Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 495
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Мъжът ми избърсал тубата с нафта в колата, мърлява работа, и хвърлил кърпата при бялото пране-чаршафи и кърпи. Пера с прах ДМ за бяло, Персил, Ариел. Ползвам омекотител, но миризмата на нафта се усеща. Мирише и това е. Пера за десети път вече, много ме е яд.

# 466
  • София
Мъжът ми избърсал тубата с нафта в колата, мърлява работа, и хвърлил кърпата при бялото пране-чаршафи и кърпи. Пера с прах ДМ за бяло, Персил, Ариел. Ползвам омекотител, но миризмата на нафта се усеща. Мирише и това е. Пера за десети път вече, много ме е яд.
Няма да го отмиришеш с пране. Спасението ти е да простреш всичко на слънце. 2-3-4 дни, колко е необдохимо за да се отмирише, после ако иксаш пак ги пусни на кратка програма, за да ти миришат на омекотител/прах и за да свалиш пепеляка, който са събрали по терасата. Само не ги слагай в сушилня - ще я осмърдиш за месеци напред.

# 467
  • София
Има...има разлика.

Течните са идеални за мазни петна...за това ти е изпрал суитчера.

Аз пък имам проблем с един пуловер. Извадих го...заврях си носа под мишниците-мирише. Прах го с течен Формил за вълна. Върнах го на поправителен на др.програма. Пак смърди.
И понеже има вълна в него, се чудя....обаче или ще го засиля към кофата, или ще го врътна с прах за бяло на дълга програма.
Ако искат да се развалят вълнените влакна от праха...не ми дреме. Ко ще и да се смалява....само да се изпере като хората...Confused
Изпери го само под мишниците със сапуна за петна. Гарантирам,  че миризмата на пот ще изчезне.

# 468
Явно ще трябва ръчно да го обработя, да.
Надявах се да не си мокря ръцете...Joy
С друг сапун ще стане ли...маслинов имам. Не ми се купува ...

# 469
Маслините няма ли да усложнят миризмата на пот Grinning
Ама как така все още мирише...ужас.
Дори дрехи на 30гр. не са ми миришели,анцузи основно.

# 470
Явно ще трябва ръчно да го обработя, да.
Надявах се да не си мокря ръцете...Joy
С друг сапун ще стане ли...маслинов имам. Не ми се купува ...
Ако имаш някоя баба или съседка дето ползва най-обикновен сапун за пране(или от турските дето ги продават в левчетата по 1 или по 4 броя за 2лв.)пробвай.

# 471
Ама как така все още мирише...ужас.
Щях да се учудя, ако не миришеше... Тя Тетето с това е известна.. Grinning
Скрит текст:
Нищо лично. Дано не се засегне! Hands V

# 472
От днес Омо ултимейт е на промо в Кауфланд - 40 пранета за 12 лв. Повечето четат и там, но все пак да докладвам и тук...

# 473
  • Русе
От днес Омо ултимейт е на промо в Кауфланд - 40 пранета за 12 лв. Повечето четат и там, но все пак да докладвам и тук...
Мхм. И да добавя за любителите на Бинго, че също е на промо. Около 3,70-3,80 лв. беше цената Wink
Мисля да си купя и от двата. Нищо, че имам.

# 474
При нас няма прах за цнетно. Отново!!! За бяло от старите опаковки.
Явно не ми е писано да опитам прах за цнетно от новите. Докато дойде до наше село...ще се пенсионирам.

# 475
Тета, с удоволствие ще ти изпратя останалото от моя (около половин опаковка), на теб пък може и да ти хареса, май не ти пука много, много за цветовете.
Бих казала че някой те закриля и те пази от неразумни покупки Grinning.
Персил за цветно е по-добър Wink.

# 476
Ей тъй за проба го исках...ама като видя тия стари остъргани опаковки. Голямо чистене на старите...нямат свършване. Чорбалака иначе беше от новите.

Персил имам...ама исках и Омо.

# 477
  • Русе
Ее, Тета! Какво е туй вашто село? Wink От кога пишеш, че само от старите опаковки има. Аз такива у нашия град не съм виждала от миналото лято.

# 478
Бил малък филиал на К. Аз не съм виждала малък и голям филиали...все еднакви са ми Rolling Eyes
Останах без крака да го обикалям....големият какъв ще да е??

# 479
  • Бургас
Ехее, аз забравих кога изчезна тая опаковка вече. Смятай колко са залежали, не че бих го врънала, но тук не съм виждала вече отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт