Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 582
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря много!Значи да я оставя за някой друг купуващ...

# 226
Гес, защо има разлика в пранетата и дозировката на Vernel и Silan?

http://www.vernel.de/de/home/produkte/frische-duefte.html - Vernel

http://www.silan.bg/bg/home/products/classic.html - Silan

Бутилката не е ли същата като количество?
Напоследък бутилките ги пълнят не на литри, а на база брой пранета. Нещо маркетингово ще да е.
А 5 мл разлика ли е?
Наистина не знам защо има разлика. Могат да нагласят дозировката както си щат според пазара, количеството, което искат да продадат и т.н.

# 227
  • Варна
Запис Kissing

За детски дрехи кой прах ще ми препоръчате Сано Максима или Чико?

# 228
  • София

За Чико не знам, виждала съм само течен, а течните нямат достатъчно дезинфекциращ ефект върху детските дрехи.
Сано Максима не си заслужава парите, нискокачествен е, освен това дозировката му не е добре определена и има проблеми с нея, мисля, че трябваше двойна доза, което го прави и финансово неефективен.
Ползвай Персил Сензитив и включвай допълнително изплакване.
Всъщност всеки прах за бяло пране би свършил работа, стига да не е много ароматизиран. Дрехите трябва да са много добре изплакнати, за да се избегнат алергични реакции. Пране на по-висока температура, доколкото дрехите позволяват. И без омекотители. 

# 229
Имам едно светло сиво спортно горнище,но нещо е изцапано по ръкавите (не знам откъде),дали ако го пусна на високи градуси с Омо ще се махнат или да използвам и нещо против петна ?

# 230
  • София
Аз бих използвала и нещо против петна, щом са с неясен произход.

# 231
 РРР , благодаря!  bouquet

# 232
  • Варна

За Чико не знам, виждала съм само течен, а течните нямат достатъчно дезинфекциращ ефект върху детските дрехи.
Сано Максима не си заслужава парите, нискокачествен е, освен това дозировката му не е добре определена и има проблеми с нея, мисля, че трябваше двойна доза, което го прави и финансово неефективен.
Ползвай Персил Сензитив и включвай допълнително изплакване.
Всъщност всеки прах за бяло пране би свършил работа, стига да не е много ароматизиран. Дрехите трябва да са много добре изплакнати, за да се избегнат алергични реакции. Пране на по-висока температура, доколкото дрехите позволяват. И без омекотители. 

Аз по принцип ползвам само течни.И Персил съм пробвала,но за съжаление не ни понесе.Нито на детето нито за мен.
Ще видя с чико как ще са нещата Simple Smile

# 233
  • София
Дискутирали сме тук, че течните по принцип по-трудно се изплакват и затова е възможно да остават количества по дрехите. Освен това замърсяват пералнята (по същата причина), вмирисват я и са предпоставка за развъждане на бактерии, оттам и алергии.
Направи едно почистване на пералнята със специален препарат и пробвай с  прах, като включиш и допълнително изплакване.

# 234
  • Варна
Дискутирали сме тук, че течните по принцип по-трудно се изплакват и затова е възможно да остават количества по дрехите. Освен това замърсяват пералнята (по същата причина), вмирисват я и са предпоставка за развъждане на бактерии, оттам и алергии.
Направи едно почистване на пералнята със специален препарат и пробвай с  прах, като включиш и допълнително изплакване.

Аз винаги включвам допълнително изплакване
Вчера я почистих.Моето мнение е,че стандартните прахове остават повече по дрехите и всъщност са причинителите на алергии.Старата ми пералня переше 10 години с течен прах и я подарих в съвсем прилично състояние,та не мога да се съглася.Още повече,че до скоро ползвах Рекс бейби течен и нямахме проблеми
За мен проблема си е в Персила Simple Smile

# 235
  • Sredets/Burgas
Хубаво де, Боряна, защо изобщо питаш,
след като явно си го решила, че ще переш с течен Чико!?
Няма кой знае какви алтернативи за бебешкото пране...
Детската имунна система е недоразвита до. . . приблизително 7-та година...
Трябва ти дезинфекция, дето с течен няма как да се получи, вече ти писаха...
Отделно от това, течните перилни препарати
съдържат консерванти (метилизотиазолинон например),
а те много често отключват алергични реакции.

# 236
  • Варна
Аз не съм решила да пера с Чико,питах кой е по-добър Сано Максима или Чико Simple Smile
За Персил не случайно не съм питала,защото съм наясно,че не е подходящ за нас Simple Smile
Благодаря за мненията Simple Smile

# 237
В Била от утре ще има Ариел 20 пранета или 15 бр. капсули на 6,89 лв.

# 238
  • Варна
Чудих се какъв прах за цветно да взема, там критерият ми е да изпира пот от смесени/изкуствени материи.
Сетих се, че тук съм чела добри отзиви за Бинго.Взех го.
Ами много му е неикономична дозировката, слага се двойно на повечето препарати и така идва на егати цената.

# 239
Ох, аз както хич не трая миризма на пот, бих ги препирала от време на време с прах за бяло..Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт