Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 80 985
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
много ме подразни наглостта й на тази Нина! Хем мълчи като питат кой е правил заготовката, хем е тя, хем не виновна.
ПОвдига ми се от такива хора, на които все някой друг им е крив за техните грешки!

Не била, та не била съгласна, че е виновна!  Mr. Green
голям дразнител е, дано не решат да я оставят заради това!

# 46
  • София
И без това анкетата замина, можеш да добавиш и линк към старата тема,че преди малко търсих, а търсачката на сайта е зле. Би било добре да има линкове особено като изпишем още няколко теми.

# 47
  • Испания
И без това анкетата замина, можеш да добавиш и линк към старата тема,че преди малко търсих, а търсачката на сайта е зле. Би било добре да има линкове особено като изпишем още няколко теми.

Къде е заминала анкетата?

Редактирам: сега видях, че гласовете са изчезнали. Допреди малко нямаше проблем. Писах в темата за въпроси към модераторите и администраторите.

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 19:32 от smileys

# 48
Честит празнииик , момичета.
Сега се прибирам, цял ден хойкам нагоре надолу и се учудих че няма почти никакви отговори.Реших че всички празнувате , а то нова тема имало.
Благодаря на автора.
Не мисля че ще изгонят Нина, макар че много ми се иска.И нея и Гичка ще ги държат колкото се може повече , ей така за сеир
Жалко ще е ако си иде Марко заради сеира който правят други хора.

# 49
  • София
И аз благодаря за темата.
Аз мисля, че понеже някой все пак си тръгна вече тази седмица, ще ги оставят и двамата.
Обаче може да ги разменят.
Представям си Нина в мъжкия отбор, дали ще се пери толкова?!

# 50
Ще оставят Нина, то се усеща и без да си Ванга.
За мен Гичка е и по-добра готвачка, и по-добър човек от Нина. Нина само се хваща за главата, като я види, после самата тя оплесква всичко 😂

# 51
Оф сега в рекламите  репликата на Ангелов беше - Ти си третият изгонен, този мъжки род хич не ми се нрави

# 52
  • София
Не са поканили Нина за да я гонят, колкото и да ни се ще.

# 53
  • Испания
И физическа агресия проявява.

# 54
С глас се смях с тези слушалки. Мисля, че днес ще има още един номиниран, а кой ще си тръгне, надявам се да не е от отбора на мъжете.

# 55
Не знам кой е по-добър готвач от тези двамата.

# 56
  • Испания
Ще има още един номиниран. На предишната страница публикувах текст за днес.

Цитат
Жените или мъжете ще се представят по-добре, кой ще бъде третият номиниран участник и кой ще напусне завинаги Hell’s Kitchen България, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

# 57
Марко май ще си ходи за съжаление.
Нина ще направят всичко възможно да остане.

# 58
  • София
Нина - гробно мълчание и отчаяни физиономии от страна  на жените. Joy

# 59
Ами ще остане като е направила по-добро ястие от Марко. (Не я защитавам, но е така)

Общи условия

Активация на акаунт