Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 492
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Знам го. Мерси!

# 121
Ако в темата започнете да препоръчвате Савекс,напускам Grinning

# 122
Ам ние не почнахме ли?... Аз няколко пъти с половин уста споделих, че ми харесват капсулите им... Гес още не се е изказала, мисля... или съм пропуснала...

# 123
Точно ако тя каже че са хубави,ще трябва да преосмислям някои фундаментални мои вярвания Grinning
Този Персил за бяло също не изпира по-добре от Денкмит ЗА ЦВЕТНО!
Обмислям да подаря пакетите на майка ми,за да не се мъча и да сравнявам постоянно марките Simple Smile
Май скоро няма да открия нещо по-добро от Денкмит.
Добре че Персил беше на промоция,та няма да ме е яд много за 30лева.

# 124
Капсулите са си капсули. Произведени са от най-големия производител на private label продукти.
Интересно ми е дали някой препоръчва стоките, произведени в  Шумен. Тестът на Савекс ме изненада, но не съм сигурна, че бих го препоръчала. Все пак невинаги има слънце, а и много хора ползват сушилня.

# 125
А тея ИЗИ,какво представляват?Добри ли са?
щом им пуснаха реклама...

# 126
Остави рекламите... Те от няколко дни и Елви са почнали да рекламират... Чух, че бил голям и евтин... Mask

# 127
  • На изток от Ада
Мнение за омекотителя на Лидл doussy тези

# 128
  • София
Мнение за омекотителя на Лидл doussy тези
Не е траен, като миризма, ако за това питаш. Иначе за омекотяване - според мен има по-добри. За цената си става.

# 129
  • Бургас
Не се и съмнявах. Винаги съм намирала там по-различен асортимент, цените не са лоши и на козметиката. Макар, че напоследък не е така обилно зареден, както беше преди години.  Peace

# 130
Това е нещо като верига. Има още два магазина – на „Калоян“ и на „Цариградска“, които са по-заредени и продавачките не са така натрапчиво настоятелни да ми помагат (то всъщност аз трябва на тях да помагам, но това е друг въпрос).

# 131
  • София
Този Персил за бяло също не изпира по-добре от Денкмит ЗА ЦВЕТНО!
С това не мога да се съглася в никакъв случай!
Ползвала съм и двата и за мен Персил е № 1, за бяло, за цветно, дори течните! Освен това на каква база се сравнява прах за бяло с такъв за цветно?
Не знам какво сте се вторачили толкова в тоя Денкмит, по никакъв начин не превъзхожда Персил и другите прахове от високия клас.

# 132
Прахът за цветно не предлага нещо кой знае какво различно, но този за бяло определено е много по-избелващ от всичко друго на пазара.

# 133
Хм, моят критерия за добър прах го знаете Simple Smile - да изпира пот, лекетата не ме впечатляват толкова, но оня ден прах с Персил колор прах на 40 градуса, над два часа и половина, и едно леке от градината отпред на една бяла блуза не се изпра. Явно трябва да я врътна с бели дрехи и с прах за бяло. Прострях я навън уж слънцето да си свърши работата там, ама забравих да погледна какво се случва.........

ПС...представих си как Гес засрамва момите в магазинчето...хихи..
В сферата на идеализма, но точно така си представям един консултант в такъв магазин - със знанията на Гес, компетентно да насочва потребителите. Ама мечтиииии....

# 134
То ако сложат един консултант като Гес, само прахове Персил и Ариел трябва да продава магазинчето, друга стока не му трябва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт