Отговори
# 270
  • София
 Coffee По едно топло кафенце от мен в това мрачно време. Grinning

Гледам за багаж сте се разприказвали - ако ви покажа моя списък сигурно ще ви прилошее (а и нямаме кола и ще сме с автобуса). Копирах няколко от форума, а сега си ги "разбивам" на храни, дрехи, лекарства, за плаж и т.н.  Crazy Хубавото е, че където и да сме ще сме с оборудвана кухня, та поне котлон няма да мъкна. И аз съм на мнението, че по-добре повече багаж да нося, но да ми е под ръка (е, все пак се съобразявам, щото татито не можем с 10 сака да го натоварим). Една идейка - детето вечер може да се къпе в надуваемия басен, в който през деня ще играе на плажа (поне ние така ще практикуваме, и без това вече не ползваме коритото и в къщи).

От снощи ме човърка  newsm78 да се похваля - ами вчера се изрусих  Party и вече съм блонкинка  Flutter Че даже се и снимах  Blush - последните снимки в албума след месец ще има още "подобрения", но като за начало след черната боя преди година стана много добре. Blush

# 271
  • София
Dona като имам слънце защитен лосион,прабвалимо крем за изгаряне??? newsm78
Добре е да си носиш/или ако можеш на място да си купиш Дефламол, не е скъп, към 2 лв., по-добре за всеки случай. Peace

# 272
Dona като имам слънце защитен лосион,прабвалимо крем за изгаряне??? newsm78
Добре е да си носиш/или ако можеш на място да си купиш Дефламол, не е скъп, към 2 лв., по-добре за всеки случай. Peace
Бе ти си вземи за всеки случай, лошо няма. Аз си нося и 1 ампула с физиологичен разтвор - като му влезе нещо в очето, за промиване. А, и здравната книжка да не забравиш. Също е добре може би обезопасители за контакти.
В туристически форум, в Библиотеката има доста теми със списъци, може да погледнеш там Peace
Ваня, аз руси снимки не виждам newsm78

# 273
  • Paradise
Хай добро утро и от мен Hug Hug Hug
Аз снощи до къни доби търсих хотели и т.н., че все нещо не ми харесва Crazy
Списък правя - ту слагам, ту вадя неща; мъж ми каза, че положението е повече от отчайващо, като погледнел списъка Twisted Evil Twisted Evil
Най-големият ми проблем е храната. Но се надявам, че в Черноморец (там смятам да сме на море) също има деца и има храни и за тях.

# 274
  • София
Ваня, аз руси снимки не виждам newsm78
Има, има Simple Smile, най-последните десетина снимки в албума. ето една

# 275
Желая хубаво време на всички кандидат почиващи! dance  Nature Sunny
   Чета, чета,  да взема и да понапиша:-))
   Толкова се радвам на новите номера и думички на вашите съкровища, чета, смея се  и цветно си го представям!
   При нас новите неща са много,  Ная проходи  преди 3 седмици  изведнъж и стабилно. Става сама без опора,  голямо шубе, голямо нещо, ама се престраши. Избиха зъбки, а косата се накъдри / не, че има връзка/
   Големият ужас настана, когато взе да се катери по ъгловите дивани,научи се да слиза, но не винаги успешно, та се наложи да отвинтим краката,   сега  детската е нейно царство, обезопасено, надявам се,/ додето не ме изненада с нещо/  любопитството е безкрайно, както ви е известно на всички.Simple Smile)
  В графата " изядени глупости" имаме вече маргаритка, детелинка, листо от череша, половин захарче с опаковката"?!" и сума ти хартия.. на мама плъшорчето тя.

Ем4о, весело изкарване:-)

то, че няма да е слънчев този ден - няма,  но желая ви УСМИХНАТ ден!!  girluu

# 276
  • София
ЗАПОВЯДАЙТЕ НА НОВАТА НИ ТЕМА, дано само със слънчеви и хубави неща я пълним!   sun  Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт