Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 493
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
....и някой японски прах може би, и Денкмита....

Верно, ще залежи останалата стока....не се сетих.

# 136
Аз взех Ариел от Кауфланд за баща ми , за себе си имам още Омо и Тео Бебе.
За цветно се чудя какво да взема , все малки кутии ми се отдава да взимам напоследък.

# 137
Не е вярно! В момента пера с Тема. Преди това взех две кутии по 3 пранета Савекс, а преди това – пак Тема. Имам и Изи за 10 пранета от Билла. Не помня откога не съм ползвала Ариел или Персил.

# 138
  • София
Нали и аз взех една кутийка Савекс, изкушена от теста на Гес и вече прах 2 пъти с него, не че имам нещо неизпрано (петната ги третирах предварително), но приятният при изпиране аромат след изсъхване и престой става евтин и сладникав. Едва ли ще купя пак.
Но нещо ми се е приискало пак да пробвам Изи. Нямах забележки преди към него.

# 139
При мен никакъв аромат не остава. Язък им за тъпата реклама като продуктът не прави това, което обещава.

# 140
  • Бургас
И при мен почти няма аромат, но явно пералнята е такава, аз и омото едва усещам, осоебно след изсъхване.
От Изи си спомням, че не бях очарована, първо не ми махаше обикновени петна, с които и бинго и всеки прах би се справил, второ беше един песъчлив, не на гранули и супер лесно овлажняваше. Третото е че дрехите миришеха на къпана жена от малцинство. Дори с ДМ-ския, който няма никакъв аромат, дрехите не миришат така странно. Да не говорим, че доста народ тогава се оплака, че имало пренос на цветове по една и съща дреха, нещо ензимите им за пренос на багрила ли куцаха, какво беше, не помня точно. Имаше забоядисани дветли райета от тъмните, нещо от сорта. Не че изразходих пликчетата, които си бях взела, но с внимание и с по-непретенциозни дрехи, за да избегна гафове.

# 141
Верно ли Изито има съставка за пренос?

# 142
  • Бургас
Верно ли Изито има съставка за пренос?
Бе, де да ти знам... Но си спомням, че имаше проблеми със забоядисване някакво.

# 143
Влизам да недоволствам: скоро си купих Персил гел за цветно, лавандула, когато беше намален в ДМ. Използвах го веднъж и ми направи впечатление, че ароматът след пране с него е по-слаб, а и прахът ми е лавандула (слагам по половин доза прах и гел). Тази вечер какво забелязвам: отсипвйки, този гел не се стича като гел, а като вода, дори се чува нещо като пльок, пльок, по капачката не се стича, по бутилката - също. Правих си експерименти със синия, имам и от него, не е така, произведени са с няколко дни разлика, октомври 2017.

# 144
Не са уцелили формулата нещо...ливнали са повечко водица.

# 145
Друго ми дойде наум Grinning.

# 146
Отсипване и доливане?

# 147
Колко пъти да ви казвам,че от тези гелове се отсипва и се долива вода?! Grinning

# 148
Дааа..., това си помислих, пък какво е, дрехите ще покажат, ама вече ще внимавам какви води купувам.

# 149
  • На изток от Ада
Аз взех януари май Персил гел лавандула ами харесвам го и след изсъхване остава аромат.

Общи условия

Активация на акаунт