Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 404
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • оттам, откъдето започва България
130 мл е старата ми капачка от Ариел, а тази на компактния Ариел е 70 мл.
Вярно, че е посочено необходимо количество за изпиране: 35 мл за пране 4-5 кг, 55 мл за 6-8 кг и 70 мл за 9 кг, но все още не съм го пробвала.
Днес само тествах омекотителя Ленор.
Днес ходих до Кауфланд, но Саното не ме чака. Явно някой не е чел като мен, че чак да се замисля. Върнах се при рафтовете с прахове - вече няма Сано, явно са го чистили и няма да го предлагат повече, затова е била такава цената.
Здраве да е, не съм останала без прах. Yum

# 616
За какво количество дрехи? Ако е за 4-5 кг е прекалено много и си хвърляш парите в канала. За най-добри резултати спазвай дозата, указана на опаковката.

# 617
  • СОФИЯ
Здравейте,мнение за капсулите на Даш ,препоръчаха ми ги на изгодна цена са,но предпочитам да се консултирам първо тук.25 капсули за 10 лв.пише ,че са произведени в Италия ,за цветно пране и има надпис ecodose.благодаря

# 618
  • В къЩи.
За какво количество дрехи? Ако е за 4-5 кг е прекалено много и си хвърляш парите в канала. За най-добри резултати спазвай дозата, указана на опаковката.
Не знам дали е отправено към мен...

Пералната ми е малка-5кг,но гледах на опаковките на  Скип, Формил и Перлол за силно замърсено и твърда вода дават 120-150мл. newsm78
Все си мисля,че 35-50мл нищо няма да изпере,въпреки че дрехите ми не са силно замърсени(изключение правят дрехите на дребния по който мога да позная какво е ял в градината).
Ще пробвам да слагам по-малко. Peace

# 619
  • София
Здравейте,мнение за капсулите на Даш ,препоръчаха ми ги на изгодна цена са,но предпочитам да се консултирам първо тук.25 капсули за 10 лв.пише ,че са произведени в Италия ,за цветно пране и има надпис ecodose.благодаря
Преди няколко дни си взех на бройка, за проба. Хубав аромат, но слабо замърсени дрехи не успяха да изперът.

# 620
  • Варна
Здравейте ! Дълго време не си купувах нищо, докато не изхабя всички перилни запаси. Случайно мернах тези два гръцки Ленор, на цена от 15 лв. Не зная за цветно или бяло са, и заслужават ли си ? Имам непоносимост към официалния внос...

# 621
  • София
В Гърция няма прах за цветно пране.

# 622
Взех от новия Денкмит за цветно.Има промяна в аромата,сега повече ми мирише на пластмаса.Утре ще кажа със сигурност дали пере като стария,защото на изкуствена светлина няма как,но на първо гледане е префектен.Изпрах нарочно една чисто нова бяла риза с някои други сходни по цветове дрехи.
Открих "моят" омекотител-Медикс алвина белия,за бебета.Точно този аромат търсех,мисля че така миришеше Ленор сензитив преди 10-12години Simple Smile

# 623
Прахът е същия, купувайте смело Grinning
Идеално са се изпрали дрехите ми Simple Smile

# 624
  • София
Минавам да похваля Perwol  care and refresh. С него си пера моите летни дрехи от плат - поли, рокли, ризи, гащеризони - по-фините и малко замърсени неща. Даже първо ги пуснах на една пералня "ръчно" само за освежаване.

# 625
  • Велико Търново
Може ли съвет как да изпера яке с пух. Казаха ми че пуха няма да се степа  в сушилня...дали е вярно?
И също така какъв прах да сложа - течен или прахообразен?

# 626
  • Пловдив
И мен този въпрос ме вълнува. Изпрах го веднъж и пухът се събра на малко топченца - едва го оправих, но пак не е както трябва.
Нямам сушилня.
Мислих да го нося на химическо само за изпирането, но ми искат сериозна цена.

# 627
  • Стара Загора
Не зная дали сте коментирали, но в Била има от старото Омо, произведено 10.2016, на цена 5,50 лв.

# 628
Перете якетата с топка/топки за пране.

# 629
Чувала съм , че слагат тенис топки иначе аз съм прала но беше детско елече и наистина се степа, но като изсъхна го разчепках и се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт