на никого

Трябва да си смениш начина на мислене и да се постараеш да НЕ изпитваш страх! Защо ти е да се страхуваш да не изгубиш "мъж", който си развява голотиите пред други жени в нета?!?!?! Та ти трябва да се страхуваш точно от обратното- да не би завинаги да останеш с него! Опитай се да мислиш така, ще видиш че помага! Не се хващай като удавник за сламка, все едно той е последния мъж на земята. Той губи теб, а не ти него! Това проумее ли се- всички е лесно! Една жена(или мъж) трябва да си знае цената и да не допуска да бъде приемана за даденост! Тогава този тип "мъже"(или "жени") може и да започнат да намаляват...

# 38
Докато не заявиш себе си и изискванията си, мъжът ще си вее байряка. В съседна тема битуват мнения, че всички мъже изневеряват - изневеряват ако позволиш. Обичай и уважавай себе си, мъж друг ще се намери, но ти си една. Заради детето си отстоявай себе си и семейството, ако не стане с този, защото той май си е патологичен сваляч, стегни се за втори рунд на кастинга.

# 39
Ама къде ги намирате такива мъже....до магазина да не мога да отида или на фризьор, защото  някой си там....да не го обиждам, щял да ревнува. Мале шута и не с 200, с 1000 ще полети.  И за миг не бих изтърпяла такъв индивид. Ако аз не се уважавам и допускам това, как ще искам да ме уважава някой друг?! Абсурд!
Авторке, ти сега липса внимание ли имаш или те ревнува, аз не успях да разбера много какъв ви е проблема. Но и двамата сте още толкова млади и живота е пред вас, опитай се да го провокираш по някакъв начин, стани му приятелка(освен жена) говорете, споделяйте си, намерете начин да прекарвате някакво време заедно или да имате общо хоби. То ясно че страстната любов не е вечна, но може да я посъбудите Wink

Последна редакция: пт, 09 мар 2018, 08:03 от BellaBarli

# 40
Недейте да лъжете момичето. Мъж тръгнал ли е по онлайн общуване и сайтове за запознанаства - пиши го бегал.

# 41
И е така и не е така. За да е тръгнал по сайтовете или да търси нещо чуждо, значи нещо му липсва вкъщи. Това е единия вариант, при който положението не е неспасяемо. Другия вариант е просто да не е мъж само за една жена, е тогава пали матретката и дим да те няма.

# 42
Е той 7 години не го е намерил вкъщи, сега ли ще стане?

# 43
Е той 7 години не го е намерил вкъщи, сега ли ще стане?

Какви седем години, ако става дума за авторката на темата - 2.5 годишна връзка и дете на 6 месеца с родители на 21 и 26... Оф, направо ме е яд като чета.Confounded Едва 1 година заедно и айде бременност, ама готови били и знаели с какво се захващат.

# 44
Ох, объркала съм се. Значи съвсем ще е трудно да се съжителства с него.

Общи условия

Активация на акаунт