Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 161 418
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 1 095
Извън темата, но Фантастико са само софийски магазини.
А може би хора от други градове питат тук.
Снощи си намазах филийка с въпросното масло - вкусно беше, не забелязах да мирише.

# 1 096
  • София
А може би хора от други градове питат тук.
Снощи си намазах филийка с въпросното масло - вкусно беше, не забелязах да мирише.
Как Фантастико са само софийски магазини?

# 1 097
  • София
====
Написах го за тези които са от София.

# 1 098
Може би са дискутирани, нямах възможност да чета предните дни, питането ми е за джегингсите /мисля, че бяха миналата седмица/ от каква материя бяха? Дали има някъде останали, ако сте обърнали внимание?  Peace

# 1 099
Джегинсите, доколкото видях, бяха като по-дебел клин. От меко по-плътно трико са.

# 1 100
Доволни ло сте от маслото на Pilos ,което сега е на промоция ? 125 гр за 1.49лв
Аз съм доволна! Peace Вчера купих, снощи го ползвах, хубаво е.
п.п. Имайте предвид, че промоцията е валидна до днес. Peace

# 1 101
Джегинсите, доколкото видях, бяха като по-дебел клин. От меко по-плътно трико са.

Благодаря тета bouquet

# 1 102
  • have faith and be patient ..
Цитат на: teta75 link=topic=1022920.msg36487820#msg36487820 dateе=1522057170
Спорт депо и Декатлон едно и също ли е, че се сещам за един магазин на Спорт депо наблизо?
Готини изглеждат, Йованче...

От спорт депото каквито обувки съм поръчвала и всичко съм връщала по гаранция -много бързо се скапват ,разлепват ,нацепват и т.н  .. не знам късметли е или не са им качествени нещата

# 1 103
Парлив и горчив са различни неща.
Да се има предвид че съм ползвала домашен критски и парливостта не ми пречи и я познавам.
Примадонната имаше остър горчив вкус на лекарство. Уточнявам пак, че беше ххл опаковка. Може и до партида е, но лично аз не смятам да му давам втори шанс.

Нали не смяташ, че в този форум само ти си ползвала домашен зехтин?
Свекърите ми имаха маслинени и портокалови насаждения и съм наясно как горчат зелените маслини.
Затова и възприятията ми за хубав зехтин са далеч от масовия вкус у нас.
Но никой вкъщи не се оплака от горчив вкус на въпросния зехтин.

Не, не смятам така...в противен случай щях да го напиша, а не съм  Wink
Нали не смяташ, че нямам право на мнение ?
Този, който купих аз, горчеше. Този, който си купила ти-може и да не е, няма как да проверим.
Което не прави едно от двете твърдения НЕверни.
Аз коментирам от личен опит тази бутилка, която съм купила аз. Няма как да ми казваш какво аз съм усетила...

Аз чакам корите с яйца в петък. Искаше ми се бели да взема, ще търся по другите вериги.

# 1 104

Свекърите ми имаха маслинени и портокалови насаждения и съм наясно как горчат зелените маслини.
Е масово ползваме купешки зехтин така, че усещанията ни се различават от вашите. Peace
За мен примадоната също не горчи, но явно е до партида. Rolling Eyes

# 1 105
  • 1st floor
Цитат на: teta75 link=topic=1022920.msg36487820#msg36487820 dateе=1522057170
Спорт депо и Декатлон едно и също ли е, че се сещам за един магазин на Спорт депо наблизо?
Готини изглеждат, Йованче...

От спорт депото каквито обувки съм поръчвала и всичко съм връщала по гаранция -много бързо се скапват ,разлепват ,нацепват и т.н  .. не знам късметли е или не са им качествени нещата
Извън темате е, затова в скрит текст:
Скрит текст:
Спорт Депо е различно от Декатлон. Фенка съм и на двата магазина, като Спорт Депо държат по-високи цени. От тях пазарувам предимно на намаления, ако не съм на зор.  Laughing От години купуваме маратонки за цялото домочадие от там, на никой нищо не му се е разлепило.  newsm78 Каква марка сте взимали, че такива проблеми сте имали? Аз избягвам Champion и Lotto.

Някой знае ли каква ще е следващата седмица? Има ли плакати в магазина? Не съм ходила отдавна до Лидл, чакам им спортните стоки и дебна за туристически раници, евентуално.  Mr. Green

# 1 106
Мернах на плакат някаква зелена палатка...другите неща са ми бяло петно...

# 1 107
От 02.04 - 25% намаление на деликатесни стоки - суджуци, сирене и подобни.
На другия плакат - домакински уреди - ютия, мини-прахосмукачка/у нас не се одобри/.
От 05.04 - оборудване за къмпинг.

за другата седмица

# 1 108
  • софия
Момичета благодаря Ви за орхидеите.
Взех днес 5кг тор с борови кори,течна тор и спрей за листата.

# 1 109
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Парлив и горчив са различни неща.
Да се има предвид че съм ползвала домашен критски и парливостта не ми пречи и я познавам.
Примадонната имаше остър горчив вкус на лекарство. Уточнявам пак, че беше ххл опаковка. Може и до партида е, но лично аз не смятам да му давам втори шанс.

Нали не смяташ, че в този форум само ти си ползвала домашен зехтин?

Не, не смятам така...в противен случай щях да го напиша, а не съм  Wink
Нали не смяташ, че нямам право на мнение ?
Този, който купих аз, горчеше. Този, който си купила ти-може и да не е, няма как да проверим.
Което не прави едно от двете твърдения НЕверни.
Аз коментирам от личен опит тази бутилка, която съм купила аз. Няма как да ми казваш какво аз съм усетила...

Аз чакам корите с яйца в петък. Искаше ми се бели да взема, ще търся по другите вериги.
Бели има в К,  М размер мисля, че бяха 5,99лв.

Общи условия

Активация на акаунт