Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 10

  • 119 667
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
  • Мнения: 15 846
Ей такива исках да ги направя вчера, но не успях.Днес направих пробно няколко, пак отчитам грешки, но станаха доста по-добре.



# 646
  • София
  • Мнения: 12 245
Ей такива исках да ги направя вчера, но не успях.Днес направих пробно няколко, пак отчитам грешки, но станаха доста по-добре.
............................
Много са хубави, шаренки, но другите повече ми харесват, тези които бяха едноцветните, те ми "говорят" за великден  Peace Абе, майсторица си!

# 647
  • София
  • Мнения: 15 846
Ей такива исках да ги направя вчера, но не успях.Днес направих пробно няколко, пак отчитам грешки, но станаха доста по-добре.
............................
Много са хубави, шаренки, но другите повече ми харесват, тези които бяха едноцветните, те ми "говорят" за великден  Peace Абе, майсторица си!
Бабите ни едно време са знаели много начини, с какви естествени материали да боядисват и да създават красоти.

# 648
  • Мнения: 22 867

Тайне, чудни са яйчицата! Heart Eyes Аз всяка година в четвъртък ги боядисвам, сега оставих за утре, да видим кое по-напред. Peace
*Avalon* апетитни козуначета е сплела! Heart Eyes bouquet
И на MoHu Todorinska ушатковците са много симпатични! Heart Eyes bouquet
А на Dara888 салатката искам да отмъкна! Heart Eyes bouquet

Бързи закусчици за гладници



# 649
  • Мнения: 9 485
дай една де и аз съм гладна Simple Smile
Яйцата при мен изглеждат така Simple Smile червено и здравец на Троянски манастир оставихме и едно "обиколило" манастира за нас Simple Smile

Марчева, онова мезе дето не го щеш Stuck Out Tongue  с поглед отвътре . Някой пита - старец е, да.

и след като го срязахме - задължително бъркани яйца с пресен лук и старец (детски спомен жив на милото е)

# 650
  • Мнения: 8 032
Шпикован свински бут с моркови и чесън,овалян в пикантна смес от подправки и печен в йенски съд.Салатата домати и краставици и пържените картофи не съм снимала...

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 00:36 от denyil

# 651
  • София
  • Мнения: 717
Ей такива исках да ги направя вчера, но не успях.Днес направих пробно няколко, пак отчитам грешки, но станаха доста по-добре.





Много красиви яйца . Нещо съм изпуснала как се постига този ефект . Heart Eyes

# 652
  • София
  • Мнения: 15 846
Скрит текст:
Ей такива исках да ги направя вчера, но не успях.Днес направих пробно няколко, пак отчитам грешки, но станаха доста по-добре.





Много красиви яйца . Нещо съм изпуснала как се постига този ефект . Heart Eyes
С люспи от лук и гранофурин.

# 653
  • Мнения: 15 083
Пусти форум, изпуснах си козунаците. Joy Пропуснах момента да ги покрия с фолио, сега са ми малко сухи, а ги обичам по-влажни. Утре с телефона и пред фурната!
Това е руло с плънка от сладко от нектарини.




Този си е с плитка и плънка от локум и течен шоколад (смесен с фъстъчено масло). Шоколадът нещо е изчезнал в тестото.




Дано утре ми оцелеят яйцата при варенето, че от много теманета половината ми се пукват. За пръв път още не съм си купила боя и яйца. Дано не са ги изкупили, че народът купува като за последно, все едно след Великден няма да се яде.

# 654
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 42 008
свари ги на пара.
нямам нито едно пукнато при варенето.

боядисването няма да споменавам Simple Smile

# 655
  • Мнения: 15 083
Колко време се варят на пара, както при другия начин ли? Ще трябва да пригодя нещо за варене на пара, че нямам уред.

# 656
  • Мнения: 22 867
А по начина от форума - слагат се в тенджера на огъня и само да почне да завира водата, се изключват, стоят 20 мин в нея захлупени, пробвахте ли? Не помня кой предложи тоя начин, така ги варя от години и нямам потрошени.  Peace

# 657
  • sofia
  • Мнения: 774
Включвам се при вас, вие сте ежедневното ми вдъхновение!
За вечеря пържен толстолоб със салата-

Първият козунак засега-



# 658
  • Мнения: 15 083
"Изяла" си една буква и скобата накрая, затова не се вижда снимката. Аз ги добавих, за да се види. Hug

Включвам се при вас, вие сте ежедневното ми вдъхновение!
За вечеря пържен толстолоб със салата-



Първият засега козунак

# 659
  • Мнения: 10 724
Колко време се варят на пара, както при другия начин ли? Ще трябва да пригодя нещо за варене на пара, че нямам уред.


Такова нямаш ли Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт