Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 540
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
  • В полите на Витоша :)
В такъв случай ще заложа на Персил прах за бяло като за начало, след това ще видим Simple Smile

# 181
Ако намериш от стария Денкмит купувай смело Simple Smile

# 182
  • В полите на Витоша :)
Добре, но кой е старият и кой - новият?

# 183
  • София
Добре, но кой е старият и кой - новият?
Смениха му производителя и опаковката. Та от новите още нямаме отзиви.
Персил е добър избор, няма да сбъркаш. Аз лично не бих ти препоръчала Денкмит.

# 184
Аз все още си купувам Деанкмит прах, за бяло. Когато отида сутрин рано в DM-го намирам, след това вече няма. Доволна съм как изпира.
Има и на капсули в кутии Деанкмит-все още не съм го пробвала, не знам дали е добър?

# 185
  • София
Споделям отзив от последното пране с кутийката Савекс Фреш 2в1. Бяла кухненска покривка (памук), която пера всяка седмица. По нея имаше петна, които третирам задължително. Едно петно беше останало нетретирано и съответно не беше се изпрало. Но по-гадното е, че покривката определено е посивяла. Същото чувство имам и за един розов чаршаф, който пера за втори път с тоя прах. За сведение - простирам вътре, следователно слънцето не е фактор за прането ми (за съжаление).

# 186
Този Савекс все едно с пепел от печка на дърва переш бели дрехи.Как го купувате не знам.

# 187
Моята покривка не третирам с нищо предварително. Също и кухненските ми бели кърпи. И пак се изпират перфектно. На 60 градуса, с прах за бяло / в момента денкмит-а/ и си свиркам.

# 188
  • София
Да кажа, няколко месеца прах с Персил. За бяло с лавандула, сензитив също. На 60 гр. Обаче кърпи и покривки си седят с петната!

# 189
Точно заради това аз подарих моите пликове Персил на майка ми...

# 190
И аз изобщо не съм доволна от Персил във всичките му разновидности и без значение къде е произведен и затова вече не го купувам.

# 191
Третирайте петната предварително. И при мен Персил рядко се справя със сериозни петна, но останалите прахове - също, включително и Денкмит, освен ОМО.
Аз съм доволна от Персил! Дрехите ми, прани с него, са чисти. Белите са бели, цветните - свежи.

# 192
  • София
Да бе! Аз затова ли си купувам скъп прах? Да си играя с петната по кърпите?
Прахът би трябвало да пере всичко.
Имам спец. спрей, но последно го ползвах за една рокля, че ми беше нова.

# 193
Против предварителното третиране съм аз.

Нали писах за едно леке, което Персил колор прах не изпра. Е, след 2 дена на простора лекето го няма. Не знам каква е причината ...честно казано не ме и интересува...

# 194
  • София
Да бе! Аз затова ли си купувам скъп прах? Да си играя с петната по кърпите?
Прахът би трябвало да пере всичко.
Имам спец. спрей, но последно го ползвах за една рокля, че ми беше нова.
На същото мнение съм. Затова не използвам нищо освен прах/гел за пране и задължително паралелен внос.

Общи условия

Активация на акаунт