Лакове за нокти - 120

• 85 375
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Момичета решила съм да си правя колекция от гел лакове на Catrice iconails  доволна съм от трайността им.Heart Eyes дано не е налудничава идея хахаха Flushed,но няма да го споделям с мм хихи Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз луднах по тези. На последната снимка съм с четвъртия.

Оо-да страхотни са това е Brown колекцията Heart ♡♡♡♡

# 61
Момичета решила съм да си правя колекция от гел лакове на Catrice iconails  доволна съм от трайността им.Heart Eyes дано не е налудничава идея хахаха Flushed,но няма да го споделям с мм хихи Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз луднах по тези. На последната снимка съм с четвъртия.
И мен ме кефят здраво, а аз не се радвам на дрогерийни продукти по принцип, освен ако не са нещо супер яко.

# 62
  • Бургас
Като цветове радват,но трайността им куца доста при мен. Sad

# 63
  • София
Добър вечер, дами!
 Показвате, много ама много, красиви лични творения! Браво и адмирации!
Идвам да Ви, споделя за развитието... относно цената на Джесика...
 Та, днес бях в офисът им в Пловдив. Където миналият месец, ми продадоха над обявената цена лаковете. Загубиха ме за клиент. Още преди да са, ме спечелили. Много жалко за тях. Защото съм супер лоялен такъв.
 Миналият месец, когато писах тук, се обадих и в офисът им...без да зная, че посоченият тел. номер звъни в София...мисля. Попитах, разказах...извиниха се, казаха, че ще говорят със служителите си в Пловдив и ще върнат обаждане. След 5 минути ми звъни, момичето, от Пловдив, което ме таксува двойно. И вместо кратко и ясно, дори и фалшиво...да се извини...човешко е да се греши, все пак... Започна, да ми обяснява, как те били разбрали, че аз ще се върна за още два лака...някога (и затова, ми взимат предварително, виждате ли...пари), и ме чакали...
Днес, същата... от вратата, да съм си харесала лакове..казвам, не благодаря! Искам си парите....
 Лошото е, че в салона, който посещавам...маникюристката, много сладко момиче...също, сподели...колко са ужасни за комуникация в този пловдивски офис. Който и е буквално на две минути, но каза, че пазарува продукти на снб, от другаде с дистрибутор. Т.е, не съм единичен случай.
 Един съвет, ако позволите. Имайте едно на ум. Когато, пазарувате уж, промоционални продукти... Бях, наскоро и в Бюти 1. Малко, офисче, с още по беден асортимент. Конкретно за Зоя, говоря. Мръсен стилаж, мръсни бутилчета, утаени лакове... не бяха ги бърсали, клатили... На място нищо не харесах. Също, като Старнейлз, си чистят залежали продукти...които вече няма да предлагат.
 Вярвам, че останалите фирми, предлагащи проф. продукти,  са по читави. Kissing Heart

# 64
Точно днес се изнервих на Beauty1 и аз. С Ариа щяхме да се комбинираме за промоцията и се оказва, че нейният лак бил изчерпан. А в сайта не е отбелязано... И ми обясняваха по телефона как не можели толкова бързо да актуализират информацията. Е, да, ама и аз имам онлайн магазин и знам, че отбелязването на продукт като изчерпан отнема точно 10 сек.  ..... Unamused

# 65
# 66
  • София
Днес минах през мола в Люлин. Взех си СН за 1,56лв, 2 броя Еси по  7,99лв и Лореал за 2,25лв.
Аз съм много доволна от обслужването в Стар нейлз /ама магазина в София/. Винаги е чисто, лаковете са подредени и почистени, а девойките са просто уникални Simple Smile И в China glaze са много готини. Един ден едно момче се върна и отвори заради мен. Simple Smile
Ако искате в четвъртък ще ходя до Beauty1 и ще проверя за тези които търсите. Ако нещо липсва ще  пиша веднага, за да знам какво да правя. Така или иначе счетоводителя ми е до тях /за ужас на ММ/

# 67
# 68
Малко съм комуникирала със Старнейлз, но имат един служител Димитър, който ми направи чудесно впечатление, много професионално се държи, много съм доволна от него.
Иначе и при Чайните са големи сладури, аз редовно ги тормозя, винаги са били точни.
Арабеск,  дай да видим твоят магазин, да вдигнем оборота, нама само по чужди фирми да обикаляме   Grinning

# 69
  • София
Малко съм комуникирала със Старнейлз, но имат един служител Димитър, който ми направи чудесно впечатление, много професионално се държи, много съм доволна от него.
Иначе и при Чайните са големи сладури, аз редовно ги тормозя, винаги са били точни.
Арабеск,  дай да видим твоят магазин, да вдигнем оборота, нама само по чужди фирми да обикаляме   Grinning
+1

# 70
Леми, той не е за лакове Sweat Smile Ще ми се карат, че си правя реклама тук Sweat Smile Иначе исках само да си изкажа възмущението, де. От неорганизираността им...

# 71
Е нищо де, ние и друг неща купуваме.
Пусни го за малко, после ще го изтриеш  Simple Smile
Стига само чужди магазини сме рекламирали  Flutter

# 72
Вчера към 19ч минах и аз през ДМ-а в Мега мол, действително Essie-та по 2лв нямаше, но имаше много намалени Sally Hansen от колекцията Miracle Gel - на самия стелаж на бранда, (не до касите), цена по спомен около 7лв, . Предвид предупреждението на Lilly огледах добре лаковете, нямаше нито един разслоен. Имаше доста цветове в различни гами, но не взех никой, защото се дублират с цветове, които имам, а не обичам да трупам (изключение правят нюдовете Wink ).
Исках да взема Essie Chinchilly и Sand Tropez, които заглеждам отдавна, но никога не намирам в приличен търговски вид, тези вчера също не правеха изключение - мръсни, прашни бутилки, разслоена консистенция. Явно ще си остана без тях Simple Smile

# 73
  • виртуално
Бях болна и доста време не се лакирах и съзнателно не четях и в темата.
Ама то лудостта не се лекува лесно  Joy
Твърдо съм убедена, че имам малко червени лакове  Blush и спешно ми трябват още няколко.
Поръчах от евау:

# 74
Бях болна и доста време не се лакирах и съзнателно не четях и в темата.
Ама то лудостта не се лекува лесно  Joy
Твърдо съм убедена, че имам малко червени лакове  Blush и спешно ми трябват още няколко.
Поръчах от евау:

Загледах го и аз, но е досущ като един на фабрични, който имам.

Общи условия

Активация на акаунт