Парфюмни размисли и страсти - 216

• 149 766
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • Germany
Въобще не знаех, че Bottega Veneta имали даже гравиран код Grinning, едва го открих Joy Не знаех, че е толкова важен. Зимна, не знам дали е вярно твърдението, но ако върши работа, моят код от 30 мл. бутилка Eau de Velours е 7177. Нямам съмнения за бутилката, лично съм я купувала от парфюмерия.

Deziderata, а тази твоя любима версия на  LL Minuit Sonne дали е близка с версията от 2013 г. L`Eau de Minuit Edition 2013 Lolita Lempicka? По пирамида звучат много еднакво, за да знам, дали да търся LL Minuit Sonne , при положение, че имам другата.
В Aoud orchid орхидеята усеща ли се?

Аз лично не я усещам много, защото орхидеята по принцип е с повече изразен белоцветен, кадифен аромат, докато тук е просто топла, комфортна, и за мен не е водеща. Основното, което усещам аз е нежен гурме крем от кокос, с хубава, комфортна ванилия и лъжичка от сладко от праскови в него.

# 316

Deziderata, а тази твоя любима версия на  LL Minuit Sonne дали е близка с версията от 2013 г. L`Eau de Minuit Edition 2013 Lolita Lempicka? По пирамида звучат много еднакво, за да знам, дали да търся LL Minuit Sonne , при положение, че имам другата.

За мен са различни, и си струват и двете. Това при положение, че съм фен и на оригинала. L'eau de Minuit 2013 възприемам като опушена, тъмна, с ликьор от вишни и дори нещо като прополис. Това бензоина ли е?
Сега ги пръснах паралелно и ще чакам развитие, за да ги сравня по-добре.
2013 е драма куийн и готическа дива, Полунощното слънце е....Тинкърбел  Laughing съсредоточена върху ванилията.
Пирамидите са еднакви, но разликите са в пропорциите.

# 317
  • София
Днес видях и тествах реформулираните Герлени. Имам чувството, че са си същите, ако не и по-силни. Пръснах си Инсоленс, изкъпах се, още го усещам. Бомба си е!

# 318
  • София
Здравейте! Някой пробвал ли е Vent de Folie на Annick Goutal? Ако може да го опишете, сладък ли е или зелен, усещат ли се малините?

# 319
  • СОФИЯ
Здравейте Парфюмни Феи,  bouquet
Отдавна не съм се мяркала /три теми/ Позакъсах  с кръста
и не мога все още да стоя дълго пред ПС то  Cry Нещо не иска да се оправя.....
Имам нови придобивки, но затова ще пиша някой друг ден.
Днес пробвах новия CHANEL MADEMOISELLE. Много свеж, приятен и траен.
В този магазин за 50мл искаха 197, 00лв.
С какви цени сте се сблъсквали  вие?

# 320
  • София
Здравейте Парфюмни Феи,  bouquet
Отдавна не съм се мяркала /три теми/ Позакъсах  с кръста
и не мога все още да стоя дълго пред ПС то  Cry Нещо не иска да се оправя.....
Имам нови придобивки, но затова ще пиша някой друг ден.
Днес пробвах новия CHANEL MADEMOISELLE. Много свеж, приятен и траен.
В този магазин за 50мл искаха 197, 00лв.
С какви цени сте се сблъсквали  вие?

193 лв. е в Сефора, а онлайн доста по-скъп

# 321
  • СОФИЯ
 chanel19 Благодаря  Hug

# 322
  • Бургас
Дано се оправиш бързо Шуши,това с кръста е много неприятно.В очакване на -https://www.fragrantica.com/news/Narciso-Rodriguez-Narciso-Rouge-10716.html Да споделя,че много ми хареса Nomade Chloe for women ,върховен парфюм нетипичен за марката и много различен от всички бълващи сладкишести аромати.Усещам го кристално свеж и безкрайно женствен с невероятни флорални нюанси. В средните нотки леееко се заслажда и се усещат силно жасмин и фрезия.Сравненията на някой потребители с Шанел 19 са ми меко казано странни,за мен нямат общо грам.Обаче ме притеснява,че на кожа при мен не е траен,но върху сакото ми издържа с дни.Ще се върна за хубаво напръскване и в косата включително да видим,но много искам да го наредя до моите любимци,а бутилчето му е самото съвършенство:purple_heart:.Рядко така ме е впечатлявал нов парфюм,но има и няколко,които доста ме разочароваха.Например Boucheron Quatre En Rose тотално не е мой и върху мен прилича на Армани Си с който не се обичаме.

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 13:16 от Bright Crystal

# 323
  • СОФИЯ
Дано се оправиш бързо Шуши,това с кръста е много неприятно.В очакване на -https://www.fragrantica.com/news/Narciso-Rodriguez-Narciso-Rouge-10716.html Да споделя,че много ми хареса Nomade Chloe for women ,върховен парфюм нетипичен за марката и много различен от всички бълващи сладкишести аромати.Усещам го кристално свеж и безкрайно женствен с невероятни флорални нюанси. В средните нотки леееко се заслажда и се усещат силно жасмин и фрезия.Сравненията на някой потребители с Шанел 19 са ми меко казано странни,за мен нямат общо грам.Обаче ме притеснява,че на кожа при мен не е траен,но върху сакото ми издържа с дни.Ще се върна за хубаво напръскване и в косата включително да видим,но много искам да го наредя до моите любимци,а бутилчето му е самото съвършенство:purple_heart:.Рядко така ме е впечатлявал нов парфюм,но има и няколко,които доста ме разочароваха.Например Boucheron Quatre En Rose тотално не е мой и върху мен прилича на Армани Си с който не се обичаме.

Наистина това с кръста е ужасно.... променя ти живота тотално и към лошо..... търся добри ортопеди и физиотерапевти.
Червеното бижу на Narciso кога ще излезе? Nomade Chloe for women къде го пробва?

# 324
И аз идвах да питам за червеното Нарцисо. Заинтригува ме и чакам подробности.

# 325
  • Бургас
Не съм попаднала на инфо кога с точност излиза новото Нарцизо,но надявам се много скоро.Шуши,в Дъглъс тествах Nomade.HeartbeatHeartpulsePurple HeartRevolving Hearts

# 326
Здравейте. Дали някоя добра душа може да напише сравнение на Philosykos EDP vs Philosykos EDT? Бях го тествала преди няколко години, но не си спомням кой от двата, а искам да си поръчам за лятото.

# 327
  • София
Вчера тествах Nomade на Chloe и много ми хареса. Сливата на блотер не ми се показа или не й обърнах подобаващо внимание, но фрезията и мъха са страхотни! И странно, но не го намирам за модерен, а по-скоро винтидж аромат, може би заради мъха и сантала. Следващият път ще се тества на кожа.

Като се заговорихте за лакрица, Nina Ricci Luna е доста богата на нея, но върви с много други допълнителни сладости - карамел, сладки меки круши. Чак се размечтах за парче плодова пита като миришех блотерчето.

# 328
Не съм гледала състава на Nomade  Chloе нарочно. Напръсках един блотер и веднага си представих  рояк пчели как са накацали притежателката на пафюмна-мнооого цветен. Красиво шише иначе.Simple Smile

# 329
  • София
Гледам едни тестери на Ферари на много добри цени и се чудя дали да не гръмна на сляпо Лавандулата и Смокинята. Помня, че миналата година много ги обсъждахте. Ако някой ги познава ще съм благодарна да каже 1-2 думи.

Общи условия

Активация на акаунт