Booking.com /Тема 2/

• 58 796
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
и аз не мога да ви разбера
код за 10% мога да ползвам всеки път
ето копи от профила ми
 zhivko
BGN 26
Платен – Проследете вашата награда с банката си

BGN 44
 Yoana
BGN 26
 Maria
BGN 26

това са хората който са ми предоставили техни кодове, аз си избирам дали да ползвам 10% или 15 долара, според зависи кое ми е по изгодно--тези награди са ни за тази година изплатени.

# 571
На един и същ профил? Ми на мен  ми канселира

# 572
  • София
Впрочем, заради въпросния код дъщеря ми не можа да използва линк от моите, но пък направи резервацията през мобилно приложение и тъй като било за пръв път ѝ даде 10 % отстъпка. Но така и не е разбрала дали тази отстъпка е за настоящата резервация или е за бъдеща такава.  newsm78

Yovanka, не става въпрос за втора награда, а за чисто нов профил и то на човек, който никога не е купувал хотел през Букинг, за да сравняват данни. За да получи подарък трябва да се въведе код.
Ясно, за два различни случая са скрийновете по-горе. Явно, има нов вид награда с код.
Но, Жижо ме разби. И на мен не ми дава втора резервация за 10 процента.

# 573
  • София
Да, наистина, на никой не дава, от години с приятели въртим профили, за да можем да ползваме отстъпки. Или изписва веднага, че не можеш да ползваш отстъпка, защото вече си резервирал през такъв линк, или след резервацията. Също така няма как от един линк да избираш кое да ползваш - проценти или сума. Един линк е само за един вид награда. Жижо е превъртял системата явно. Grinning

# 574
Ами ние с jijo99 освен без да искаме да сме хакнали Booking /нали е модерно напоследък/. Grinning И аз съм по същия начин. Ето ги моите 2 резервации:

Затова явно си мислех, че не ви разбирам като обяснявате, че само веднъж може да се ползва отстъпка от 1 вид. И двата пъти съм получила 10% от стойността на резервацията.

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 20:46 от **Bobby**

# 575
  • София
И аз,4 пъти и чакам още 2.

# 576
Между другото, не знам дали е практика на Booking, но когато си създадох за първи път профил, известно време /примерно 1 месец/ само разглеждах за определена дестинация. И изведнъж получих съобщение, че за ограничено време ме правят genius потребител. Така успях да направя първата си резервация с допълнителна 10% отстъпка. Използвах и кода на приятелка и ми върнаха още 10%.

# 577
Имам питане: може ли през моя профил да направя резервация, в която аз не съм гост?
Искам родителите ми да използват Guest отстъпката ми.
 И с радост ще се възползвам от код.
Напоследък използвам Booking  по два пъти месечно , а все забравям за кодовете

# 578
Имам питане: може ли през моя профил да направя резервация, в която аз не съм гост?
Искам родителите ми да използват Guest отстъпката ми.
 И с радост ще се възползвам от код.
Напоследък използвам Booking  по два пъти месечно , а все забравям за кодовете

Може, има си поле специално за името на госта ако е различно от профила

Ами ние с jijo99 освен без да искаме да сме хакнали Booking /нали е модерно напоследък/. Grinning И аз съм по същия начин. Ето ги моите 2 резервации:

Затова явно си мислех, че не ви разбирам като обяснявате, че само веднъж може да се ползва отстъпка от 1 вид. И двата пъти съм получила 10% от стойността на резервацията.

стават и грешки, понякога в полза на клиента Simple Smile

# 579
Едва ли е грешка след като и на други дава по няколко пъти. Предстоят ми 2 резервации в края на месеца и ще разбара къде е истината.

# 580
  • София
Дори в общите условия на Букинг си пише, че може да се получи само една награда. Предполагам, че хората, които ползват няколко са в заварено положение от предишните условия.

Аз имам такъв случай с кешбек от Уиз - промениха условията, но аз си ползвам все още старите, при които съм се регистрирала.

# 581
Къде го пише?
Щото в общите условия които аз чета пише следното

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 16:27 от second

# 582
  • София
Аз го гледах на английски, във Често Задавани Въпроси:

“If a friend has made more than one booking using a referral link (with yours or anyone else’s), they will only be rewarded once.”

Но пък на БГ видях, че е обяснено как се ползва линк и как се ползва код, така че явно има вече и друг вид награди. (това, което споделиха други потребителки и се чудехме какво е).

# 583
За мен това означава, че не може да направи повече от една резервация чрез този линк.

# 584
  • София
За мен това означава, че не може да направи повече от една резервация чрез този линк.

Специално пише - с вашия или с друг линк. Пише и, че това е в случай, че е направил повече от вдна резервация с рефъръл линк. На мен също ми излиза при резервиране с линк, че съм ползвала вече отстъпка, няма да повлияе на резервацията (тоест - тя е валидна), но няма да получа друга награда.

Общи условия

Активация на акаунт