Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 329
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
Биляна и Калин ще се съберат. Това го загатнаха още миналия сезон, когато Петър прати поздрав на "мъжете" и Биляна каза, че ще поздрави Гошко.. Само Гошко, забележете. После и на общата вечеря с Калин си пролича...

# 31
Е тази Зорница не мога и не мога да я харесам.Предния сезон ми я вкараха не знайно откъде  си, влюбиха я в директора, сега пак я влюбиха в някакви доктори - еми става ми банална - като пеперудка от цвят на цвят.. Ще ме извинявате  за мнението, но то е мое и не задължавам никого с него Simple Smile
Аз се замислих от твоя пост и не се сетих за жена в този сериал, която да не са „влюбвали” в поне двама различни Grinning
Биляна - Калин и Сашо
Наталия - Калин и Сашо
Галя - Петър и Борис
Вяра - Борис и Банков

На прима виста само за тия се сещам, ама на техния фон Огнянова си е светица, на нея й се налага да се влюби във втори само защото й взеха първия Joy

Еййййййй, туй жените в свети Кирил много развратни беееееееее

# 32
Само Хинова е принципна Simple Smile

# 33
Биляна и Калин ще се съберат. Това го загатнаха още миналия сезон, когато Петър прати поздрав на "мъжете" и Биляна каза, че ще поздрави Гошко.. Само Гошко, забележете. После и на общата вечеря с Калин си пролича...

Млъкни!!!! Rage

# 34
Mного развратни Joy
Май  само Зорница не е делила мъжете си с някой от жените в болницата, късметлийка Grinning

Дона, не му се връзвай, това е човек явно търсещ внимание Simple Smile

# 35
Оу, да, забравих за Хинова. Тя само не е минавала през повече мъже, ма то Мазов като захаше, не пуска.
А пък Пенев и Владов са най-принципни, те не поглеждат жена Joy

# 36
Оу, да, забравих за Хинова. Тя само не е минавала през повече мъже, ма то Мазов като захаше, не пуска.

Те не могат да откъснат поглед един от друг, затова Joy

Да си имаме уважението, никой не може да се мери по разврат с "нашия Петър" Sunglasses

# 37
По-скоро жена не ги поглежда тях Joy

# 38

Ми как да ги погледне като са такива дебили миличките. Joy Особено Пенев ако го погледне жена ще вземе да ослепее, да онемее и да оглушее. Сакън, пази боже. Joy

# 39

Те тях жените им нали  ги  "отгледаха" ...Сега са се вкопчили един в друг и клюкарат /вместо секс/ .

# 40
  • Wonderland
Жоре, какво пушиш, бе, момче Joy

# 41
Жоре, какво пушиш, бе, момче Joy

Май това дето и сценаристите някой път Joy

# 42
Благодаря за новата тема!

Владов е свестен и ми е много симпатичен, ще се радвам ако и той срещне любовта.
Спомям си, че в началото загуби жена си, а детенцето, което се оказа, че не е негово оживя ли?
Пенев ме кефи, когато пуска забавни лавчета или попада в комични ситуации, както с Ина Фотева. Но като почне да злобее и плете интриги е супер дразнещ.

# 43
На мен пък днес ми бе на гости ЮВ с "Мисия Лондон"  newsm44

Исках да пусна на домашните "Вездесъщият", но никъде не намерих филма. Чудна работа - не е толкова нов, а що бълг. филми съм гледала онлайн  newsm78

И аз го издирвах, дори и платено в нета, но го няма.
Даже изпратих запитване до Мирамар, но не ми отговориха.

# 44
Благодаря за новата тема!

Владов е свестен и ми е много симпатичен, ще се радвам ако и той срещне любовта.
Спомям си, че в началото загуби жена си, а детенцето, което се оказа, че не е негово оживя ли?
Пенев ме кефи, когато пуска забавни лавчета или попада в комични ситуации, както с Ина Фотева. Но като почне да злобее и плете интриги е супер дразнещ.

Владов го преоткривам в този сезон, пуска готини лафчета, винаги на място и ме кефи.

Общи условия

Активация на акаунт