Отговори
# 240
Да със сигурност е заради 06.06.06 Mr. Green
НИДЕИТЕ бе момичета Naughty чак си зарязах дЯтето за да ви се скарам Naughty
Много усмивки на всички  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 241
  • София
Пък аз да ви запитам нещо. Въпреки че съм дългогодишен жител на Люлин, не мога да измисля начин да се придвижа до там. Става въпрос за придвижване с количката и  с градския транспорт. Rolling Eyes С метрото ми е най-удобно като маршрут, но не знам как да взлизам и излизам в подлезите като няма рампи...?

# 242
  • София
Пък аз да ви запитам нещо. Въпреки че съм дългогодишен жител на Люлин, не мога да измисля начин да се придвижа до там. Става въпрос за придвижване с количката и  с градския транспорт. Rolling Eyes С метрото ми е най-удобно като маршрут, но не знам как да взлизам и излизам в подлезите като няма рампи...?
С Метрото е най-удобно, но наистина е трудно без рампи.ДО колкото знам от мами наоколокоито пътуват с метрото си катерят количките или на две колела или на ръце  Confused
Ти като си Люлинка  Laughing  да погледанеш закованата тема в подфорум "По градове"  Praynig

# 243
  • Paradise
Добро утро Simple Smile
Пожелавам ви един прекрасен ден с повече положителни емоции  bouquet  bouquet  bouquet

# 244
Къде сте,бе момичета?
Влизам като всяка сутрин да си получа сутрешната дажба от кафе,кифлички и усмивки,а то добре че поне Пипенце се е погрижила са усмивките Laughing Laughing Laughing
Еми,аз редовно ползвам метрото за слизане към центъра,адски е бързо и удобно,но задължително си вземи и блузата с мускулите,че навсякъде трябва да качваш количката на ръце Crazy Joy
Весел ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 245
Гутен морген, тая сутрин уиски няма да сипвам, че пак ще се напием и ще се изпокараме Mr. Green
Айде по един таратор-трезве, лека и безаварийна Kissing Heart

# 246
Абе я и една мастичка да извадя от хладилника, ама преди обяд да не я отваряте, ей Naughty

# 247
Абе я и една мастичка да извадя от хладилника, ама преди обяд да не я отваряте, ей

Е щом няма да я отваряме преди обяд, вземи я върни в хладилника.
... и на кърмачките алкохол не се полага. Айде моля, да си имаме уважението.

# 248
  • Paradise
Дона, аз не употреблявам нито мастика Sick, нито таратор, че съм на диета.
Затуй сипни нещо по така Simple Smile
а и то вече почти обяд станало, тъй че ... проблем нема Hug

# 249
Ха, шъ мъ прощааш, ма анасоня действа лактогонно, ама ха Crossing Arms

Дона, аз не употреблявам нито мастика Sick, нито таратор, че съм на диета.

Кат си на диета, за тебе бяло вино, че топи тлъстините Party

# 250

Бре, къф тарЛатор без ментичка Laughing

Абе я и една мастичка да извадя от хладилника, ама преди обяд да не я отваряте, ей

Е щом няма да я отваряме преди обяд, вземи я върни в хладилника.
По- скоро на теби не са полага Mr. Green, вчера пусна нещо доста лично и накрая не защити човека, хич се незастъпи даже Naughty
Никъв алкохол за тебе Sick

Доне, той анасоня не е само у мастиката Crazy

Пипинце, на гладно винце, мноо хубу действува Peace

Хади хубав ден  bouquet

# 251
Къде сте,бе момичета?
Влизам като всяка сутрин да си получа сутрешната дажба от кафе,кифлички и усмивки,а то добре че поне Пипенце се е погрижила са усмивките Laughing Laughing Laughing
Свинявай, ма тебе ко те възпрепятсва да участвуваш в кафето и настроението Rolling Eyes, нимой само гледа Laughing

# 252
Бреей, каква бразилска драма се е заформила тука пак...  Grinning Ей ся ви се обиждам на всичките тутакси и незабавно, щото никой пък ЕДИН път, ей тъй за цяр, не ми поиска кю-то, да ми говори неща  Crossing Arms И ето на - изпуснала съм! Тюююх...  Grinning (пояснявам, че е шега, да не вземе някой да си намери за какво да се обиди)
По едно време ходех на едни курсове за грънчарство и керамика, та майстора като почна да ме учи, все ми викаше: "по-смело, по-смело, почнеш ли да се взимаш насериозно - спукана ти е работата!". Та не се взимайте много навътре и повече позитивизъм!

Сега за нас, защото вас не съм ви изчела:

Теди е добре (чукам на дърво), вече ходи почти-стабилно, най-много залита когато танцува  Mr. Green Има си и любима песен, като я чуе, независимо какво прави, почва да пляска, да се клати налява-надясно, вдига ръцете горе и друса дупето  Mr. Green - песента е "In the summer time", от 60-те...
Вече ме тресе предморска треска, на 24ти заминаваме, ура! (живи и здрави де). Наде, да вземем да срещнем Али и Теди, а?
Не съм ви казала за прощапулката - хвана парите, една писалка (бяхме я нарекли за директор) и дървена лъжица за готвене, та моята интерпретация е, че ще управлява (може и нейни да са) верига луксозни ресторанти и ще печели много пари от това  Mr. Green
Гледам да сме по-дълго време на разходка и все не успявам да чета и да пиша. Излизам с три майки от нашата улица, все с момчета и "барабар Тедка с мъжете". Рита топки, чопли камъчки, избутва ги да им взима играчките... Има обаче любима кукла и количка за нея, та я бута с огромно удоволствие. Като отидохме в магазина да ги оглеждаме, Теди видя количката, хвана я за дръжката и тръгна да излиза  Mr. Green Ей такива мити работи.

Ще гледам да кача нови снимки, белким си сменя и аватара най-после...

Усмихнат ден за сега!  Simple Smile

# 253
Ей ся ви се обиждам на всичките тутакси и незабавно, щото никой пък ЕДИН път, ей тъй за цяр, не ми поиска кю-то, да ми говори неща  Crossing Arms
Бррреееееейййй, малко ли рецепти за кифтьета обменихме на лични, м Crossing Arms
И кат гледам, че ти ще повлечеш крак за морето - моля, напиши един подробен списък кво ще носиш Praynig И съответно като се върнете после отчет какво и как за тия, дето ще сме по-нататък Sunglasses

# 254
Дона, оставаше да ми кажеш: "га яди кифтьетата ни рива, а?!". Тези не ги броя. Говоря за същинските неща, по-драматичните...  Mr. Green

Списък с вещи за морето едва ли ще мога да съставя, защото дни ще ми отнеме описание на цялата покъщнина и посуда, която смятам да помъкна. Както казва баща ми: "ако искаш да говоря с комшията и да му поискам ремаркето назаем?"  Grinning Единствено ме утешава факта, че сме в самостоятелна къща и никой няма да види колко багаж ще свалим от колата, че то не е за хвалба...  Mr. Green Като го стъкмя обаче ще се опитам в кратце да преразкажа. Или май е по - лесно да го снимам на една купчина и всеки да гледа каквото му трябва...

Общи условия

Активация на акаунт