Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 417
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Благодаря за съвета - ще намаля оборотите на 800.

А за омекотител какво ще кажете, какъв да избера?

Ще си позволя да дам идея, понеже имам няколко любими и само тях ползвам, сменям ги, за да не ми омръзне миризмата.
Бинго бял (с бебе на опаковката)-много лек и нежен аромат
Сано максима син-също относително лек, не сладникав
Ленор в златиста опаковка-сладък, но много приятен аромат
Медикс Алвина (или Алвиня, не помня точното име)- също сладникав

Аз слагам много малко омекотител, аромата не е изобщо натрапчив. А и винаги плакна след омекотител. Ако се предозира става силен и може би доста траен аромат.

Бебешките ги пера само с прах Персил Сензитив, прането има едва осезаем аромат на чисто. Много ми харесва.

# 571
А от кой омекотител дори съседите могат да се "задушат'?

# 572
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
  Smiley Ще морим ли някой?   

# 573
  • Варна
А от кой омекотител дори съседите могат да се "задушат'?

Joy Дано не участвам в планове за саморазправа, но.... мен ме задушават някои на Бинго, единият помня, че беше в червено шише. Някои Семани също. Общо-взето всеки предозиран може да има такъв ефект Simple Smile

# 574
Точно..всеки, като изсипеш половината бутилка..

# 575
Аааааа, белият Бинго с бебчето не може да задуши съседите, стига да не изсипеш половината бутилка. Smile
Въобще при мен няма задушаване с омекотител, защото слагам минимално количество.

# 576
Колко е минималното количество? На Бинго дозата е 100 милилитра. Ти колко слагаш?

# 577
Преди две години имах едни съседи,които като простираха вятъра носеше уникален аромат,но така и не ги попитах на какво се дължи.Искам и аз така.От моите надали някой се захласва Grinning

# 578
Колко е минималното количество? На Бинго дозата е 100 милилитра. Ти колко слагаш?

Сигурно 50-60 мл. слагам, но аз си отсипвам малко в капачката, както се казва - на око. Ароматът е много деликатен. Ако го пробваш сама ще си определиш дозировката.

# 579
  • Русе

Сигурно 50-60 мл. слагам, но аз си отсипвам малко в капачката, както се казва - на око. Ароматът е много деликатен. Ако го пробваш сама ще си определиш дозировката.
За 5 кг. пране слагам 50 мл. За 6 - малко отгоре, може би стават 60. Капачката е разграфена на 25, 50, 75 и 100 мл.

# 580
Аз съм ползвала Бинго и доста го харесвах. Много ме е яд, че спряха концентрираните версии. Скоро не съм купувала...

# 581
  • Karlovo
За омекотителите ,понеже и аз обичам аромата да остава по дрехите .Турския Юмош е много дълготраен и силен аромат,след него мирише целия апартамент
Скрит текст:
. Другия ,който е толкова силен е Сано Максима Био (другите не съм ги пробвала още и не ги знам), страхотен е
Скрит текст:
. Дрехите миришат много време както след Юмош. Аз заради аромата и омекотяването след изпирането пускам още едно плакнене и там слагам омекотителя .Центрафугата е на 600 или 900 оборота. Обичам да ми миришат дрехите в гардероба на свежо . Тези са ми фаворити за силна миризма .
Прах използвам на ДМ за цветно и бяло,бебешки прах на Сано Максима ,течни за сега спрях . Като изразходя тези ,ще взема ОМО да пробвам.

# 582
  • Пловдив
Гледам, че в Кауфланд има прах Ариел за 40 пранета - намален с 40%. Заслужава ли си? Питам, защото досега изобщо не съм следила промоции и прахове и тепърва започвам да проучвам.(използвах само капсулите на Ариел).
Купих Персил за 4 пранета, но още не съм го пробвала и се чудя, дали пък да не взема Ариела.

# 583
Аз обичам малки опаковки до 20 - 30 пранета, защото прахът старее. Иначе си заслужава цената тази опаковка.

# 584
Аз го купих предишния път, бяха 2кутии по 40пр. за 21-2лв, не помня точно. Прахът е перфектен взимайте Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт