Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 81 160
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
  • Другата България
Аз държа да знам кои са или какви са мидите Свети Жак. Crossing Arms
Признавам, не съм кулинарКА.

# 451
  • Испания
Аз държа да знам кои са или какви са мидите Свети Жак. Crossing Arms
Признавам, не съм кулинарКА.

Сен Жак. Питаш чичо ти Гугъл и получаваш всякаква информация.

Ето тук синтезирано инфо: http://www.raboteshtomomiche.com/article.php?id=1287

Много са вкусни. Преди години подарих на много мои познати черупки от Сен Жак. Много са ефектни и красиви. Стават за пепелници, за бижута, за бонбони...

Черупките на тези миди са символ на пътя към Сантяго.

Поклонниците я закачват на тоягите, които носят по време на изминаване на пътя.

Христина Йорданова, лека и на теб!

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 20:26 от smileys

# 452
  • Другата България
 Hug Именно, Сен Жак. Тях ги знам. Нали и една седмица ги готвиха в HK.
Но тя казва Свети Жак, реших, че има друг вид или разновидност на мидите.
Или пак е от клавиатурата. Mr. Green

# 453
  • Испания
Hug Именно, Сен Жак. Тях ги знам. Нали и една седмица ги готвиха в HK.
Но тя казва Свети Жак, реших, че има друг вид или разновидност на мидите.
Или пак е от клавиатурата. Mr. Green

Убягнал ми е въпросният момент.

Видях, че питаш, та хукнах да обяснявам.

# 454
  • Другата България
За което ти благодаря. bouquet

# 455
Предаването върви на запис и с режисура. Всеки ден се снима по осем часа. Даже набираха статисти за ресторанта срещу 30 лв, транспорт и може би ядене😉 Така, че няма да е чудно ако до седмица се знае победителя който ще получи сто бона на порции, ще трябва да им плати данъци и да бачка при Ангелов, не задължително като шеф. Ако откаже договора връща парите. Освен това е длъжен да го показват като циганска мечка по мегдани и тв седенки. За другите остава триминутна слава и кой откъде е. Този формат вече пада по гледаемост в Англия и Щатите и започнаха да го “изнасят“. А за нас е известно, че купуваме стока втора ръка😉
Аз пък от чисто любопитство ще попитам всичко това откъде го знаеш- и за статистите, за продължителноста на снимките.И истина ли е че победителя ще получи парите на порции и че ще трябва да ги връща ако откаже договора при Виктор.
Я кажи откъде го знаеш всичко това

# 456
Saint на френски е Свети. От там и миди Свети Жак. 😉

# 457
  • Другата България
 Grinning Ок, така да е.

# 458
Предполагам само какво " е искал да каже авторЪТ."😉🤗

# 459
От гаджето на моя приятелка, който са го одобрили за участие, но като е прочел условията, се е отказал.

# 460
От гаджето на моя приятелка, който са го одобрили за участие, но като е прочел условията, се е отказал.
Ако наистина това са условията - браво на него.
Най ме впечатли че наградата се дава на части/ защо/ и че откажеш ли да идеш чирак при Виктор връщаш парите.

# 461
Не знам защо. Сигурно някакъв закон. Най-вероятно Ангелов ще избере някой от момчетата, защото ще трябва да работи с него, а това са 15-16 часа работа на ден. Работила съм в много добро заведение и готвачите идваха преди нас и си тръгваха след нас.

# 462
Мартин имал фитнес- зала тук в Търново на центъра, май с брат си я стопанисвал, или с ортак, не разбрах- скоро научих.

# 463
Изпуснах последната серия, но се радвам че не са изгонили никой.

За договорите какво се мрънка, който иска сключва договор, който мисли че не му изнася не сключва. Този който плаща задава музиката- какво чудно има.Не му харесал договора не сключил, какво сега това жалене.
Трябва да плаща данъци- добре дошли на земята данъци се плащат за доходи и т.н.
Кофти бил договора, ами да си го направи приятелчето така както на него му изнася, а не да чака някой да му го поднесе.

Вопли на неодобрен участник колко ниска била гледаемостта.

# 464
  • Испания
Не знам защо. Сигурно някакъв закон. Най-вероятно Ангелов ще избере някой от момчетата, защото ще трябва да работи с него, а това са 15-16 часа работа на ден. Работила съм в много добро заведение и готвачите идваха преди нас и си тръгваха след нас.

Най-нормалното нещо на света. Нали те трябва да си свършат работата, за да има какво да правят сервитьорите.

Общи условия

Активация на акаунт