Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 496
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
  • София
В Хита има промо на Аруел прах 40 пр. за 13 лв.
Аз обаче си взех  Бинго за цветно пък.

# 151
Здравейте ,в Била има намаление на прах Rex лавандула като щампара,ако не бъркам  е 2016.Това датата на производство ли е или крайния срок,някой знае ли?И да питам за новопоявил се в  DM гел Chico-има ли доволни?

# 152
Дами да ви попитам, какво ви е мнението относно този LEX:

# 153
  • оттам, откъдето започва България
Лекс съм ползвала един път. За слабо замърсени дрехи става.

При нас в един магазин има намалени тези бебешки препарати:

# 154
Здравейте ,в Била има намаление на прах Rex лавандула като щампара,ако не бъркам  е 2016.Това датата на производство ли е или крайния срок,някой знае ли?
Датата на производство.

# 155
  • в огледалото на живота
Вчера се заслушах в разговора на съседки.Едната убеждаваше другата как да постигне искряща белота за чаршафи:
Около 10 аспирина се стриват на прах и се слагат в отделението;лист алуминиево фолио се смачква на топка и при дрехите.Така описаният начин действал перфектно.... Crazy

Не съм го пробвала и едва ли,но като се замисля подобен ефект съм постигала при почистване на сребърна бижутерия,като вместо аспирин слагах сода бикарбонат+сол.Действително действаше  Peace

Ще ми е интересно да се включат химиците по въпроса   Wink

# 156
  • Бургас
То и аз скоро чух разговор между две жени, почти не ги познавам, но изчаквахме нещо заедно по принуда. Едната обясняваше как включвала пералнята и като се повъртят дрехите малко с праха и водата, я спирала. След час - два пускала пак на кратка програма. Дрехите й били перефектно изпрани, само дето имало въртене да пуснеш, да спреш, пак да пуснеш, ама си е по цял ден вкъщи, заради икономии го правела. Другата обеща и тя да пробва. Иначе изглежда чиста жена, даже повече от млади хора, които съм срещала с "чисти дрехи", облечени с каквото хванали, колкото да не са голи. Simple Smile))

# 157
Flushed Е, то голяма икономия ще направи.

Предизвикана от промоцията на Хайтман препарат за перални, реших да пусна една празна пералня на 60 градуса. 
В момента се е разпенила.
Очаквам някой да ме убеди в необходимостта от ползването на този препарат, за да си го купя. Досега не съм ползвала такива екстри за пералнята и затова ми е нужна мотивация.
Предварително благодаря!

# 158
Амииии....на лидл съм пробвала такъв препарат. Хареса ми как изчисти чекмеджето. То се кисне в част от препарата. Това е видимата част. Също гуменото уплътнение се бърше с друга част-то също светна. Вижда се, защото съм пропуснала част от гумата и тя е видимо по-мътна.
Аз обаче не мисля често да прибягвам до препарат.Thinking
ТАЕД нещо бе споменал, че не е добре често да се ползват...

# 159
  • София
Има промоция на Омо във Фантастико.

# 160
Амииии....на лидл съм пробвала такъв препарат. Хареса ми как изчисти чекмеджето. То се кисне в част от препарата. Това е видимата част. Също гуменото уплътнение се бърше с друга част-то също светна. Вижда се, защото съм пропуснала част от гумата и тя е видимо по-мътна.

Тета, благодаря за споделеното. Ако е за видимата част, аз нея си я виждам и поддържам. По-скоро ми се иска да знам какъв би бил ефектът върху невидимите части.

Като се замисля, той въпросът ми май не е за тази тема.

# 161
Скрит текст:
[
Скрит текст:
quote author=teta75 link=topic=1023799.msg36442021#msg36442021 date=1521310762]
[/spoiler][/spoiler]

Тета, благодаря за споделеното. Ако е за видимата част, аз нея си я виждам и поддържам. По-скоро ми се иска да знам какъв би бил ефектът върху невидимите части.

Като се замисля, той въпросът ми май не е за тази тема.
[/quote]
...
Аз намерих една тема по въпроса  и я изчетох прилежно.  
http://www.bg-mamma.com/?topic=573083

# 162
Само че с центрофуга се пуска....да отръска камънака. В оная тема пишат да е без центрофуга...Wink

# 163
Здравейте момичета,
имам въпрос към Гес ,имам възможност да ми донесат прах Скип от Гърция.Кой точно да взема......ако може снимка Yum
По твоя препоръка вече не използвам омекотители!Има няколко с Коколино вътре дали е добър вариант?

# 164
Гръцкият Скип е като Omo Ultimate в България.
Ето тези видове гръцки Скип са  добри (има за различни видове пране):
https://www.amazon.co.uk/Skip-Laundry-Concentrated-Ultimate-40-W … hes/dp/B00P60NGKA

Общи условия

Активация на акаунт