След DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ в очакване на нови проекти на актьорите ТЕМА 12

• 154 691
  • 674
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Силно се надявам да променят външния вид на Джан, визирам най-вече брадата.

# 226
Добър вечер, момичета!
Нахлувам в темичката, за да ви съобщя, че Диема Фемили ще започнат от началото на юни излъчванет на Пълнолуние, но са му сложили някакво различно име (да им се чуди човек защо). Ще се излъчва всяка събота и неделя. Също така ще се информирам от вас за новият проект на Джан и Демет, който смятам да гледам. Дано има добър рейтинг и да е една прекрасна лятна романтична комедия, както Пълнолуние.

# 227
  • Варна
Чакам го с нетърпение новия сериал на Джан и Демет. Харесват ми как си пасват, по снимките поне. Хайде да им пожелаем късмет! Да имаме един хубав сериал!

# 228
Добро утро! Hug Hug Hug

Вили Hug,благодаря! Hug

Мише HugНева Hug: BVAR  Hug,ще има какво да нищим лятото след приключване на сезоните или финал на др.дизита! Laughing
Цитат
Нахлувам в темичката, за да ви съобщя, че Диема Фемили ще започнат от началото на юни излъчванет на Пълнолуние, но са му сложили някакво различно име (да им се чуди човек защо). Ще се излъчва всяка събота и неделя.

Нева,явно ще е след края на ''Стая 309''(с това заглавие в момента дават Номер 309),от 17ч.,до 20ч.,по три епизода! Peace

от Джан...

от Йозге...

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 229
Да точно на мястото на 309 ще е и ще върви със заглавието "Горчиво и сладко". Grinning Дано ги пита човек защо.

# 230
  • По света и в нас.
Къде е Пълнолуние,къде е Горчиво и сладко?

# 231
Здравейте,обедно! Hug

Сега успявам да намина и пусна кафенцето! Wink

Наистина какво заглавие само са измислили! Laughing

Изобщо не го харесвам Джан с тази визия!Дано за сериала я пооправят! Laughing

Приятен ден! bouquet

# 232
Привет, момичета! wavey wavey wavey

Известно време нямах възможност да пиша, но ви четях с голямо удоволствие.
Благодаря ви за усърдието, с което поддържате темата в очакване на новите проекти на нашите любимци! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Дано наистина са започнали снимките на „Ранна птичка“ и скоро да имаме новини и фотки от снимачната площадка, както и повече информация за сюжета и персонажите.
Чакам с нетърпение Джан да се отърве от тази своя визия, която крие всичката му хубост.
А и на Демет ще се радвам да измислят нещо различно от правата дълга тъмна коса.

Страхоно е, че ще дават „Пълнолуние“ по нашата телевизия. Надявам се сериала да се хареса на нашата публика. Заглавието е абсурдно наистина, но те все така правят. Важното е да не режат сериите, което е най-големия дефект. Аз отдавна не гледам телевизионните варианти, последно се мъчих с „Курт Сеит и Шура“, където така жестоко бяха орязали цели сцени, при това доста важни, че се загуби смисъла на сериала.  Дано се отнесат по-благосклонно към нашата история. Непременно ще хвърлям око през уикендите.

В очакване на новини, пожелавам ви приятен ден! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

Не знам това стари снимки ли са.....

# 233
  • Под звездите

Добро утро, момичета.
Злати, умора нямаш. bouquet  Благодаря на всички, които поддържат темата. bouquet
Дъгичке, добре си се завърнала. Hug Hug Hug

Дъгичке, снимките, които си пуснала предполагам са нови, защото намерих нещо подобно и пише, че са от снимачната площадка на "Ранната птица"

Много се радвам, че Джан ще бъде с променена визия. Сега ми прилича на Тарзан, да не кажа и нещо по-лошо.

И случайно, ако сте забравили първата среща на НазФер ви я припомням.

- Секунда, господине, аз ще оправя всичко.
- Вие не мърдайте, ако искате, аз ще оправя всичко.
- Благодаря ви, господине, от тук е по-лесно. Ще оправя всичко. Вие само не дърпайте ръката си и това е всичко.
- Минутка, минутка.
- Господине, ще го скъсате.
- Ще оправя нещата,ако искате.
- Ако не се дърпате аз ще реша всичко.
- Е, хубаво, добре...
- Какво направихте? Всичко се разпадна. Господине, ако не бързахте, щях да го разкача.
- Госпожо, добре, успокойте се. Бих искал да поправя щетите.
- Вие не можете всичко така да оправяте. За мен това беше много ценно.

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 08:41 от eidin

# 234
Добро утро! Hug Hug Hug

Еидин Hug,благодаря за кафенцето и припомнянето на първата среща на НазФер! bouquet

Дъга Hug,добре завърнала се! Hug

Готови за новия сериал....

Кои други актьори се присъединяват.....

Fery Baycu Guler

Tuğçe Kumral (Срдцебиение ,Никогда не откажусь, Закон любви, Красная косынка ,Разбивающая сердце )

Аз съм я гледала в-Сега и завинаги,Сърцебиене

Аныл Челик (Запах Клубники)

Али Ягчи (Ты назови)

Асуман Чекир (реклама сока “Zumosol” с Серканом Чайоглу)
https://youtu.be/qhxJCSSbhj8

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 235
Добро утро и от мен! Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Ейдин  Hug Злати  Hug

Явно тези дни ще ни засипват с новини около новия проект.
Чакаме ги с нетърпение.

Допълвам списъка с имена на актьори, които са се присъединили към проекта.
При това познати имена.

Нашето момиче Ознур Серчелер /Пълнолуние/.

Джихан Ерджан и Джерен Тасджи, които са играли с Демет в сериала  „№ 309“.
Бяха много колоритна семейна двойка там и изключително забавни. Ще видим каква роля са им отредили тук.

Прекрасен петъчен ден ви пожелавам! Nature Sunny Nature Sunny Nature Sunny

# 236
Добро утро от мен и тук. Много се радвам да видя толкова познати лица в този проект, дано е една прекрасна лятна романтична комедия с добър рейтинг. А има ли информация кога се очаква да е на екран като дата, или още е рано да се говори.

# 237
Нева Hug

Сериалът се очаква да излезе на екран през август, а снимките щели да започнат тази събота.
Това е информацията засега.

# 238
Здравейте!
Благодаря на всички, които се стараят да ни предоставят актуална информация. Радвам се, че в новия сериал ще участват познати лица. Гледала съм ги в предишните им роли и ги харесвам. Дано се получи приятно сериалче, което да се задържи по-дълго време и да се забавляваме.

# 239
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Радвам се на познатите лица.....някои от тях вече са работили заедно и няма да им трябва време за сработване...

Общи условия

Активация на акаунт