Отговори
# 225
Наистина сте много мнителни, просто съжалявам, че нещата се изопъчават по този начин.Ако някой изобщо е чел постингите на Сейф, той е в стихията си в област "ваксини" и "кърмене"  - никога и на никого не съм забранявала да пише за каквото и да било , най-малко пък на него и то в истинският (буквален) смисъл Peace
И Наде, трябва ли да приема забележката ти за реалния свят и виртуалния паламуд лично  newsm78
Понякога една добра атмосфера може да се срине с едно изречение , тълкувано по разнообразен начин  Peace
И като сте зачекнали кърменето...мислите ли, че ми е много кеф, че кърмих само 2 месеца?Или си мислите, че всички не кърмачки са си отбили децата за да не си развалят бюста  newsm78
Е, по- в стихията си от кърмачка не може да е Crazy,
Незнам кое приемаш лично и кое не, просто и други потребители си контактуваме извън форума, ако това те засяга,твой проблем ooooh!
И добрата атмосфера се срива понякога и от липсата на изречения Naughty
и Дамаянти, бъди сигурна нищо не мисля за тези, които не кърмят Peace, а туй за бюста си е твой мит Sick и не сме го "зачекнали", просто ти си го "отчекни" от мислите Peace
и честно от теб по- мнителен, здраве му кажи Whistling

# 226
Отговарям за себе си: мнителна съм, защото имаше друг подобен случай, само че тогава теми-табу бяха акитата и чатовете. Едва ли на някой му е приятно да му се налагат ограничения и да се чувства като в час на класния. Вместо да се сърдиш, помисли дали ако тази реплика беше произнесена от кое да е от другите момичета, щеше да има толкова реакции  Peace

И като сте зачекнали кърменето...мислите ли, че ми е много кеф, че кърмих само 2 месеца?Или си мислите, че всички не кърмачки са си отбили децата за да не си развалят бюста  newsm78

Това не разбрах какво общо има... честно.

# 227
  • София
Ааа, това не сме си го помислили, въпреки че има и такива мами (ама пък то си е техен избор все пак); но за теб специално знам, че не е така. Но наистина след това изречение на Сейф, пък и априлската тема има минало с подобни случаи...  Rolling Eyes

Доне и Наде, ама вярно много диви сукалчета имате. Hug Емко не е толкова привързан към кърменето (за моя радост и учудване, защото като по-мъничък и през 10 мин. да му давам да суче, пак си сучеше). Суче главно за приспиване, нощем, като е нещо разстроен или много съм му липсвала (и ако се правя на разсеяна ми сочи гърдите и ми набира блузата Simple Smile), нооооо има ли нещо интересно наоколо - сукне 2 пъти и скача. Всъщност по едно време беше на мода да суче седнал, ама прав май не е. newsm78 Laughing То такова поведение наистина е норамлно за по-големите кърмачета. (А и веднъж го кърмих докато седеше на малкото си гърне, но то беше като беше болен и тогава наистина беше много зле милото Cry Cry.)

# 228
  • София
Отговарям за себе си: мнителна съм, защото имаше друг подобен случай, само че тогава теми-табу бяха акитата и чатовете. Едва ли на някой му е приятно да му се налагат ограничения и да се чувства като в час на класния. Вместо да се сърдиш, помисли дали ако тази реплика беше произнесена от кое да е от другите момичета, щеше да има толкова реакции  Peace
Да, ясно ми е защо ме нападате.Защото изразих веднъж гласно това което мисля, т.е. въпросната "свобода на словото" ми докара "име" Ясно ми е и, че тук продължава да цари мнима търпимост към мен и въпреки всичко ми е забавно да споделям с вас, но това явно не ви вълнува.И вие си обменяте реплики -дуплики от които става ясно, че контактувате в кю, скайп или какъвто и да е друг начин, но това не е повод да се дъвчем.
Съжалявам само, че изобщо се опитах да обясня ситуацията, таква каквото е в действителност, а не такаква каквато е във вашите представи заради нещо случило се в миналото  Peace
Сега ще си посипя главата с пепел и ще ида да си сложа торбичката на срама на главата и....марш в ъгъла да се срамувам  Mr. Green Laughing

# 229
Каквито реплики ми е кеф, такива ше си менкам, все едно аз да се дразня от близостта на някой с някой, то науката социология си го обяснява ooooh!
И с теб съм си хортувала на Скайп-а, ама бая месеци не ме бръснеше за слива Sick, и Дамаянти не това,че си изразила мнение дразни, а туй,че се държиш като дружинна Mr. Green
И мола те не ме товари с отговорност колко си кърмила и колко не и какви чуства ти носи това Naughty
И ОЩЕ НЕЩО, нека не се гледаме под лупа кой с кого, на кю или на скайп, става ли Shocked

# 230
Да, ясно ми е защо ме нападате.Защото изразих веднъж гласно това което мисля, т.е. въпросната "свобода на словото" ми докара "име"   Mr. Green Laughing
Е ква свобода на словото ще е да вляза и да кажа "Не ме кефите, тъпи и скучни сте ми, щот обсъждате гърнето, пък ние гърне още не ползваме" Crossing Arms. Кат не ме кефи, не влизам, кат ме кефи - влизам. Опитите за "фейс контрол" според мен не спадат към свободата на словото.

# 231
Ясно ми е и, че тук продължава да цари мнима търпимост към мен и въпреки всичко ми е забавно да споделям с вас, но това явно не ви вълнува.
Тая мнима търпимост е твоя, не е моя със сигурност Naughty

# 232
  • София
Е ква свобода на словото ще е да вляза и да кажа "Не ме кефите, тъпи и скучни сте ми, щот обсъждате гърнето, пък ние гърне още не ползваме" Crossing Arms.
И това къде го прочете  Shocked
Аз си вадя  beer3 и  Popcorn и чакам още и още.....  Laughing Peace

# 233
  • София
И мола те не ме товари с отговорност колко си кърмила и колко не и какви чуства ти носи това Naughty
Не смятам, че те товаря като изразявам мнение - или трябва да се съобразявам какво пиша  newsm78
И не ми е ясно, защо приемате всичко буквално,а после говорите за кой е по-по- мнителен.

И с теб съм си хортувала на Скайп-а, ама бая месеци не ме бръснеше за слива Sick, :
Хайде нека да се върнем назад за да ти припомня кой потърси контакт и какво мение съм изразявала за персонално твоята особа - искаш ли?
Извинявам се на всички, че спамя темата в момента, но този път нека всичко е явно, а не на лични, скайп или кю  Peace

# 234
Върни се колкото си искаш назад Hug, и да кажеш на някой, че го харесваш и да не отговаряш на запитванията му са две различни неща, и да благодаря, стига ми, че мъжа ми ме харесва Stop Сигурно 2 месеца от как пиша(в началото) всеки можа поне един лаф да ми напише, но не и ти, ако искаш върни се в старите теми и си преброй въпросите, на които не си ми отговорила, мола те не ме карай да се връщам ooooh!
И няма скрито покрито, нали виждаш, а за мен кю и скайп не са начин да одумам някого, ей виж колко съм директна тука, за кю-то си имам далеч по- приятни теми Laughing
То да му писне на човек от претенции и изисквания, баси, после някои мами не пишели, ми ко да пишат, като някой са перманентно засегнати, че не кърмели #Crazy

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 19:55 от Nadejdica

# 235
  • Paradise
Дамаянти, мисля, че вината си е в "твоя телевизор". Защото преди 3 месеца така си постла с изразяването на "лично" мнение.... Слагам "лично" в кавички, защото не съм сигурна, че не си обменила инфо на кю, скайп и т.н. с други относно този проблем...
А и така формулирано изречение "но самия ФАКТ, че хора като Елисс, Слави, Бейби, Любознателна, Валентина и т.н. да не изреждам поименно  , спряха да пишат....." - това, че са спрели, нищо не значи...., но, виж, ако си поодумала с някоя и друга мама нещо, това е вече друго нещо Wink

Като сме тръгнали тук наяве да си говорим, на мен ми беше безкрайно обидно с това "еехооо, ти къде си," , "ама ти защо не пишеш??", "аа, а ти къде се скри??" и обяснения "ами да, нормално е да имаме предпочитания към едни пишещи, а други по-малко да ни кефят" и своего рода писания....
Като някой много ти липсва, пиши на лични, нали са затова....

Ти също си много активна в този вид дейност, това е една от многото причини, поради които спрях по едно време да пиша... след това ми стана интересно и пак започнах Simple Smile

# 236
  • София
ми ко да пишат, като някой са перманентно засегнати, че не кърмели #Crazy
Shocked Shocked Shocked
Ти също си много активна в този вид дейност, това е една от многото причини, поради които спрях по едно време да пиша... след това ми стана интересно и пак започнах Simple Smile
А ти си активна в своята си "дейност" да игнорираш потребители.  Peace

# 237
  • София
ИСКРЕНО СЕ ИЗВИНЯВАМ  НА ВСИЧКИ които по някакъв начин съм засегнала!  smile3525
Спирам да спамя темата!
Повече няма да "чуете" от мен каквито и да е забележки или мнение по въпроса.
Наиситна се извинявам отново, ако някого директно или  индиректно съм засегнала  и си взимам забележка Peace

# 238
  • Paradise

А ти си активна в своята си "дейност" да игнорираш потребители.  Peace

не съм забелязала подобно нещо, но щом го казваш, така да е Simple Smile

# 239
  • София
Всичко изписано на последната страница е заради 06.06.06  Mr. Green
Не е реално, тъй като днес всички са изтрещели мразя тази дума...
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт