Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 10

  • 119 813
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Montana, Bulgaria
  • Мнения: 564
Вчерашните измишльотини от спанак, извара, яйце и чушка.

# 301
  • на последния етаж
  • Мнения: 9 992
labrex, как се прави тази пица?

# 302
  • München, Deutschland
  • Мнения: 6 852
Мони, страхотни измишльотинки, браво! печени са във формички като за мъфини, нали? Или бяха силиконови? Защото много добре са се отлепили...

# 303
  • Мнения: 22 867
labrex, как се прави тази пица?

Лита, просто пица руло. Ето със снимки, от време на време за разнообразие, да не е все кръглата пица, а и трябваше едни моцарелки да оползотворя. Peace

Мони, много сладки измишльотинки! bouquet

# 304
  • Montana, Bulgaria
  • Мнения: 564
Мони, страхотни измишльотинки, браво! печени са във формички като за мъфини, нали? Или бяха силиконови? Защото много добре са се отлепили...

Благодаря ви.
В силиконовите форми за мъфини ги пекох. Даже си мислех, че нищо няма са излезе и ще се разпаднат, но то взе че стана.

# 305
  • ВАРНА
  • Мнения: 5 101
 Глазирана патица галантин

# 306
  • иска ми се Варна през лятото
  • Мнения: 223
Изби рибата!  А аз се мъча над козунака и  да не ме е яд, пуснах и един пълнозърнест хляб. Оставаме с пилешка супичка и гювеч.

НЕ правете сложни операции с бебе Joy То забравих мазнината, че го спирах и преточвах, то...то. .. Че и го доопичах отгоре..  И накрая му теглих една и го оставих без локума. Ама взе, че даже конци сякаш има.

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 18:44 от ark

# 307
# 308
  • София
  • Мнения: 12 245
Глазирана патица галантин
Разкош!  chef

При мен имаше скариди и паста, ми че к`во да е друго бързо



завъртях и едни тел./говежди медальони с гъби на тиган, medium rare, точно така го обичам. Перфектно, но аламинут, за утре няма нищо.

# 309
  • София
  • Мнения: 3 964
Добре че е сутрин... иначе бих нападнала
шишовете на Mitonela
мръвките на Matze
пицата на Labrex
измишльотините на МоНи
патицата на Иланг-иланг
медальона на Marcheva
козунаците и тортите... само ги миришемм Grinning
С  моя внук в неделя вечерта навъртяхме един куп палачинки и никой не ги яде (то сутрин се прави това Blush.)
Имаше и пиле със сос бешамел и сирена- и то остана...
Оползотворих ги снощи (рефрешнах с консервирани гъби и кашкавал, искаше ми се и кисели краставички, но нямах)



Скрит текст:


Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 09:15 от AnyHr

# 310
  • Мнения: 22 867
AnyHr, най обичам рефрешнати (аз ги наричам рециклирани) манджи, в повечето случаи ми се получават по-вкусни от оригинала.  Grinning Чудно си го измислила за палачинките! Heart Eyes bouquet

# 311
  • София
  • Мнения: 15 846
Ватрушки с извара.Малко ги изпуснах, трябваше да са по-светли.А по рецепта трябваше да ги пека поне още 10 мин.



# 312
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 42 011
Simple Smile харесват ми. Simple Smile

# 313
# 314
  • Мнения: 919
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1521554407k.jpg

 Опитвам се да кача огромна пържола, дано се отваря файла. За сравнение до нея има часовник.

Общи условия

Активация на акаунт