Тренировки в домашни условия - 92

• 73 725
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Разбирам. Благодаря ти.

# 91
Арсен, нали ти обещах да показвам
Upper FIX Extreme = 164 калории, 18 гр., от тях мазнини.
 10 Min Hardcore = 45 калории, 5 от тях мазнини.
Мерси, долу горе толкова очаквах, около 150.
Не се чувствам удовлетворена, после ще повъртя колело. Не заради тренировката, просто първата седмица сигурно е нормално, докато схвана упражнението, то свършило. Кое съм натоварила, кое не съм. Така и така тази седмица се запознавам с програмата, пиша я "здрасти" и започвам да броя 3 седмици от другия понеделник.
Нормално е, и аз първата седмица я писах нулева, опознавателна така да се каже.
Снощи вдигнах тежестта на Lower FIX Extreme , с 2 по 5 килограма я правих,  днес дали от бягането или от по големите тежести, но пак имам МТ на дупето.
Тази сутрин потичах 30 минути на гладно, след малко ще правя кардио фикс екстрийм.
Направих си снимки и ги сравних със снимки от преди 8-9 месеца. Махнала съм мазнина от паласките и дупето, а там където най-искам не е мръднало - бедра и талия. Но важното е все пак, че има резултат някакъв.
Духче, беше писала, че те притеснява напомпването на бедрата, понеже и мен ме притесняваше преди време, оказа се, че на клековете и нападите и т. нат не съм клякала достатъчно ниско, в резултат на което съм натоварвала и съм развила само предния бедрен мускул и се чудех защо бедрата отзад и дупето никога не ги усещах натоварени, въпреки солидното количество клекове и напади, които правех по това време.
Не мога да го обясня съвсем добре, но си спомням преди време някой беше обяснил добре, точно по този въпрос.

# 92
  • София
Днес leg day от 3 фаза на 80ДО много ме измори, та даже и няколко пъти спирах за по 15 секунди да си почина. Изключително недолюбвам скоковете пък да не говорим с тежести Sad И само една такава тренировка ми е достатъчна, за да отвори аптетита - днес съм на три банана с бадемов тахан ( така боря глада за сладкиши).
Дано да е единствената толкова подскачаща тренировка...въобще е знам как съм изкарвала 21dfx plyo!

Явно ме прихвана криза на средната възраст та ( с кой ъкъл) реших да комбинирам треноривките с мезотерапия за бричове...няма да разказвам каква жалка картинка съм в момента...дано утре да няма никакво подскачане на total body core, че нямам шанс....горещо НЕ препоръчвам подобни експерименти Sad

# 93
Арсен, да интересна гледна точка. Аз клякам до долу на клековете, но  сигурно се разсейвам за стойката, защото рядко усещам дупето, по-скоро предно бедро усещам като натоварено. На нападите също мога до долу да стигна, проблемът е бързината и техниката, когато се стремя да съм бърза и с макс повторения, омазвам техниката и съответно сигурно натоварвам не каквото трябва. Отделно ми е тясно в моята стая и от малкото пространство страда и стойката и разкрача и движението в посоките. Ще опитам да се преместя в хола на следващата тренировка.

# 94

(сметките с мазнините се правят с предварителна тренировка, която да "изпразни гликогеновите депа" и след това при кардио тренировка твърдят, че може отн. точно да се калкулира % енергия дошла от разградени мазнини)

Агент, сега ми дойде в ума, та да попита - за това ли преди време (сега не зная как е), препоръчваха кардио преди и след силова тренировка, за да се изпразнят гликогеновите депа?
Помня, че едно време, преди 10-тина години ме караха да правя по 10 мин кардио преди и 20 след тренировка.

# 95
Хоп- троп, ето ме и мен.
Набързо минавам да рапортувам, че си спортувам, започнах наново да правя програмите на Румяна от онлайн фитнес клуба й. Върнах се на ниво начинаещи, за да наблегна основно на правилната техника. Първия месец от това ниво са все различни тренировки за цяло тяло, с включени доста аеробни серии. Изпотяват ме качествено, натоварват ме доволно, докарват ми приятна МТ. След това почти винаги включвам и по- дълъг стретч, йога за гъвкавост или уин йога. Отделно- при всяка възможност излизам и за бързи 5- 6 километрови разходки, по време на които се опитвам пулсът ми максимално дълго време да е в горна граница. Сега очаквам като си идем до Бг за голямото плющене на агнешко никой да не ме познае.  Joy Joy Joy

# 96
Тили от платените тренировки ли правиш на Румяна?

# 97
Да, Маги, от платените.  Peace

# 98
Привет!
Спринкълс, благодаря, всичко мина благополучно, беше учене за интервю и много нерви преди него.

Звезди, прегледах я новата на Джилката. Засега има доста добри отзиви. Дали на мен ми се струва само или трендът върви към по-силови тренировки? На мен определено ми харесва този тренд.😊 Запомням си я за след 80ДО.👍🏻

Аманда, супермен с 3 кг е непосилно за мен. До килограм ако е, бива, иначе си мисля, че и формата ми се разваля, а внимавам, че все пак е гръб.

Gaja, исках да кажа само, че изглеждаш зашеметяващо. Разликата, която си постигнала досега е просто за реклама на домашните тренировки.

Та за днес отчитам ААА от все още първа фаза на 80ДО. Както се вижда си действам бавно, но методично.😊 Днес не свалих ластика от краката си до края, и по едно време се присетих да вържа и трети ластик и съвсем усетих разликата.

# 99
Дана, не знам дали силата е новият тренд, но определено са по-балансирани програмите. Вече навсякъде има кардио и сила. Тъй като днешната ми тренировка беше с една дама, която е между 55 и 60, си мислех, че от активните треньори над 50 /Кети, Кели, Денис Остин, Вивека Джонсън, Тони Хортън и една мацка от Лес Милс, на която не й помня името/ тези със силови тренировки изглеждат най-добре/говоря за телата, тъй като в лицето някои са с корекции/, като най-силовите - Кети и Тони, са в най-добра форма. Чудя се кога някой ще забележи това обстоятелство и ще пусне антиейджинг програма за удължаване на теломерите или нещо подобно.
Иначе за днес - Piloxing: Extreme Calorie Crusher. Като пишат, че някоя тренировка може да изгори до 900 калории, трябва поне да слагат една малка звездчика и бел. под линия, в която със ситни буквички да уточняват "при 20-годишни 250-килограмови мъже".

# 100
Аз Gaja не я видя... Сигурна съм, че ефектът е уау Simple Smile
М вече втори ден си ходя с мт на пръсците от плайо-то, а днес съм и на ръце и гръб от ъпера. Ми харесва ми Simple Smile снощи не успях да си закопчая до горе ботушите, но тази сутрин беше тип топ. Като се протегна за нещо и усещам всяко мускулче.
Днес е ден за активна почивка - пилатес. Колко ще е почивка, помня от първото ниво на тренировката, пилатеса колко ми палеше дупето Simple Smile

# 101
Успокоихте ме, че не съм толкова зле със супермените. Че като ви чета с какви тежести правите 80 DO, взех да се чудя как пък при мен няма грам напредък. Аз вчера се разбиха от кардио _ сутринта кардио 2, а вечерта си викам - ще пробвам нещо на лотария от 80 do, 38 ден, то пак кардио се падна. Отделно с големия ми син направихме 100 коремни преси с гири.
Гая, три банана с тахан за цял ден много ли е? Явно затова си толкоз готина. Оня ден гледах как една мацка яде 40 минути салата от 300 грама и осъзнах, че в някой друг живот може и да съм фино гадже.
Иначе и аз сериозно се самоподозирам в криза на средната възраст...

# 102
  • София
Гая, три банана с тахан за цял ден много ли е? Явно затова си толкоз готина. Оня ден гледах как една мацка яде 40 минути салата от 300 грама и осъзнах, че в някой друг живот може и да съм фино гадже.
Иначе и аз сериозно се самоподозирам в криза на средната възраст...

Simple Smile Това съвсем не беше всичко , а само похапванията между храненията Simple Smile Аз и друг път съм писала, че под 1500 - 1600 калории не мога да падна ( пиша редовно в myfitnesspal), защото все съм гладна и затова независимо от всички усилия по тренировки килограмите ми не мърдат от много време.

Днес правих total body core от 3 фаза - ужасно много ми хареса тази тренировка! Има движения, които до сега не бях срещала никога и са изключително предизвикателни - направо усещам как ми се извайват плочки на корема Simple Smile До тук това ми е любимата тренировка от 3та фаза!

# 103
  • 1st floor
Като ви чета още повече ми се иска да идва понеделник и да почвам трета фаза.  Laughing За днес отчитам Legs с 15 повторения. 

Иначе изпуснах всички снимки и не ви видях, пфуууу, аман от работа!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green И уж ви чета внимателно, но пак съм пропуснала. Къде видяхте новата тренировка на Джил?

# 104
Нерви само вчера. През 2 секунди проверявах за помощта от НОИ. В смяната се държах културно, после почна беснеенето и побъркването по телефоните  (но си имам пуми😉) Та така за 3 часа направих едвам крака без кардио.

Общи условия

Активация на акаунт