Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 161 421
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 1 080
Може ли мнение за риба тон Yellowfin?

# 1 081
Някой опитвал ли е испанския зехтин от 3 стр? Имам нужда да заредя
Зехтинче от кауфланд италианско, на промоция е.

# 1 082
  • shumen
Зехтина е на промоция в Кауфланд Дори дали не бяха две на цената на едно.

# 1 083
Някой опитвал ли е испанския зехтин от 3 стр? Имам нужда да заредя
Този зехтин, знам от Тета, а и не само - горчи. В К има 2 бр. за 20 лв.
Дано сте ми оставили фурми, днес ще ходя.

# 1 084
Зехтин Примадонна ххл съм вземала...и на врага си не бих го препоръчала. Като пелин беше. Малки 1л бутилки не съм вземала, но нямам и намерение.
Другата марка Промерина екста върджин дебна да намалят. Той е ок.
А в К наистина има Косто Доро на 10лв литъра излиза, но е някак странен- светъл ми се вижда. Четете добре етикета..вероятно там ще пише какъв точно е. Интеграле се води, каквото и да значи това Rolling Eyes

# 1 085
  • София
Може ли мнение за риба тон Yellowfin?
Видях, че в темата "Какво повече няма да купя" потребителка е споделила, че е ужасна.

# 1 086
Испански зехтин Primadonna си купих след отзивите в темата, че горчал.
Ами за мен е прекрасен. Не бих го определила като горчив дори, но е яко парлив и разбирам защо не се харесва.
Аз ще си взема задължително, поне съм спокойна, че ще има достатъчно.  Mr. Green

# 1 087
Парлив и горчив са различни неща.
Да се има предвид че съм ползвала домашен критски и парливостта не ми пречи и я познавам.
Примадонната имаше остър горчив вкус на лекарство. Уточнявам пак, че беше ххл опаковка. Може и до партида е, но лично аз не смятам да му давам втори шанс.

# 1 088
Аз писах там... Просто исках да чуя отзиви и тук, за да се уверя, че не е в мен проблемът. Първо, че пишеше филе, а тя вътре беше като пихтия буквално. Съжалявам, че така се изразявам, но дано ви е от помощ и на вас.

# 1 089
Парлив и горчив са различни неща.
Да се има предвид че съм ползвала домашен критски и парливостта не ми пречи и я познавам.
Примадонната имаше остър горчив вкус на лекарство. Уточнявам пак, че беше ххл опаковка. Може и до партида е, но лично аз не смятам да му давам втори шанс.

Нали не смяташ, че в този форум само ти си ползвала домашен зехтин?
Свекърите ми имаха маслинени и портокалови насаждения и съм наясно как горчат зелените маслини.
Затова и възприятията ми за хубав зехтин са далеч от масовия вкус у нас.
Но никой вкъщи не се оплака от горчив вкус на въпросния зехтин.

# 1 090
  • Бургас
Испанският зехтин и на мен много ми горчи. Взимала съм само стандартната опаковка от 1 литър. Купувам от другия, който не е на промоция в момента.

# 1 091
  • София

Орхидеите:
Скрит текст:
Споделям моя опит в гледането на орхидеи.
В къщи имам 2, но нямам възможност да ги държа на по-светло място и затова са на секцията. Едната отказва да цъфти, другата също пропусна една година и ме посъветваха да ги пресадя. Купих кори и ги сложих в по-големи саксии. Резултат - едната цъфна, но другата отказва.
В офиса имам също 2, за тях почти никакви грижи, потапям ги във вода веднъж седмично. На едната ксрените й излизат от саксията, изглежда изсъхнала като някакво коренище, обаче цъфти, та се къса. И сега е цъфнала с огромен лилав цвят, просто да се чудиш как това грозно нещо сътвори тая красота. Обаче започнаха да й жълтеят листата и всяка година губи по едно, без да прави ново Другата също е цъфнала, тя се развива по-добре, също цъфти редовно. Но... са на прозорец и явно това е разковничето.
По принцип орхидеите са паразитни растения, растат по корите на дърветата и цъфтят надолу, тоест, растежът им е надолу, а не както ние ги караме да се развиват - нагоре... Не обичат вода, кисненето дълго време във вода им е стрес. То е разбиремо, в естесвтеното си състояние пият вода само докато вали дъжд.
Според мен - пресаждането е от съществено значение за развитието на растението. В смисъл, че така то си има повече площ за развитие на корени и стъбла. Храни се със светлина (на теория), бих пробвала тор, за да видя какво ще стане.

# 1 092
Щерката ги налива с тор и в резултат доста цъфтят
Моите уви са под климатика, завивам ги с един целофан да не им духа, защото им пречи
Пробвай с тор, но не много. Орхидеите или цъфтят, или изкарват листа/корени. Не може и двете едновременно. Твоята много цъфти, и не смогва да изкара листа,изтощава се. Замислих се, че тора само ще я накара повече да цъфти...абе не знам....
Иначе всичките ми орхидеи са купувани в прецъфтяло  състояние от магазина, почти плачевно, и сме си ги спасявали

# 1 093
Доволни ло сте от маслото на Pilos ,което сега е на промоция ? 125 гр за 1.49лв

# 1 094
  • София
Доволни ло сте от маслото на Pilos ,което сега е на промоция ? 125 гр за 1.49лв
Маслото е много добро, но в момента немското с кравата също е на много добра цена, но във Фантастико, на промоция е заради празниците. Фантастико първи се усещат и правят жестоки намаления.

Общи условия

Активация на акаунт