Отговори
# 255
  • Paradise
Лелел, ВесиД, ами ти ме разби с багажа.... само по описание си го представям, ама верно, какво толкоз ще взимате? Или аз задавам гламави въпроси? Ми, незнам, питам.... давай снимки, като си готова. Hug
ние също се гласим за море от началото на юли, но, честно казано, не мисля да влача къщата на буксир Naughty

# 256
Ееее, pipince, аз малко по-образно се изразих, не си представяй кервани с багаж  Mr. Green

Ето кратък пример за нещата, които смятам да нося и са т.нар. извънредни (в смисъл, че догодина се надявам да не нося):

1. Сгъваемото легло на Теди и количката, които заемат все пак място.
2. Един надуваем басейн, който смятам да опъвам в двора на къщата
3. Пасатора, защото Теди до ден днешен плюе и се дави от едра храна (солети и бисквити гризе без проблем обаче), не смятам да рискувам баш на морето да не яде
4. Стерилизирани буркани с храна за нея (ние можем и киселици да ядем ‘дет се вика), но не смятам там да готвя, а по заведения да търча да търся топла супа примерно, която е сготвена с нещата, които Теди яде, и то до близкото градче, защото ние сме извън него – си го представям малко като екшън.
5. Един пакет замразен джоджен за разстройство и едно пликче сушени сливи за запек (това го пиша към аптечката, която също няма да е малка), но поне знам, че тези двете й помагат в тези случаи

Нашите три „парцала” и половина не ги броя. На Теди повечко дрешки за всякакви случаи (топло-студено, дъжд-пек и т.н.), одеалото й, играчки малко, кучето с неговата тенджера и съответно храна и това е.

Ей такива неща.

Обичам да съм спокойна и затова по-добре да нося, отколкото да „спестя” за да й по-леко на колата (нали не ги нося на гръб), да ми потрябва и да си създам суматоха. Това по отношение на Теди де. Ние знаем 2 и 200.  Grinning

# 257
Веси, много малко бе newsm78 Аз като ходим при свеки за 2 дни, влача повече багаж Embarassed Направо се замислих сега къде ще поберем всичко... Не мога да разбера що така, аз самата съм много минималистична по отношение на багажа, мога цяло море с една малка раничка да изкарам, ама що влача толко багаж за тва дете... newsm78

# 258
  • Paradise
Дона, как малко, бе Shocked
Я дай и твоя списък ориентировъчен

# 259
Абе аз още нямам списък, ние чак септември евентуално, но... Айде, корито няма да влача, но голям леген за къпане сигурно. Не знам на какъв етап ще сме с яденето тогава, но може би ще готвя Sick и ако в ергенския апартамент на нашия приятел няма котлон, познай Mr. Green ще трябва да се влачи, също тенджерка, ножче, лелееееееееееееее... Не знам дали да не стерилизирам и аз като Веси Thinking

# 260
Веси, много малко бе newsm78

Малко, щото съм написала само извънредните неща и то част от тях. Тия по подразбиране като голям пакет памперси, каши в кутия, шише, нейните купички и лъжички и т.н., не ги пиша. Не съм написала тенджерка, защото разбрах, че къщата е с напълно оборудвана кухня, ама все пак съм в колебание за една съвсееем мъничка, колкото да имам...  Mr. Green За коритото е абсурд, защото е голямо и ще трябва да изгоним кучето от колата за да го вземем, ама си мисля от там да купя един леген, който после ще оставя в къщата. Ако и това помъкна, мъжа ми ще се откаже да ходи където и да било  Laughing Със сигурност има още много неща обаче, които ще нося...

# 261
  • Paradise
Ние ще ходим на море с трена. Затова каквото събера в сак 1,2,преко сили 3, това ще Crossing Arms
ако се налага, на място ще се купува.

# 262
Що бе, може с товарния Mr. Green

# 263
Отдавна питам аз кой, кога и къде ше отсяда по морето Grinning
Веси, с най- голямо удоволствие, обаче на 13- ти пътуваме за Димитровград и живот и здраве поне до първата седмица на юли сме там Peace Вие до кога ще сте на отдих и най- важно къде newsm78
Южна душа съм аз, дай ми на мене хора и общуване Hug
Който иска да пише и да са видим, мола ве Laughing

Мисля, че току що сътворих най- хубавата си пица до момента......... Whistling, може да я цВъкна и да черпа Heart Eyes

Либовна вечер момичета  bouquet

# 264
Е кат толко настояваш, ше додим у вас, ади Mr. Green За 2 седмици, на пълен пансион, ше водим и баби Party

# 265
Е кат толко настояваш, ше додим у вас, ади Mr. Green За 2 седмици, на пълен пансион, ше водим и баби Party
Много държа на вашата баба, чакам я с тИфтерь и химикал Mr. Green

# 266
  • София
Днес на фона на това ужасно време (поне у Софето) нещо глеедам стягате багажа...а?!;-)  Laughing
Наде, я кажи как е при вас the weather?  Laughing Тук не можем да изведем децата да се наиграят с кеф навън.
И ние плануваме дълго море по някое време, но кога точно - не се знае. Може да заформим някое републиканско като гледам.  Wink Със сигурност ще сме в Созопол и със сигурност ще се случи да отскачаме и до Бургас, защото все още там ми е работното място.  Grinning

Днес най-сетне сложихме ваксината за рубеола, морбили, заушка. Не мога да отчета колко тежи и колко висока е станала Лили, защото не дава да я мерят и теглят, дори не даде да я преслушат и прегледат гърлото. Crazy
Сега Лили си има нова страст - катерене върху леген и балансиране отгоре. Изобщо от няколко дена е на фаза да бори стъпала - успява на по-ниски сама да се качва, но още не може да слиза.
Имам чувството че е увеличила количествето вода, което се поема при нощния водопой. Съответно увеличени брой пропуснали памперси, неиздържали на дебита и множество напикани дрехи. Честно, понякога ми опикава по 3 бр. нощни премяни  Shocked и ми иде с дънки да я сложа да спи, защото не останало нищо сухо за обличане.
Сега замислям какъв акъл да дам за събирането на багажа.
а! лиЛИ ДОВТАСА...ДА ПИШЕ и тя Crazy

# 267
  • Толбухин
Момичета аз стягам куфарите за морето в събота заминаваме на море.Аз съм си направила списък с неща който смятъм да взема и все дописвам нещо.Много багаж стана.
Столчето за колата,количка,сгъваема кошара,памперси,мокри кърпи,каша,пюрета-плодови и месни,сухари,Нестле Джуниър,шампоан,сапун,лосион 40 фактор  Nature Sunny,олио,лосин ОФФ за комари,крем за подсичане,Дефламол.Сироп Нурофен,Стримар,Виброцил,термометър,прахчета за smile3550.Хавлии,2 жилетки якенце,панталини,гащиризони,тениски,бодита,блузки,барбарони за сън,комплект чаршафи и одеалце,кърпа за главата,шапка,лигавници,Камерата+зарядно,Райт за комари с плочици.бързоварче,лъжички и купичка,също и 3-те шишета които ползваме.
Надуваеми басейн и кресло-там ще ги надувам, комплект играчки за пясък.
  Ако се сетите още нещо казваите приемам съвети всякакви Peace

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 09:50 от EM4O

# 268
Ако се сетите още нещо казваите приемам съвети всякакви Peace
Ем4о, може би нещо за изгаряне за всеки случай - не знам Пантенол става ли за бебета newsm78 Някъде по стари теми съм гледала примерен списък за море, ще го потърся по-късно Peace

# 269
  • Толбухин
Dona като имам слънцезащитен лосион,пребва ли ми крем за изгаряне??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт