Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 532
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Питането не беше ли за ПРАХ ? В линка са гелове...

# 166
Прах, ако е за бяло и ако още съществува, Скип с Клинекс. Другите видове не мисля, че си заслужават. Същото като Омо от магазина...

Скрит текст:

# 167
Здравейте ,в Била има намаление на прах Rex лавандула като щампара,ако не бъркам  е 2016.Това датата на производство ли е или крайния срок,някой знае ли?
Датата на производство.
Благодаря Guess!

# 168
Flushed Е, то голяма икономия ще направи.
Ако е препарата за почистване на перални-на нас ни се беше запушила пералнята от омекотител Silan купен от Била и от хитман се поотпуши но чекмеджето не мога да го извадя и там пак има малък проблем.Върши работа.
Предизвикана от промоцията на Хайтман препарат за перални, реших да пусна една празна пералня на 60 градуса. 
В момента се е разпенила.
Очаквам някой да ме убеди в необходимостта от ползването на този препарат, за да си го купя. Досега не съм ползвала такива екстри за пералнята и затова ми е нужна мотивация.
Предварително благодаря!

# 169
Това е актуалният Skip Klinex system
Скрит текст:

Вариантите с Cajoline нямат вътре омекотител, а само аромат на съответния цвят омекотител. Те са по-слаби като изпиране.
Другите видове са приблизително като нашия ОМО по качество. Не стават за цветно, защото съдържат избелители.

# 170
Благодаря ви момичета!
Гус този ,който си показала за какво е,бяло или цветно...

# 171
  • На изток от Ада
В елитис до края на март
Омо за 40 пранета 12,89 течен.
Персил 70 пранета 17.99 течен
Ариел капсули 42 пранета 18 лв/ за 15 пранета 8,49
Ариел течен за 20 праната 7.59/за 40 пранета  15 лв.
Савекс 40 пранета течен прах 7.69. Това в брошурата не знам как е иначе .

# 172
Благодаря ви момичета!
Гус този ,който си показала за какво е,бяло или цветно...

За бяло е показала Гус ...

# 173
Бяла риза ще й купувате, ей! И един прах за бяло с ризката! Stuck Out Tongue Grinning

# 174
На Гуес Вхо ли....ще й купим, що да не, тя заслужава...

# 175
„У“ и „е“ са едно до друго. Печатна грешка.
Вече сте отговорили за праха, а аз добавям, че в Гърция няма прахове за цветно.

# 176
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!

Надявам се, че приемате нови попълнения Simple Smile От една седмица отговорността за прането е изцяло моя и започвам да се информирам по-обстойно за праховете за пране. От изчетеното в тази тема останах с впечатление, че за бяло пране сте най-доволни и препоръчвате прах Персил, за цветно също Персил, заедно с Ариел и Омо.

Преди време надникнах в темата ви и тогава много хвалехте ДенкМит за бяло, но не помня прах или гел. Към днешна дата как стоят нещата с тази марка, все още ли изпира добре белите дрехи?

# 177
Още го хвалим ПРАХ Денкмит за бяло.

# 178
Ааа, след изчезването и промяната, похвали не съм чела. Дори прочетох един негативен коментар, ама май беше в темата на ДМ...

# 179
Аре бе,никой ли не изпра с новия Денкмит?Има ли го вече?Не съм ходила скоро към ДМ Grinning

Общи условия

Активация на акаунт