Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 17

• 96 185
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
На 'магнематрикс" какво е това, което доктора подава на докторицата като обяснява, че пациентката изхвърлила всички вещи на мъжа си? Някакъв вибратор ли?

# 196
Откога АБВ свързва семействата и те си комуникират чрез нея? Пропуснала ли съм нещо?

# 197
  • Mediterraneo
На 'магнематрикс" какво е това, което доктора подава на докторицата като обяснява, че пациентката изхвърлила всички вещи на мъжа си? Някакъв вибратор ли?

LaughingLaughing Представяш ли си?! Аз го виждам като бумеранг.

# 198
Сега се сещам за една реклама на Киндер , някакво дете пита защо родителите му стават толкова късно и защо не взимат играчките . Аз с моето мръсно подсъзнание веднага се сещам за родителите и играчките им в спалнята и  се питам нарочно ли така са я замислили

# 199
Сега се сещам за една реклама на Киндер , някакво дете пита защо родителите му стават толкова късно и защо не взимат играчките . Аз с моето мръсно подсъзнание веднага се сещам за родителите и играчките им в спалнята и  се питам нарочно ли така са я замислили

Абе, тя не е ли за някакви кренвирши тая реклама?!

# 200

Не , Киндер

# 201

Не , Киндер

hahaha hahaha hahaha

Азпонеже не гледам, а само слушам, гледай каква асоциация съм направила. И моето подсъзнание е като твоето.  hahaha hahaha hahaha

# 202
  • София
В реклаата с Брус Уилис, когато нарая пита какво му трябва, и на мен съвсум сппонтанно ми идва на ума - кафе.

# 203
Айде и тоя почна да рекламира тая отрова,която децата и без това масово купуват и страдат от хиперактивност...съчетана с простотия води до страшни неща.
Но,пари да се правят Simple Smile

# 204
  • Варна/Филаделфия

А може ли да ми напишете текста? Така и не успях да го разшифровам точно. Не разбрах кой танцува джангурица Smile

Хей, Младо пиво отново е тук.
Свежият вкус на непастьоризираната родна бира рязко повиши интереса на чужденците в България. Сега те успешно танцуват джангурица, празнуват Йордановден ежедневно, кимат за 'да' и 'не' .. по нашенски, нали. И знаят как да си поръчат едно Младо.. на чист български.
Младо пиво - свежо по природа!
... и не забравяйте да си върнете бутилката!

Г&В, остава да почерпиш по една биричка Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 11:29 от Mery D Eve

# 205
  • Mediterraneo
Айде и тоя почна да рекламира тая отрова,която децата и без това масово купуват и страдат от хиперактивност...съчетана с простотия води до страшни неща.
Но,пари да се правят Simple Smile

Абе те и Вергов и Лулчева рекламират ваксина, която едва ли са сложили на дъщерите си, ама пари да се правят!

# 206
Има реклама на ваксини??! wtf

# 207
4 полуголи какички се подмотват по екрана... Не знам какво рекламират, че само ги мернах, ама в повече ми идва да изтипосват голи жени в реклами за всичко. Ясно, че очакват простотията да продава, ама е супер обидно да мислят клиентите за чаааак толкова тъпи...

# 208
  • Mediterraneo
На Церварикс беше. Но е спряна.

# 209
  • Terra incognita
Имаше и реклама на ваксина Ротарикс срещу ротавирус.

Общи условия

Активация на акаунт