Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 403
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Още като вадя дрехите и като усетя че не се е изплакнало, буф обратно за още плакнене, много мразя като стане така.

# 601
Например с Максима за черно при тази доза ризите на мъжа ми все миришеха на дезодорант, а на всичкото отгоре и правеше бели линии по тъмните. Със свестен прах нещата си дойдоха на мястото.
С Максима адванс и жавел дрехите изглеждаха добре изпрани докато не забелязах, че около копчетата на врата на една бяла горница на пижама е станало жълто от неизпиране. С друг прах се оправи за две пранета. Смятай и другото колко е било изпрано, но пък дрехите белееха и заблуждаваха.

# 602
  • Велико Търново
Ще внимавам с количеството, макар досега да не ми се е случвало да усещам дрехите непрани, по-скоро недобре изпрани Confused

# 603
Съгласна съм, и аз не бях доволна от изпирането. Не ми мина през ум да удвоявам и утроявам дозата, но то къде му излиза сметката така... Не купих втори път.

# 604
  • София
Да се отчета за омекотителя на Сано.... ми.... не бих купила. Сметката определено няма да излезе и ми е някак много сладникъв.
За проба си взех на бройка капсула на Ариел 3в1 добре изпра и ми хареса как мирише, ех ако и течният миришеше така.... Взех и капсула Даш с мирис на лавандула - за нищо не става, при леко замърсени дрехи.

# 605
Охх като споменахте предозиране, при пране на доволно замърсени памучни покривки поставих капачка и половина, може би и повече LEX, и пяната започна през чекмеджето за пране да се подава. Крайностите не са хубаво нещо. В крайна сметка така и не се изпраха като хората, даже и с накисване в белина. Не мисля че предозирането оказва особен ефект.

# 606
От омекотителите най-харесвам : Семана и Ленор (сините) и на Семана (черният).
Преди малко се сдобих с Персил за цветно,че отдавна не бях взимала и Омо за бяло.
Преди време взех Лупило омекотител ултра сензитив ,не ми допадна особено.

# 607
  • Пловдив
Купих си Омекотител Lenor Parfumelle Gold Orchid от един склад, но на моят пише на френски и гръцки и е за 56 изпирания. А на тези, които се продават в големите вериги, е 50 пранета. Дали има съществена разлика в качеството, някои има ли наблюдения?

Също взех Персил Color за 4 пранета, да го пробвам, обаче се обърках и го сложих към спалното бельо Simple Smile Така че нямам мнение по въпроса, дали пере по-добре от капсулите ми на Ариел.

# 608
  • оттам, откъдето започва България
Не мога да не се похваля с подаръците ми от UK. Децата знаят за моята "лудост" и отново ме изненадаха.

Засега само им се радвам, все още не съм ги пробвала. Yum

# 609
Гес, трябва ми твоето да или не.

По принцип знам мнението ти за прах Сано. Само че днес имаше намален на 2,75 лв. един пакет в Кауфланд. Покрай други ангажименти забравих да те питам дали си струва да го купя.
То от обяд доста време мина, ама ако кажеш - да, отивам да видя дали все още е там.
Предварително ти благодаря.

# 610
Тя писа...горе на тази страница и на предната. Че трябва да удвоиш или дори утроиш дозата, за да изпере като хората.

# 611
Аз много добре прочетох какво е писала. Трябва ми нейното мнение въобще дали си струва да купя този прах.
Все пак тя го е ползвала.

# 612
За тия пари – да.

# 613
Благодаря ти, Гес. То тази вечер няма да е, че затвориха вече, но утре ще видя дали ме чака. Simple Smile

# 614
  • В къЩи.
Сравняваш обем с тегло.
Ако сравняваш обема на течния с обема на праха, от праховете се слага повече. На течните дозата в зависимост от марката е максимум 75 мл, а има и такива, от които се слагат 35 мл. Лично аз не съм чувала за прах с такива дози. Примерно, от Рекс течен се слагат 66 мл, а от праха – 142 мл – почти двойно повече като обем. ..

Винаги пълня зелената капачка от Ариел и с течен и с прах. За праха май е Ок,но за течния трябва да намаля наполовина.Ако не се лъжа капачката е 150мл. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт