Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 319
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
Оавен това е добър актьор младежа, дето играе Владов Simple Smile

# 46
Детето на д-р Владов оживя, той избра да си го гледа, въпреки, че разбра, че не е негово. Пенев е разведен.

# 47
Детето на д-р Владов оживя, той избра да си го гледа, въпреки, че разбра, че не е негово. Пенев е разведен.

Има си хас да не е разведен. Коя ще го търпи тоя, незнам Joy

# 48
Феъри, много го харесах този сериал "Отплата" и съжалявам, че не го продължиха с втори сезон.

# 49
Феъри, много го харесах този сериал "Отплата" и съжалявам, че не го продължиха с втори сезон.

Да, аз съм гледала един два епизода досега, но и на мен ми хареса. Там и Орлин Павлов ми харесва как играе. Но за съжаление не са го продължили.
Но тук сега определено Велислав Павлов ми е по-симпатичен Grinning

# 50
  • Ню Йорк
Леле, 1575 странци "с кой ще спи зорница" Scream

# 51
Леле, 1575 странци "с кой ще спи зорница" Scream

Те не спят, те друго правят Joy
Това е проблемът JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 52
  • София
Мдам, Отплата започне добре, хареса ми. Само че интересът към него бе много нисък и го спряха.
И според мен Тони няма шанс за сериозна връзка със Зорница. Или ще е с Марио или ще си остане сама. Аз се надявам най-вече на това двамата братя да не се изпокарат заради нея, че би било жалко.
Чакам с нетърпение завръщането на Калин.

# 53
Отплата и на мен ми харесва, имаше интересен замисъл, жалко че не го продължиха.
Само много ме дразни актрисата, която играе дъщерята на бизнесмена , с дълга рижа коса.
Тя и в Столичаните после участва , много фалшиво ми стои. 

# 54
Не знам дали е казано нещо, но аз се надявам с този сезон да приключи сериала.

# 55
Е, Диаволо, хайде сега, ще остане сама Зорница. Че то излиза, че извън тази болница мъже няма и тя само и единствено със свой колега може да създаде връзка.
Аз на нейно място щях да оставя и да си родя детето от Банков, пък той да си върви по пътя.

# 56

Защо?

# 57

Защо?
Ами един сериал, или поне тези, които аз съм гледала, се върти около основните си персонажи.
Тук едните умряха (Камбуров, Генадиев), други не търпят никакво развитие (Романова, Владов), трети завършиха с Хепи или някакъв енд (Калин, Василеви)
Знам, че някои хора трудно ще преживеят липсата на Огнянова, но една история не може до безкрай да се развива.
Всъщност, може и да може, ако вземем предвид "Дързост и красота", но друг е въпросът колко ще е интересна.
Не че имам против вкарването на нови лица, но някак имам чувството, че поради потръгването на сериала се измести фокуса и първоначалната идея. Както стана и с "Под прикритие", ако сте го гледали. Последният 1, или 2 сезона бяха пълна боза на фона на силния старт.

# 58
Продължаването на един сериал с нов сезон е бизнес и се основава на наличие на достатъчно зрителски интерес. Не е нужно много дълбока мисъл за да откриваме темата за откраднатия живот в много от сюжетните линии. Докато Калин, Евгения и Катя са там, дори и основната тема е все още актуална. Дали е изчерпана ще се определи от зрителите и рейтинга. Никой няма да налива пари в нещо което "пазара" е показал, че е излишно. В тази връзка се питам има ли още някой да гледа Столичаните та пуснаха още един сезон. Там за мен отдавна нещата са напълно изчерпани и всичко е стигнало до пълна простотия, но ако все пак си имат зрители нямам нищо против да си продължават със сезоните.

# 59
Аз, доколкото знам, в Анатомията на Грей е имало много сериозна смяна на основните герои, но въпреки това си продължават сезон след сезон.
Ако сериалът има успех и имат интересни истории за разлазване, аз лично нямам против да продължават.

Общи условия

Активация на акаунт