Отговори
# 60
  • Толбухин
pipince малкия дано да се оправи по-бързо ,много е кошмарно да си болен в тия жеги.
На нас ваксината ни вя биха на един прием на 1г.-АктХиб.Повече може да прочетеш тук:  http://www.vaxini-bg.com/

# 61
  • София
Pipince, дано положението с обривите да е овладяно. Тези неща както се появяват от нищото, така и изчезват. И накрая ти остава да се чудиш и маеш как стана и мина цялата работа, и да стискаш палци повече да не се повтаря.
Щ е му мине на малкия, а и той е герой ще се справи. Hug

Все пак ти отговарям как аз се оправих. При мен беше друго, защото от неадекватно лечение(поради неправилна диагноза) и много чесане Embarassed обривите ми бяха станали на екземи и беше мнооого зле. Тъй като бях бременна никакви лекарства не пиех. Оправих се с диета (ориз, картофи, сок от ябълка+черв. цвекло) пиех и калциев глюконат и се мажех едно мазило по рецепта, което ми забъркаха в аптека, но като се намажех с него ме хващаше як сърбеж. На най-проблемните места се мажех с Адвантан крем и Елоком, но за малко дете не знам дали са подходящи. Последните две са кортикостероиди, много бързо облекчават, но както знаеш са вредни, тогава си поемах сама риска и страха за поколението Rolling Eyes

# 62
  • Толбухин
Нещо на вешето внимание,много сме силни сме:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=103061.new#new

# 63
  • София
Нещо на вешето внимание,много сме силни сме:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=103061.new#new
Аз се разписах!  Flutter

# 64
  • София
    Привет мамчета . newsm51

pipince, как е Макси? Направо и на мен ми стана гадно. Дано вече се пооправя  newsm17
  shoshi, мерси за успокоението  smile3525. Вече взе да спада подутинката.
  Дамаянти, кофти с количката. Добре, че на Влади му няма нищо. Важното е да са живи и здравички дечицата, няма значение слабички или дебелички  newsm10
  emi_jamie, мерси за инфото от Драганов  smile3525.
  Мими, честити ви ходещи крачета  running. Лошо, че гледачката ви е напуснала. Мога да ти предложа само моралната ми подкрепа. Късмет с яслите през есента.  fingerscrossed
  Веси, честити ходещи крачета на Марти  running.
  За възглавничката - спим без нея, Алекс обича да спинка по корем от 3 месеца някъде и с вирнато гъзе понякога. Иначе продължава да е на диета  smile3521
  Лека и спокойна вечер  cheers

# 65
  • Бургас
Ето ме и мен... smile3534
Още вчера ми оправиха модема, но нямах сили да пиша. цял ден реанимирах след яка запивка и купон до първи петли в петък. newsm03
Имахме среща на випуска, без мъже/ жени/, без деца... Mr. GreenЗа първи път от доста време не приказвах за наакани памперси и най важното почувствах се Човек и аз.

Утре ще се пробвам да ви изчета, а сега само накратко.

Срещата с Надето беше супер. Искам публично да и благодаря за това, че реагира навреме и хвана Женя преди люлката на която беше Сиса да я отнесе.   newsm51 всичко стана за секунда и ако не беше тя направо не ми се мисли какво щеше да стане. Имах чувството, че сърцето ми спря. И колкото и да се опитвах да се въздържа, дори се разплаках.  BlushВ резултат съм с 4 нови бели косъма на бретона и като се сетя още се разтрепервам. Снимки имам и аз, но още не съм ги качила.

Shoshi, моите шивашки изяви са още съвсем в зародиш. Ушила съм до сега - на Женя сукмана за р.д., едно якенце и поличка на Сиса.По мое мнение справих се почти като китайка... smile3506Надявам се да не ми мине мерака скоро, но кой знае...

Водих Сиса на преглед в петък за топчето. Гледаха я на ехограф. Отпадна вероятноста да е преждевременен пубертет. Казаха или мастно образувание или запушена млечна жлеза. Пращат ни на онколог, часа е за утре. Варианти- или ще го наблюдават или ще го отстранят, но първо трябва да я види онколог.

Цяла седмица Женя беше непоносима, все едно не беше мойто дете. цял ден ревеше и почти спря да се храни. Мислех, че е от зъбите или жегите, а то май ще се окаже вирус. днес цял ден е с темп. 38-38.2 и разтройство. Почти не се повлиява от лекарствата- давах калпол, свещички Ефералган...ако не помогне ще дам течен аналгин. Милото изпило е 3 шишета с вода. Сега спи, а аз ходя на половин час да я гледам, явно тази вечер няма пак да се спи. Уф, омръзна ми вече... smile3518 То затова било толкова криво детето, а пък аз и се карах, че и 2-3 пъти я плеснах по дупето даже. Спеше по корем, сигурно я боли...

Надявам се утре да се включа с по-добри новини и е крайно време на плаж да отидем вече...но като гледам как вървят нещата кой знае кога ще стане. Уж сме до морето пък може така да стане, че да ни изпреварите.

grinning039

# 66
  • София
Е, и ние сме болнички Cry  Cry Cry - някакъв вирус, снощи преди да си легна го взимам да го накърмя - той гори - 39.3  Shocked, за цялата нощ съм спала час и половина, днес цял ден също беше 38-39 градуса, чак преди лягане я свали. ooooh! Whistling Иначе нищо му няма, само леееко зачервено гърло и му понамаля апетита, утре ще съм си в къщи...

Пипинце, направо на знам какво да ти кажа  Confused - дано както са дошли така и да изчезнат тези обриви. Praynig Бързо оздравяване и на Женя! Praynig

А, и честити ходещи крачета на Марти! Hug

# 67
Хъ, и аз изкарах момичета, тежък уикенд, като съберем, че и Али в петък се подриска, закачих и аз май от вируса, "оциклих се" и бех в неква дупка, пойче ко да разправъм Whistling Даже одеве след обяд си мислех как за секунди човек може да изпита толкова различни емоции Rolling Eyes
Добре, че вчера отидохме в един детски кът в Морската и Ванко се занимава с малката, а аз смейте се, се люлях на една люлка и гледах небето Shocked Ох, луда работа, съвсем се повъзстанових след като днес татито ни натовари на втомобила и одихме надолу от Бургас, поседехме на плажа на Отманли, изключително занемерен и мръсен, Александра си поигра на пясъка, аз се оставих по бельо на горе и събирах малко лъчи, бях забравила колко ме зарежда да си заравям пръстите в топлия пясък Grinning След туй се понесохме към Созопол и там се радвахме на страхотното паркче в центъра, където има много красив детски кът Party
Али вече се пуска спокойно и в къщи и навън и си прави яки отсечки, възклицавайки демонстрира радостта си от новото си умение и самостоятелност Heart Eyes Тая вечер баща й я гощава с уловен и приготвен от него чернокоп, скоро не я бях виждала да хапва с такъв апетит, пу пу,май като него ше има афинитет към добрата храна, дай Боже, щото аз ако няма за кой да го приготвя, хич няма да го направя Blush

Ели, освен, че си духовита си и скромна, ай стига ся, ква китайка, кви пет лефа, имам честа около мен да са все хора дето майсторят дрехи, та поне малко имам понятие от добре свършена работа Peace  Гответе се за пикник Hug, нъл тъй  bouquet

Желая на всички дребчовци, които са болнички бързо да се оправят и да знаете сезона започна Flutter  Черпя ви с тая снимка, с поздрави и пожелания бързо да идва време за лятната отпуска, дет са викъ,а да и Доне, туй не е дразнене, туй се вика мотивиране Heart Eyes
надявам се да имам време да кача още снимки

Последна редакция: пн, 29 май 2006, 00:33 от Nadejdica

# 68
  • Paradise
Добро утро на всички Simple Smile Simple Smile Simple Smile
аз съм малко по-спокойна от вчера, защото Макси няма обриви. Оказа се, че лекарствота Финистил, с което започнахе първоначално лечението, при някои по-чувствителни пациенти води до уртикария, а ние това лекуваме #Crazy #Crazy #Crazy Не искам да ви казвам с каква скорост го метнах в коша за боклук.
Добре, че лекарите, при които ходихме в събота, действаха адекватно (за което им благодаря  bouquet  bouquet  bouquet) и веднага назначиха ново лечение. Още следобед в събота детенце почна да се изчиства, цяла нощ спа, в неделя беше вече добре... Но още не смея да спирам лекарствата; поне още 2-3 дни ще ги давам, за да няма късни реакции... и естествено, продължава с диетата.

Та в тази връзка кажете, моля, какво мога да му дам, за да се изака детенце. От ориза и картофа така се е запекъл, че чак на мен ми се реве Sad
Пие много вода и чай, но полза засега никаква...
Ако имате някакви идеи, ще съм ви благодарна, ако ги споделите  bouquet  bouquet

И на всички бебчовци пожелавам бързо оздравяване Hug Hug Hug

# 69
http://images07.snimka.bg/000735857-big.jpg
Нека днес аз да почерпя от моя козунак.
Той не е от най-добрите, но е първата алфа версия. Ще бъдат направени подобрения в зависимост от изискванията на клиентите.

# 70
  • София
     Хайде на кафенцето със сметанка, млякото и кифличките   food010

eliss, браво за хубавата релаксация bigdance2. Друг път пак да имаш възможност за разпускане. Да се оправят дечицата ти  fingerscrossed
  Ваня, как е Емко? Спадна ли температурата  newsm17
 Наде, много е сладка Али на шезлонга   love001
  pipince, хубаво, че Макси се е оправил  newsm10. Вече ще имаш едно наум за лекарствата. За разхлабване - круши, сливи, медна водичка(макар, че до 3 год. се препоръчва мед с растителен произход).
  Safeheaven, поздравление за козунака  smile3501. Изглежда доста сладичък.
  Желая ви ден изпълнен само с положителни емоции  dancing

# 71
Айде добрутро!

SafeHeaven, Дори - благодаря за почерпката Hug
Ели и Ваня, бързо оздравяване на малките душички Heart Eyes
Ели, дано при Сиса се окаже нещо безобидно fingerscrossed
Шоши, чая го правя от чай в пакетчета, захар не слагам - той е леко киселичък и е приятен в жегите, даже и аз го пия изстуден.
Наде, Али се е изтегнала кат някой мафиотски бос Joy Блазя ви за бръмченето. И не ми говори за мотивация, мотивация ще е, ако зависи от мен и аз трябва да изкарам парите за морето. А така си е чиста проба дразнене Crossing Arms
Пипинце, слава богу, че Макси е добре Peace За разхлабване - круши (сливи не знам дали ще намериш по това време). При нас действат овесените ядки за закуска.
Ние бяхме 2 дни на село и по тоя повод бързам да ви предупредя: Не си къпете децата често, за да им укрепнат костите! От къпането костите омекват Naughty Вероятно водата разтваря калция Joy
Та като изключим тази и други народни мъдрости, както и факта, че свеки реши да смуче и облизва пръстчетата на Кико Sick, прекарахме общо взето добре. Пуснахме Кико да ходи бос по цимента и тревата, поупражнихме тормоз върху котката и ядохме таратор на поразия (засега без мастиката) Grinning
Усвоил е един нов поглед, с който се опитва да ме работи - като посегне към нещо забранено, спира с протегната ръка, обръща се към мене с подкупваща усмивка и вдига едната вежда като Стефан Данаилов в "Дами канят" Mr. Green
Аз пък в събота сутринта успях да се пребия - влязох да се къпя, Кико в леглото, вратите отворени. По едно време поглеждам - той се надвесил през решетката и виси наполовина отвън Shocked И аз като се метнах мокра изпод душа, и като направих един двоен аксел и троен тулуп на ламината ooooh!, та сега цялата ми лява страна е натъртена и съм ей така newsm27
Айде, лека и безаварийна Kissing Heart

# 72
  • София
Доне, като прочетох за пируетите ти, направо мен ме заболя. Милата, бързо се възстановявай  baby_neutral. Кико голям хитреций  Laughing. Ама така са дечицата, изработват ни  Peace

# 73
Pipence  сок от череши също разхлабва. Дано бързо да се оправите.

# 74
  • Paradise
Шоши, аз рядко давам на Макси чай, защото не го пиеше; но от 2 дни налита здраво на всякакви течности, включително и чай. тхй като има проблеми с акането, му давам чай на Блевит, на гранулки; следвам упътването на кутията. Иначе чай от шипки искам да дам, но съм чувала, че се води запичащ, и не давам. Мисля, скоро време да го пробвам и с чай от липов цвят. Аз лично много обичам такъв чай...

Vesi, едва ли проблемите на Марти са от жегите, след като са ви предписали Кларитин. Племенникът на мъжа ми пие също Кларитин, той има сенна хрема. Дано го израсте във времето, че хич не е приятно Praynig

Честит ходещи крачета на Марти Hug HugХайде, лека и безаварийна разходка желая от сърце Simple Smile

Ваня, кажи как е Емко? Спадна ли температурата?

Дона, какви са пак тези бисери от твоето свеки, бее hahaha hahaha, ама с глас съм се смяла.....
А за падането - пожелавам ти бързо възстановяване, че от опит знам натъртено как боли Sad

Общи условия

Активация на акаунт