Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 81 210
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Явно шеф Ангелов нещо се е ядосал на Филип - няма как да изгони добър готвач като него ако не е в дуел с друг на неговото ниво и затова е номиниран и Дани Спартак. Филип е по-добър според мен от Дани, но явно има интереси , които никога няма да покажат и сега Филип става неудобен...Ако се случи описаното ще ме разочарова много Ангелов...

# 331
Явно шеф Ангелов нещо се е ядосал на Филип - няма как да изгони добър готвач като него ако не е в дуел с друг на неговото ниво и затова е номиниран и Дани Спартак. Филип е по-добър според мен от Дани, но явно има интереси , които никога няма да покажат и сега Филип става неудобен...Ако се случи описаното ще ме разочарова много Ангелов...
На никого не се е ядосал Ангелов. Той играе разписана роля по сценарий колкото може. Грозно беше това чак да рита храната. Храната трябва да се уважава. Не мога да се откажа от това, сорри! Не могат да си позволят да си иде нито Филип, нито Дани и да останат видимо слаби играчи като самодоволния Бождар. Ще бъде изгонен някой друг ми се струва. Лека вечер!

# 332
  • София

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 23:15 от Mari_Mar

# 333
  • Испания
Mari_Mar, не ползвам линковете ти, но да ти благодаря за труда, който полагаш за гледащите извън България различните формати /чак ми е неудобно, че никой не ти благодари/.

# 334
  • София
         smileys, БЛАГОДАРЯ!

За мен е удоволствие и винаги когато мога, съм готова да помогна.

# 335
Не съм гледала днешния епизод, обаче много ме е яд, че вчера Ангелов номинира Филип. При толкожа некадърници направо ще е жалко и смешно да си тръгне той или Дани Спартак. Вторият не ми е симпатичен, но искрено се надявам утре да си замине някой друг.

# 336
  • София
не бива чиракът да показва, че е изключително добър, защото шефът се чувства заплашен. А и Филип никога не би работил за Ангелов, нали си има ресторант, той е влязъл за пиар и откровена реклама на себе си и ресторанта си. А и Ангелов никога не би го приел, защото двама шефове в един ресторант нее може. Няма да се изненадам, ако Филип изхвърчи.

# 337
Няма да гони нито Филип, нито Дани, Ангелов. Просто ей така ще гледаме дуел между най- добрите. Трети ще е изгонен.

# 338
  • София
Аз мисля, че може и никой да не изгони. Миналата седмица изгони двама човека, сега спокойно може да не гони. Или да номинират и една жена и тя да си тръгне. Предлагам това да са Мариела и арменката.

# 339
Не мога да си обясня, защо мъжете все го отнасят. Мариела отдавна трябваше да я изгони, колко грешки направи? Толкова се набива в очите случаят с Гичка, тя няма епизод в който да не се издъни и още е там, Филип и Дани един епизод в издънка и хайде - номинирани.

# 340
[А неее, Гичето не пипайте. Тя внася колорит.
Еркиназ ми скучна. А и много лошо гледа..

# 341
  • Испания
Не мога да си обясня, защо мъжете все го отнасят. Мариела отдавна трябваше да я изгони, колко грешки направи? Толкова се набива в очите случаят с Гичка, тя няма епизод в който да не се издъни и още е там, Филип и Дани един епизод в издънка и хайде - номинирани.

По сценарий. Ту мъжкият, ту женският отбор се дънят, ама яко. Виктор не приема чиния след чиния, вика, праща на масата или в общежитието... Следващата вечер чиниите на същия този отбор летят към посетителите по 4, по 5 под възхитения поглед на Виктор. И никой от въпросния отбор не се дъни.

# 342
Ерикназ не гледа лошо - тя просто заспива над храната.
Доволна съм от това, че двама силни са на елиминации. Надявам се днес да гледаме силно съревнование. Ясно е, че няма да изгони нито един от двамата, а някой от предложените тази вечер за елиминация. Иска ми се това да е Божидар и да му се натрие самочувствието, което прояви във вчерашния епизод. Но.... Гичето да не го пипат. Нека ни я оставят до финал, да внася хумор. Дори и да я елиминират, пак да я оставят Grinning.

# 343
[А неее, Гичето не пипайте. Тя внася колорит.
Това ясно, но можеше поне една вечер да я изгони или номинира и накрая да го отнесе 3 човек, защото тя няма да може да се справи. Да замаже очите на зрителя.

# 344
  • София
ние дори не знаем как е правен монтажът - винаги са в еднакви униформи, прическите им се менят леко, също връзването на кърпите. Прави ми впечатление за жените - онази с пиргите, възрастната май я видях снощи ту с поприбрана коса, ту като разплетена кошница. Може да монтират кадри от различни дни - нали менюто е едно и също, а зрителят не може постоянно да следи какви са поръчките.

Общи условия

Активация на акаунт