Както казах и по рано -никога не съм го спирала да излиза с приятели или колеги.Не съм му мрънкала или сърдила,камо ли пък да показвам признаци на ревност.
Вашето мнение не е дали ми харесва или не,а това,че не виждам основата върху която е създадено..
Отново се повтярам,за 9 години брак никога не се е държал така.През тези 3 месеца стана друг човек.Излиза по често,почти не се прибира...Това,че съм се опитала да разговарям с него мрънкане ли е ? обсебване?Предполагам,че всяка жена на моето място би се зачудила защо се е получило или къде е проблема след такава рязка промяна..
Колкото до детето ми - отново казвам,ходи на у-ще и занималня и в 16.00ч трябва да бъде взето.Града ни е малък,трудно се намира работа,а ако случайно се намери ми е невъзможно хем да го водя на у-ще хем да го прибирам - като трябва да съм на работа от 7ч кой ще ми заведе детето ? Или ако съм до 10ч вечерта кой ще ми го прибере?Почти не се намира работа която да е от 8 до 16.00ч ...имах възможност да започна на 4ч работа но ето че у-щата ги затвориха за 2 седмици...освен да си мъкна и детето с мен на работа може би ?