Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 10

  • 119 674
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • иска ми се Варна през лятото
  • Мнения: 223
От понеделник в Лидл ще има намаления на сладкарски разни. Дайте, моля, идея за козуначени до 500гр брашно за хлебопекарната! Ако има изпитани рецепти с изпичане в нея, ако ли не- само ще ми бърка тестото.

# 121
  • Мнения: 22 867
От понеделник в Лидл ще има намаления на сладкарски разни. Дайте, моля, идея за козуначени до 500гр брашно за хлебопекарната! Ако има изпитани рецепти с изпичане в нея, ако ли не- само ще ми бърка тестото.

Виж рецептата на Пина дали ще ти свърши работа, хубаво козуначе става. Peace

# 122
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 42 010
хиени!
сега ми се дояде козунак!

# 123
  • София
  • Мнения: 15 846
Нещастен опит за милфьой с подръчни материали.Реших,че бавно се пекат корите, усилих фурната и станаха негърчета.Става за ядене, но няма вид.



# 124
  • София
  • Мнения: 12 245
Картофено кюфте с център от камембер и млечен сос............................
Това е много добро, били сподели как го правиш, благодаря!

# 125
  • София-Младост
  • Мнения: 24 094
Лесно, традиционно и мързеливо

# 126
  • Мнения: 12 866
Снимала съм само свински котлети в сос от сайдер, със сотирани картофки, и свински бут в сос от круша, вино и джинджифил.
Ако има едно лесно някой да ми готви 10-15 дни, че в прехода на сезоните съм като застреляна и не ми е до манджи...



# 127
  • ВАРНА
  • Мнения: 5 101
Разбира се.От сварените и овкусени картофи след намачкването оформям топче,колкото шепата ми гребне.Правя дупка с пръст и слагам камембер на око.При пърженето той се разтопява.Много обичам чубрица и винаги ползвам за картофените кюфтета,като се сещам за шеф Манчев и омразата му, към нея.Stuck Out Tongue Winking Eye.Готовото кюфте топвам в яйце и задължително след това в натрошен корнфлейкс.Стават чудно хрупкави.

# 128
  • София
  • Мнения: 12 245
Разбира се.От сварените и овкусени картофи след намачкването оформям топче,колкото шепата ми гребне.Правя дупка с пръст и слагам камембер на око.При пърженето той се разтопява.Много обичам чубрица и винаги ползвам за картофените кюфтета,като се сещам за шеф Манчев и омразата му, към нея.Stuck Out Tongue Winking Eye.Готовото кюфте топвам в яйце и задължително след това в натрошен корнфлейкс.Стават чудно хрупкави.
Благодаря ти! Ще си купя сиренце и ще пробвам,  чубрица.... ммм ненавиждам я и аз.  Joy  Ще я прескоча и ще я заместя с друго, като инд. орехче,  малко риган и мащерка. Чудно!

# 129
  • ВАРНА
  • Мнения: 5 101
Домашен Сникърс.
 Направо съм бясна.Моят мъж мрънка,докато не направих Сникърса после :"Ма що бил такъв?Той по друг начин си представял вкуса."И това от човек,който в началото на брака ни се радваше на войнишки курабии.Много го разглезих и сега бера плодовете.

# 130
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 42 010
давай го насам.
опаковай и сникерса. Simple Smile

тук превъзпитаваме всичко. Simple Smile

# 131
  • София
  • Мнения: 12 245
Домашен Сникърс.
 Направо съм бясна.Моят мъж мрънка,докато не направих Сникърса после :"Ма що бил такъв?Той по друг начин си представял вкуса."И това от човек,който в началото на брака ни се радваше на войнишки курабии.Много го разглезих и сега бера плодовете.
Оооооо, разкошен е,  chef не знам какво не му е харесало толкова добре изглежда, браво! Свалила съм и аз една рецепта за сникърс, купила съм  две  опаковки, но така както виждам при теб няма готови опаковки да се добавят. Моля ти се пусни я тази прекрасна рецепта, благодаря! Този мъж, както е писала Добри, дай го насам, ще го поправим бързо.  Wink

# 132
  • ВАРНА
  • Мнения: 5 101
Мислел,че само карамел щяло да има без нуга.Ами,нали за това е Сникърс,а не Марс или Туикс,бе аланкоолу?

# 133
  • София
  • Мнения: 12 245
Мислел,че само карамел щяло да има без нуга.Ами,нали за това е Сникърс,а не Марс или Туикс,бе аланкоолу?
Е тъй де, ама къде е рецептата, че не мога да я открия.

# 134
  • Мнения: 1 265
иланг-иланг - и на северния полюс имаше недоволни. Явно това е някакъв пролетен вирус  Smirk

Но пък на мен ми дойде много добре флам-а на Марчева и ще си го опапам сама Cocktail  Smiley


наложи се за капризното синче да правя крем-карамел


вчера правих и едни "пържоли под шуба" по рецепта на пеп-4о - БОЖЕСТВЕНИ! В "наше село" Норвегия свинското винаги е трябвало да го накисвам в марината за да омекне, че иначе е мноооого сухо и твърдо - дори и да е шарено. Този път реших да експериментирам. АМИ.......просто се топеше. И най-важното много се хареса от капризните. Благодаря Пепи за рецептата Flowers Bouquet


Общи условия

Активация на акаунт