Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 555
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Тоест предполагаш, че вече за започнали да произвеждат различни неща за различните пазари?

# 361
Ами например таблетките Denkmit в България, Австрия и т.н. са на друг производител, на са като германските. Това не значи по-лошо качество, просто друг ги произвежда.
Тоя прах, който са публикували, със сигурност е на Dalli. Но прахът, който аз имам, изобщо не прилича на прах на Dalli. Или са сменили малко технологията, по която го произвеждат и сега го правят по-гранулиран, или нашият е на Макбрайд. Като излязат малките опаковки, ще видим.
Реално който и да е производителят, по-избелващ прах от Денкмит няма да има на нашия пазар.

# 362
Реално който и да е производителят, по-избелващ прах от Денкмит няма да има на нашия пазар.
Да де, но може би повечето се питаме дали ще е все така добър/избелващ...

# 363
  • София
Здравейте, бихте ли ме посъветвали откъде може да идва проблема с моето пране.
Всички дрехи стават на бобчета. Пера чисто нова блуза и след второто изпиране виждам бобчета навсякъде.
Ето какво правя при пране -  използвам пералня на 2.5години, винаги простирам след пране и не затварям пералнята когато не се ползва. Използвам течен Ариел за бяло пране, персил за цветно и персил сензитив за бебешките дрехи. От време на време Ленор за дрехите ми. Пускам пералнята на 40/60 градуса и не по малко от 800 оборота. Веднъж на всеки 2 месеца я нагласям да се самопочисти.
Каква може да е причината за бобчетата?
Maрка, модел на пералнята? Според мен е от самата пералня и няма как да се оправи, освен да си купите друга. Явно при самото пране така е проектирата, че докато ги върти и ги похабява.

# 364
  • Велико Търново
Gorenie senso care е модела. Досега нямах такива проблеми, иначе и аз си го помислих това.. търсих с опипване на барабана за неравности/назъбено някъде където би задрали тъканите, но също не открих .

# 365
Това с дрехите е странно. И дънките ли са с топчета? Не съм виждала дънки с топчета. Скоро четох нещо за праховете и пилинг ефекта върху дрехите, ама какво!?

# 366
  • Велико Търново
Не, само върху дънкови платове няма. Чаршафите станаха на топчета, всички памучни материи, дори и хавлиени лигавици вече изглеждат така

# 367
  • Велико Търново
Чакам да пристигнат торби за пране и ще пробвам да пера в тях, въпреки че вече са единици дрехите които нямат топченца, т.е. ще ми е трудно да разбера дали торбите ще предпазват.

# 368
Това не е от прах. Дрехите явно се трият в нещо вътре, за да станат така. Мерителната чашка на течния препарат как е? Да не ги прави тя тези бели?

# 369
  • София
Gorenie
Скрит текст:
senso care е модела. Досега нямах такива проблеми, иначе и аз си го помислих това.. търсих с опипване на барабана за неравности/назъбено някъде където би задрали тъканите, но също не открих .
Аха, с това трябваше да започнеш...

# 370
  • Велико Търново
Какво имаш предвид? Толкова ли е некачествен модела? Досега нямах такива проблеми Sad
Следобеда огледах и чашката която ползвам за течен препарат- няма никакви ръбове, който задират- кълбовидна е.

# 371
Persil Sensitive дали има някъде в промоция?

# 372
Persil Sensitive дали има някъде в промоция?

В Била има 25 процента намаление на всички продукти с марка Персил, Рекс и Бреф.
Ако във вашата Била има наличен Персил сензитив, ще го вземеш с отстъпката....

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 15:22 от teta75

# 373
Тета, много благодаря! Утре се изстрелвам към Била, че има колкото за една пералня..

# 374
Дано има сензитив. Успех....прегледай ако искаш и др.брошури. ..ДМ, ЛИЛИ...
Аз днес разлистих на Била само и веднага писах.

Общи условия

Активация на акаунт