Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 355
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
И с какво ти бръкна в очите точно Персил тогава?

# 31
Изначално не му вярва нещо....и за това...

# 32
А аз да питам, дали мерителната чашка от прах (в моя случай е от Ариел течен), мислите ли, че става да се мери и друго, примерно прясно мляко? май става?

# 33
Напротив,имах супер големи надежди за него,и си го харесвам,може да съм сложила по-малко Simple Smile Ще си пера цветни със сигурност.Много ми харесва аромата и самия прах вътре-има едни светлозелени частички,за пръв път виждам такива с този цвят Simple Smile
За бяло утре ще взема пак Персил Simple Smile

# 34
Материалът от който са произведени чашките, които са към перилните препарати, може да е опасен за здравето Thinking!?!
Имам една прозрачна от Ариел и 2 сини (не знам от какъв), те не са опасни, пише 5, рр.

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 18:17 от rovaru

# 35
Е нали не се слага храна в тях.По тази логика и самите пликове на праховете не са много полезни.

# 36
Пели, прочети поста на Азалия Simple Smile.

# 37
Разгледах мерителната чашка и на нея не е указан вида на пластмасата, на шишето с течния ариел също не намерих (въпреки дребните букви се постарах). Значи ще ползвам само за прах за пране. просто ми беше любопитно, не за това дали е вредно, а дали измерва правилно други субстанции, защото всяка е с различна гъстотата и т.н.

# 38
Чета и не вярвам на ушите си...
Пишещите в тази тема се очаква да имат хабер от някои неща...
Пели, теб те чета с интерес. Всеки път успяваш да ме изумиш по един или друг начин. Не в добрия смисъл, за съжаление..

# 39
като оставим въпроса за дали чашката от праха става за мерене на прясно мялко, в интерес на истината и на мен не ми беше ясно че в чашка с мл ще слагам същото количество прах за пране на прах. Когато си бяхме в БГ направо се плеснах по челото, едно че в праха нямаше чашка въобще (не знам от къде се предполагаше че мога да си намеря такава) и това второто. Но Гес ми поясни. Тук при нас праха се продава с чашка. На чашката най-често е отбелязано 1,2,3 или 1,2,3,4,5. Или 3 чертички без номера. През ум не ми е минавало че сухо вещество се оразмерява в мл. Довечера ще си купувам Персил от БГ магазин и вече съм подготвена.

# 40
Пели, теб те чета с интерес. Всеки път успяваш да ме изумиш по един или друг начин. Не в добрия смисъл, за съжаление..
Радвам се,че ме четеш с интерес Simple Smile
И още повече се радвам,че не се събуждам сутрин с мисълта за твоето одобрение Wink
Ти пък не ме изумяваш с нищо...и едва ли би могла Wink

# 41
Радвам се,че ме четеш с интерес Simple Smile
И още повече се радвам,че не се събуждам сутрин с мисълта за твоето одобрение Wink
Ти пък не ме изумяваш с нищо...и едва ли би могла Wink
И слава богу! 😂

# 42
  • София
Може ли снимка на течния препарат за вълна и деликатни на ДМ? Досега ползвах на Лидл, но ми омръзна.

# 43
Последните страници са ми нонсенс. PELLI въобще не можах да я разбера какъв проблем има с дозировката след като дозира на око, сега пък се свършиха мензурите и ще мерите мляко в чашка от прах. Ами не, по принцип не е много разумно да мерите храна в чаша, в която сте мерили преди това химикали. Може, защото милилитрите са си милилитри – мярка за обем, но не е никак разумно. 100 мл мляко, 100 мл олио, 100 мл вода, 100 мл прах за пране все са едно количество – 100 мл. 100 мл от всяко от тях има различно тегло, но обемът е еднакъв.

Може ли снимка на течния препарат за вълна и деликатни на ДМ? Досега ползвах на Лидл, но ми омръзна.
Скрит текст:

# 44
С милилитър не се ли мери течност?тези от Персил са се сетили да напишат 108мл.=70гр.
Явно е,че трябва да се изруся Grinning

Общи условия

Активация на акаунт