Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 573
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Много хвалена беше една сол за петна в dm, аз ползвам този спрей, пак оттам - безпогрешен е.
Не съм сигурна, че прането на цветни тъкани с Денкмит за бяло е добра идея. Прахът е силно избелващ и може да съсипе цветовете.
Солта пък изобщо не е подходяща за цветни дрехи! Hands V

# 331
Съсипва цветовете, ама как само съсипва и лекетата...не им прощава.
А тя Вики и без това ги хвърля дрехите, избелели но без лекета сякаш е за предпочитане.
Аз пера сини чаршафи с денкмита за бяло, ами сини си стоят....не са станали сиви или бели.
От др.страна тъмно сини долнища от ХМ на детето пера с персил колор прах....ами избеляват. Оня ден купих нови...та сверих цветовете.
Но на мен цвета не ми е приоритет...и без това няколко месеца ги носи и са за смяна-къде окъсели, къде протъркани на коленете.

# 332
Момичета да споделя две неща Grinning
Първо за Денкмита за деликатни,имаше недоволни(както писах съм решила да го използвам за ликра,не можах да направя разлика...),но реших да изпера и смесени вълнени.Останах доволна,плузата не се степа,събра или др.Даже е супер мекичка!

Бях на екскурзия до Македония...По препоръка на птиятелка взех този омекотител,има и в жълто.Прекрасно ухае,като изсъхнат дрехите ще кажа дали е траен,цена 5лв. на промоция беше,иначе е 6лв.Ако някой ходи до там,мисля че добра покупка.

# 333
Здравкова, само прах ли сложи или и омекотител?

И моите лилаво-черни чаршафи не са избелели след пране с Денкмит за бяло. Но син клин на малката от Лидл стана светло син от прах за цветно. А, имам и едно старо долнище на пижама бяло, с розови сърца (от Лидл), които бяха поизбелели от пране с прах за бяло, а с Денкмит съвсем се загубиха. Та, зависи от материята, боите.

# 334
  • София
Проблемът на праха Денкмит за фини тъкани е в престояването. Моят беше престоял поне 6 месеца, затворен в пластмасовото шише, в което го пресипах. Докато е пресен, няма проблем, пере си.
А този DUEL омекотител защо си мисля, че е сръбски? Или поне аз съм го виждала там.

# 335
  • Ловеч
Аз съм много доволна от този спрей за петна. Третирам всички петна по детските дрешки преди пране и ми е удобен за нанасяне.
Този на Денкмит дали е на същия принцип?

# 336
Fortuna-да,сложих омекотител...нямаше как да не пробвам новия Grinning
PPP-права си,погледнах на тубата и пише произведено в Сърбия.

# 337
  • София
За петна от всичко ползвано до сега- фаворит ми остава Спот. Директно върху петното и няма грешка.
Купих Ленор с мирис на гардения (италиански). Със смесени чувстна съм- но сякаш по-скоро не бих повторила такъв. Предишният ви беше един немски Kuschelweich- наподобяващ Коколино и много по-ми допадаше.
Толкова от мен Simple Smile

# 338
  • Бургас
Това е нещо като верига. Има още два магазина – на „Калоян“ и на „Цариградска“, които са по-заредени и продавачките не са така натрапчиво настоятелни да ми помагат (то всъщност аз трябва на тях да помагам, но това е друг въпрос).
Тази улица ,,Цариградска ,, къде се намира?

# 339
# 340
Рядко купувам омекотител, но понякога се изкушавам и се сдобих с една малка опаковка лилава семана, 10 пранета. Ужасна е, мирише ми на сапун за ръце, в началото много силно, но миризмата не се запазва дълго по дрехите (сравнявам с омекотителите на сано).  Нищо не ми омекоти, единствено едни пухкави блузки на детето май станаха малко по-мекички. Хавлиите са си на кора.

# 341
Благодаря, момичета, на всички. Heart Eyes Изясни ми се картинката.
Само да ви питам, тези препарати и спрейове за петна, които ползвате, само нанасяте върху дрехите и изчаквате или обтривате с тях замърсеното? Че на моето прасенце са не дрехи с мръсни петна, а мръсни дрехи с тук-таме чисти места.  Crazy

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 08:44 от Viktoria09

# 342
  • Ловеч
Аз ги пръскам и ги слагам в пералнята, без да ги търкам или да оставям да престоят.

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 14:36 от radina_k86

# 343
И аз така с оня лидълския преди време - фъш-фъш и в барабана.

# 344
  • София
Свекървата има препарат за петна от Лидъл. Пръска петното и веднага пуска да се пере. Явно е добро, защото петна след това няма, но тя го използва предимно за работни дрехи или ако има петна от пот.

Общи условия

Активация на акаунт