Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 161 495
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 585
И дали е с транс-мазнини?Може ли състава?

# 586
Халките май са към 6 лв

# 587
Нил, вкъщи харесваме това сирене, което си показала. Peace
Днес правих пица с тестото, което е на промоция. Става, но това, което меси моята хлебопекарна ни харесва повече. Peace  Laughing

# 588
  • Сливен
Сиренето Дунавия е произведено в Белгия, има същия вкус като Салакиса на Президент. Поне за мен е такова, но много по-солено. Дунавия е в редовния асортимент и на Била, ако го няма в Лидл.

# 589
Абе и на мен сметаната ми е твърде течна.

# 590
  • Варна
И дали е с транс-мазнини?Може ли състава?

# 591
  • Русе
Сиренето Дунавия е произведено в Белгия, има същия вкус като Салакиса на Президент. Поне за мен е такова, но много по-солено. Дунавия е в редовния асортимент и на Била, ако го няма в Лидл.
Е?! Белгия? "Нерде Ямбол, нерде Стамбул".
Дунавия не ли нашенско, русенско сирене. Дей го Дунав в Белгия, или в Дания, където пише на снимката, че е произведено?
Предполагам, че е от постоянния асортимент, защото оня ден видях на рафта при останалите сирена етикет "Ново".

# 592
  • Кърджали
Боите за яйца ги харесвам , ще купя и тази година
Много хубави цветове са станали - особено жълтото, но и яйцата са били бели сигурно. С кои точно бои са боядисани от капсулите или другите.

# 593
  • Русе
Много хубави цветове са станали - особено жълтото, но и яйцата са били бели сигурно. С кои точно бои са боядисани от капсулите или другите.
Да, такъв цвят се получава с бели яйца. Ама, те боите нали са немски, а в Германия предимно бели яйца се продават. Боядисаните в немския Лидл са точно такива свежи цветове, че вече и шарени са взели да ги правят. Много са красиви. Тези на снимката също.

# 594
Да, такъв цвят се получава с бели яйца. Ама, те боите нали са немски, а в Германия предимно бели яйца се продават. Боядисаните в немския Лидл са точно такива свежи цветове, че вече и шарени са взели да ги правят. Много са красиви. Тези на снимката също.
[/quote

Прочетох на зелената опаковка пишеше, че се варят в пликове найлонови заедно с боята и вода във всеки плик. За първи път чувам за подобно боядисване, а уж пише експрес, кое му е експресното плесканицата ще е пълна

# 595
  • shumen
Дунавия мисля е българско сирене.

# 596
  • Русе
Дунавия мисля е българско сирене.
"Да, ама не." Както казваше Петко Бочаров. Видно от снимката е датско Joy

# 597
Добро утро! Другата седмица ще има картинг кола с педали. Пускана ли е преди? Някой с отзиви за нея? Харесала съм една за сина ми, но е два пъти по-скъпа. ...

# 598
Ексклузивно и скандално: За пръв път е четвъртък и няма брошура на сайта Scream

# 599
Как да няма? Аз току що я разгледах..

Общи условия

Активация на акаунт