Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 543
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм доволна от гръцките Есекс- прах и течен, Скип-течен, на нашия пазар ОмоУлтимейт- прах и течен. И вече хич не експериментирам с друго. Бяло пране имам съвсем малко, така че тези за бяло не са ми от особено значение. Омекотители ползвам съвсем рядко, а течните препарати сипвам директно в барабана на пералнята.

# 196
А в такъв случай препоръчайте ми някакъв добър и универсален препарат/спрей за предварително третиране на петна.

# 197
С прах за бяло се пере не само бяло на цвят пране Wink

# 198
В смешната реклама на Савекс се подиграват на праха за пране-"Прах?!Ти в кой век живееш?"
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
не е истина...

# 199
Мислиш ли, че не знам? Просто споделих мнение.
Скрит текст:
Не мога да разбера с какво провокирах такава нападателност и насмешка?

# 200
  • София
Говорили сме в старите теми ьащо така агресивно се налагат течните и капсулите. Аз си остаеам вечен фен на праха за обикновени памучни дрехи.

# 201
И аз съм против предварителното третиране и го правя само, ако ще пера с Персил и предполагам, че петното няма да се изпере. Използвала съм (използвам) сапуни на Хайтман и Капус, стават. Най-доволна съм била от препарата на Сано (не съм сигурна, защото беше отдавна и помня само как изглеждаше опаковката му).
Много пъти, ако ми останат петна, дрехите ги пера пак със следващо пране, петната или изчезват, или избледняват. Ако петното си стои същото, събирам няколко лекьосани и пера с това:

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 19:11 от rovaru

# 202
Някъде гледах клипче с хвалби за сапунчето против петна на Сапунена работилница.Името на марката ми звучи нелепо,но...някой третира ли с такова сапунче?

# 203
Аз имам някакъв спрей за петна от Лидл...но честно казано не се сещам да го ползвам и вероятно е вече с изтекъл срок. Купих го преди 2г за проба, фъшках наколко пъти....но не е за мен тази работа.

Мислиш ли, че не знам? Просто споделих мнение.
Скрит текст:
Не мога да разбера с какво провокирах такава нападателност и насмешка?

Не съм цитирала вашето мнение. Постът ми е насочен към всички четящи в темата, вкл.и нерегистрирани във форума Wink

# 204
В смешната реклама на Савекс се подиграват на праха за пране-"Прах?!Ти в кой век живееш?"
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
не е истина...
Сега налагат капсулите ли?
Тъпо е да подхождат така, при положение, че праховете са им основното, което продават и произвеждат.

Между другото, капсулите Савекс ще са 4,49 лв. от 22 март в DM.

# 205
Ако ги смъкнат на 2 лв....мога да взема, за да ги пускам в тоалетната Joy...за сладникав аромат....

# 206
Някъде гледах клипче с хвалби за сапунчето против петна на Сапунена работилница.Името на марката ми звучи нелепо,но...някой третира ли с такова сапунче?

Simple Smile  Може и да се справя, прословутия марсилски сапун- оригиналния, който добре пере също се прави от масла, по спомен 72 % зехтин, останалото мисля беше мас в оригиналната рецепта, но сега за задоволяване на веганите повечето ги правят изцябо с растителни масла.
Вероятно това е нещо подобно.
Чукнах им сайта 2.50 за 70 грама, то ще е сигурно няма и сантиметър дебело, като натриеш два три пъти нещо и като постои в банята и тома ще му е.
Но не го подценявай, ако са докарали нещо подобно на добрата френска школа- добре ще пере.

А защо да се ползва прах за бяла заради петна за цветни дрехи, при положение, че може да се използва специализиран препарат, неувреждащ цветовете, каквито има доста на пазара.

# 207
Сапунчето е с боракс...

# 208
Simple Smile От залитането ми по натуралната козметика помня, че боракса беше за избелване, та вероятно наблягат на това му свойство.

# 209
Стига с тези петна...офф.
С прах за бяло се пере  и лично и спално бельо, както и бебешки дрехи....и детски в някои случаи. Hands V

Общи условия

Активация на акаунт