Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 558
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
Simple Smile С прах за бяло пера бяло, с прах за цветно пера цветно.
Не желая дрехите и спалното цветно бельо да имат избелял вехт вид след няколко пранета.
Пък който иска да пере с прах бяло всичко.

# 211
И аз не третирам предварително петна, разчитам на праха за пране. Peace
С прах за бяло пера много неща, освен изброените от Тета, всички хавлии, пижами, на малката чорапи и чорапогащи, ако са бели или светли на цвят, също и тъмните чат-пат. Peace
От праховете за бяло съм доволна от стария Денкмит (новия не съм го ползвала), после от Ариел, напоследък пера с новата Тема и съ доволна. Peace
Почиствам редовно пералнята, че водата при нас е твърда. Има полза, след 14 годишно ползване сменихме нагрвателя, че изгоря. Като го свалиха беше като нов. Това ми е достатъчно , за да продължа да поддържам пералнята по същия начин. Дидка, убедих ли те? Peace

Зари, от доста време така си пера спалното бельо, няма избелял вехт вид.  Peace

# 212
Ако някой иска сапун против петна, този е много добър
Скрит текст:
и струва стотинки.
Сега, не знам каква е тая сапунена работилница, но цената е абсурдна – 35 лева килото за сапун е кожодерство в най-чист и изкристализирал вид. Няма начин да дам толкова пари за сапун, особено за такъв, който нито знам как е произведен, нито кой го е правил, нито какъв е капацитета и познанията на последния, нито нищо.
Така ми се стече кариерата, че няколко години от живота си съм се занимавала именно с производство на сапуни и не бих препоръчала да се купуват сапуни от несигурни източници, както и да се правят сапуни в домашни условия без човек да е наистина наясно каква е технологията. Особено със сапун, произведен по студения начин, човек може да си докара такива проблеми, че не е за разправяне, ако не е спазена технологията и сапунът не е престоял достатъчно.
Аз самата редовно съм правила варен сапун преди години. После се изсолва и става много хубав.

# 213
  • оттам, откъдето започва България
Почиствам редовно пералнята, че водата при нас е твърда. Има полза, след 14 годишно ползване сменихме нагрвателя, че изгоря. Като го свалиха беше като нов. Това ми е достатъчно , за да продължа да поддържам пералнята по същия начин. Дидка, убедих ли те? Peace
Фортуна, благодаря за споделеното. Yum

# 214
  • София
Ох, аз никъде не мога да намеря тази прословута Тема. Взех едно малко пакетче само.

# 215
Ами те я спират, къде да я намериш? Който прал – прал.

# 216
Поздравявам Ви с тези малки, сладки Ариел бебенца, които са пуснали в Била. Gift Heart
Скрит текст:

# 217
Ако някой иска сапун против петна, този е много добър
Скрит текст:
и струва стотинки.
Сега, не знам каква е тая сапунена работилница, но цената е абсурдна – 35 лева килото за сапун е кожодерство в най-чист и изкристализирал вид. Няма начин да дам толкова пари за сапун, особено за такъв, който нито знам как е произведен, нито кой го е правил, нито какъв е капацитета и познанията на последния, нито нищо.
Така ми се стече кариерата, че няколко години от живота си съм се занимавала именно с производство на сапуни и не бих препоръчала да се купуват сапуни от несигурни източници, както и да се правят сапуни в домашни условия без човек да е наистина наясно каква е технологията. Особено със сапун, произведен по студения начин, човек може да си докара такива проблеми, че не е за разправяне, ако не е спазена технологията и сапунът не е престоял достатъчно.
Аз самата редовно съм правила варен сапун преди години. После се изсолва и става много хубав.
Да, наистина е добър за някои петна (в Ремедиум беше последно 55 ст). Това му е новата опаковка от 2-3 години насам. http://niamilva.run-bg.com/product/%D1%81%D0%B0%D0%BF%D1%83%D0%B … D1%82%D0%BD%D0%BE

# 218
  • София
Поздравявам Ви с тези малки, сладки Ариел бебенца, които са пуснали в Била. Gift Heart
Скрит текст:
Те,  "бебенцата" са наистина  сладки,  бая отдавна  седят,  но не съм видяла някой да се е затичал да купува.

# 219
Ами то на тая цена...

# 220
Ох, аз никъде не мога да намеря тази прословута Тема. Взех едно малко пакетче само.
В събота взех последния голям пакет за бяло , имам още малко в къщи, но като видях, че е последният, го взех. Grinning
А за цветно от новата Тема за първи път виждам, естествено взех (бях тръгнала за прах за цветно).
Жалко, че го спират, имам две-три познати, които само с такъв перат. А и като гледам за колко време свърши в магазина, явно и други го харесват.  Peace

# 221
  • Sredets/Burgas
Гес, защо има разлика в пранетата и дозировката на Vernel и Silan?

http://www.vernel.de/de/home/produkte/frische-duefte.html - Vernel

http://www.silan.bg/bg/home/products/classic.html - Silan

Бутилката не е ли същата като количество?

# 222
Момичета, това ли е "Тема",която спират?
Беше само 1 пак.,ако е добрата-да тичам пак до магазина...извинете за въпроса, но от скоро ви чета.Благодаря!

# 223
Спират всичката ТЕМА, за съжаление. Дано я пуснат пак като им дойде акъла Simple Smile

# 224
Това е старата опаковка  и много скъпа,при нас последно беше около 6 лв. в провинцията.И аз си много  харесвах.

Общи условия

Активация на акаунт