Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 10

• 119 816
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Montana, Bulgaria
Тъкмо приключих със среднощното готвене. На sem22 курабиите с парченце шоколад в средата и свинско с домати, вино, моркови, чушки и лук, малко по-течничко да хапнем.

# 286
Много вкусотии в темата Heart Eyes

Таратор , дробчета по селски и чесновите картофи на АлаБала

Мъфини с шоколад и с кайсиево сладко

Целувки

# 287
  • ВАРНА
Мекици за закуска

# 288
# 289
labrex, може ли рецептичката за нахутените целувки. Изглеждат фантастично, сигурно са и много вкусни.

# 290
labrex, може ли рецептичката за нахутените целувки. Изглеждат фантастично, сигурно са и много вкусни.

milamimila13, по рецептата на Бети ги правих. Пробвай, мисля, че ще ти харесат. Никой не каза, че са особени или да попита какви са, все едно бях правила от белтъчените целувки, на които са свикнали. Peace
Ух, ама какви вкусотии са се появили в тематааа........ Heart Eyes Crazy Heart Eyes bouquet chef bouquet
Момичета, благодаря! Най-важното е, че рожденикът беше доволен! Simple Smile
Merelenda, а мен питаш ли ме колко пъти залепвам за монитора на твоите вкусотии в темата и в блога ти на уж кокона! Heart Eyes Това щот, коконите ........май не се занимават много с кулинарни занимания newsm78. bouquet

# 291
  • Плевен
Вчера бяхме на казан, та по традиция- шишчета и домашни наденички

По желание на дъщерята сладки

И една зеленчукова баница

Много станаха, ама да добавя и десерта от вчера по идея на Пепчо с плодове от домашното тути-фрути

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 16:14 от Mitonela

# 292
Добре, че влязох сита в темата. Скромна салатка.

# 293
Правих козунак в хлебопекарната. Уж на Благовещение щях да "репетирам", но това е друга тема. Попрекалих с количеството продукти (рецептата ми беше "на око") и щеше да прелее тестото, та това, което изрязах, изпекох отделно. Доволна съм. Не си мръднах пръста, пък ядохме козунак.Stuck Out Tongue Winking Eye

И шоколадов ориз с мляко.

# 294
Кекс с кафе и кокос

# 295

Торта с кадаиф, много вкусна, но изваждането от формата беше мисията невъзможна за това е в този вид.

# 296
Вдъхновявате ме, но хич не съм добра със снимките. Blush
В неделя обикновено ги поглезвам домашните с по нещичко любимо тестяно, нещичко ново, че обичам да експериментирам и нещичко любимо, но солено.
Морковено торта с крем от крема сирене, масло и портокалови корички е новото днес. Стана много вкусна.
Соленото и любимо е вариация на шишчета - мини шишчета от рибици /бяха за пържоли приготвени, но.../ Grinning Сурови ги снимам, после може и да не може.
Тестяното са домашните ни козуначени кифли - половината с мармалад от сини сливи, половината с шоколад, че всеки е с предпочитанията си у нас...
Мислех и бездерме да правя, но май друг път...
Скрит текст:

# 297
Даре,по коя рецепта ти е "избягалия"
козунак(моля,да споделиш!)?
Пъстърва(пак без кожичка:() печена във фолио и картофи с масло и подправки.
Страта с колбаси(Пеп-4о Flowers Tulip)

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 20:57 от denyil

# 298
  • DE
Мръвка и тиквички на грил тигана

Пърленки

Сладкиш

Понички с извара

# 299

Уж пица стромболка правих, то се получи яка буля стромболица! Mr. Green Ама пък вкусна беше! Heart Eyes Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт